Šodien ir īstais brīdis, lai strādātu un attīstītu savu pašdisciplīnu. Atceries lietas, ko iepriekš nācies atlikt un pievērsies tām. Šo vakaru vajadzētu pavadīt klusi un mierīgi, neapmeklējot pasākumus vai ballītes. Ikvienam reizi pa reizei ir nepieciešams miers, lai sakārtotu lietas savā dvēselē.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena nesola nekādus būtiskus pārsteigumus. Vislabāk šo dienu pavadīt ģimenes lokā, veltīt laiku komunikācijai ar sev tuviem cilvēkiem. Iespējams, sajutīsies ļoti noguris, gribēsi vairāk atpūsties vairāk nekā parasti. Uzkrātais stress un kopējais darba nedēļas laikā uzkrājies nogurums būs šo sajūtu iemesli.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien būs iespēja iegūt jaunus draugus un sastapt citus līdzīgi domājošus cilvēkus. Mēģini nepievērst uzmanību lietām, ko cilvēki mēdz pateikt sliktā garastāvoklī – koncentrējies uz pozitīvo. Varbūtība, ka kāds sīks incidents varētu sabojāt tavu garastāvokli. Spēsi ātri rast pareizos vārdus, lai kādā sejā izraisītu smaidu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien, iespējams, nāksies aizstāvēt savas dzīves principus. Viens no vecākiem ģimenes locekļiem varētu būt sīvs pretinieks tev šajā jomā un nepaguris tev oponēt. Taču, ja pareizi mācēsi argumentēt savu filozofiju, šim cilvēkam nekas cits neatliks kā vien tev piekrist. Ja tas izdosies, tu jutīsies ļoti lepns ar sevi, taču kāds, iespējams, izjutīs sarūgtinājumu šīs situācijas dēļ.

 

 

vezis-mil-horVēzis    

Šodien būsi tendēts uz dažādu neatkarīgu lēmumu pieņemšanu. Iespējams, daudzas lietas būs saistītas ar tavu partneri. Ja jūti, ka pēdējā laikā jūsu attiecības nav tādas, kādas jums tās gribētos, ir pēdējais laiks, lai domātu par iespējamiem risinājumiem. Iespējams, ir pēdējais laiks, lai bēgtu no šī romantiskā aresta? Var gadīties, ka apkārtējie jocīgi reaģēs uz taviem lēmumiem.

 

 

lauva-mil-horLauva             

Šodien daudz patīkamu emociju varēsi iegūt no komunikācijas ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Iespējams, pat saņemsi kādu jauku pārsteigumu. Cik vien iespējams, pavadi laiku ar savu laulāto un/vai bērniem. Rīkojies tā, lai padarītu savas attiecības pēc iespējas harmoniskākas.

 

 

jaunava-mil-horJaunava         

Šodien tu labāk tiksi galā ar teoriju nekā ar praksi. Var gadīties, ka vairākas stundas pavadīsi domājot par to, kā padarīt savu mājokli ērtāku un mājīgāki. Iespējams, pat izdomāsi turpmāko renovācijas plānu un prezentēsi to savai ģimenei. Tava ideja apkārtējiem patiks, tikai grūti būs rast atbildes uz jautājumiem – kurš, kad un kā spēs īstenot tavus grandiozos plānus?

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien ap tevi sola risināties dažādi aizraujoši notikumi. Iespējams, nāksies iesaistīties pasākumā, kam ilgi esi gatavojies, ko plānojis. Diemžēl, zvaigznes izkārtojušās tā, ka tas nesniegs tev cerētos rezultātus, drīzāk pretēji – cilvēki varētu tev pat nesaprast. Var nākties doties veiksmi meklēt pilnīgi kaut kur citur.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs pietiekami daudz spēka un enerģijas, lai varētu paveikt visu, ko esi plānojis. Tev neradīs grūtības nedz mājas lietas, nedz iesaistīšanās radošajos projektos. Ja šodien dosies iepirkties, šis process solās izvērsties salīdzinoši jautrs. Vajadzētu izvairīties no alkoholisku dzērienu lietošanas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nav ieteicams šodien iepirkties, jo, visticamāk, lieta, ko šodien iegādāsies drīz tevi pievils ar savu zemo kvalitāti vai kādu citu trūkumu. Vajadzētu atkāpties no visām lietām, kas saistītas ar materiāliem ieguvumiem vai zaudējumiem. Vēlams padomāt par savu dvēseli un darīt vairāk ko tādu, kas tev patiesi sagādā prieku, baudījumu. Lieliski vari veltīt savu laiku literatūrai.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien diezgan grūti nāksies reaģēt uz tev izteikto kritiku. Liela nozīme būs dažādiem nesen gūtiem novērojumiem. Iespējams, pēkšņi izjutīsi lielas alkas pēc tā, lai kaut ko mainītu savā izskatā. Iespējams, tieši šī ir lieta, kam vajadzētu pievērst uzmanību un neatstāt šo vēlmi novārtā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šo dienu ieteicams pavadīt pilnīgā mierā un relaksācijā. Tas būs vienīgais veids, kā tu spēsi saglabāt brīnišķīgu pašsajūtu un atbrīvoties no nedēļas laikā uzkrātās spriedzes. Nododies kādas grāmatas lasīšanai vai ļauj sev vienkārši pazvilnēt pie televizora. Ja ir iespēja – vakarpusē kopā ar mīļoto dodies pastaigā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien daudz patīkamu mirkļu varēsi gūt romantiskajās attiecībās. Velti laiku savam mīļotajam cilvēkam. Ja nepieciešams, veltiet laiku, lai izrunātos vai varbūt vienkārši kopīgi, tā teikt, nedarītu neko. Pavadiet laiku kopā un mīliet viens otru.

 

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsNepatīkami notikumi risinājušies šovā “Lauku sēta”
Nākamais rakstsPēkšņi mirusi pazīstamā miljonāre Dina Zuzāne