Šī diena kopumā būs dažādu emociju piepildīta – gan interesanta, gan garlaicīga, satraukumu un vienaldzības piepildīta. Taču izbaudi to!

 

Auns

Dažādas lietas var būt saistītas tieši ar tavu finansiālo stāvokli. Noteikti pacenties nokārtot visu, kas saistīts ar šo jomu, lai nerastos nekādas nepatikšanas. Ievēro vienkāršību un nedzīvo pāri līdzekļiem.

 

Vērsis

Šodien ir tava veiksmes diena. Iespējams, saņemsi kādu labu ziņu vai pat palīdzību no ārzemēm. Paļaujies uz savām zināšanām un pieredzi, izmanto savu šarmu. Ja kādā situācijā kaut kas ir pārlieku grūts, konsultējies ar attiecīgās jomas speciālistiem. Noteikti ievēro likumus šodien!

 

Dvīņi

Šodien tevi raksturos praktiskums un konsekvence, kā arī precīzi aprēķini. Tu nevari aizkavēt svarīgus projektus un nedrīksti mainīt savus plānus. Visticamāk, šī būs ļoti aizņemta dienā – sarunas, sanāksmes un dažādas citas lietas. Var nākties risināt dažādas problēmas.

 

Vēzis

Šodien beidzot redzēsi un sapratīsi, kuri ir tavi īstie draugi. Iespējams, jutīsi pārsteigumu, jo nemaz tik daudz skauģu un nodevēju tev apkārt nav. Šī ir ļoti labvēlīga diena strīdu risināšanai – izmanto to!

 

Lauva

Tavi ienākumi un panākumi būs atkarīgi tieši no tā, cik organizēts būs tavs darbs. Pacietība, pašdisciplīna un profesionālisms palīdzēs tev rast līdzsvaru starp darba un mājas pienākumiem. Jebkuru darbu šodien dari ar īpašu rūpību.

 

Jaunava

Tev ir vairākas priekšrocības, salīdzinājumā ar konkurentiem – izmanto tās! Nesasteidz neko! Ja zini, ka darīji visu iespējamo kādas situācijas labā – tagad apsēdies un pagaidi rezultātus. Visticamāk, viss atrisināsies tev par labu, ar noteikumu, ka vairs tajā neiejauksies un neko nemēģināsi mainīt.

 

Svari

Tev šodien vajadzētu ieviest skaidrību ģimenes, mīlestības un profesionālajos jautājumos. Būs vajadzīgs arī risināt kādu finansiāla rakstura problēmu, pārlūko, vai tev nav nenomaksātu parādu un nešķied lieki naudu. Iespējams, šodien būs iespēja iesaistīties kādā kopīgā projektā – turi acis vaļā!

 

Skorpions

Šodien būsi atvērts konstruktīvam dialogam. Taču vajadzētu pabeigt savus iesāktos darbus, lai pilntiesīgi varētu pievērsties citām lietām. Ja mēģināsi darīt vairākas lietas paralēli, būs grūti koncentrēties, un var rasties nevajadzīgas problēmas.

 

Strēlnieks

Šī diena būs diezgan saspringta, jo tu gribēsi padarīt daudzas lietas, kas pēdējā laikā iekrājušās. Iespējams, tev būs nepieciešams ne vien strādāt, bet pat pārskatīt kāda cita padarīto, galvenais atceries – neko nevienam nepārmet, taču konstruktīvi norādi uz neprecizitātēm, ja tādas atrodi.

 

Mežāzis

Šodien nāksies pielikt lielākas pūles pie darbiem, kas jāpadara, taču rezultāti neizpaliks. Šodien lielākā uzmanība varētu tikt vērsta uz mīlas dzīvi un radošajiem plāniem. Karjeras jomā šodien var gadīties kāds negaidīts pavērsiens.

 

Ūdensvīrs

Palūkojies savā nesenajā pagātnē, lai saprastu dažādu šobrīd notiekošu lietu cēloņus. Iespējams, šādi spēsi atrisināt kādu problēmu. Jo vairāk haosa būs tavā dzīvē, jo grūtāka būs tava ikdiena turpmāk. Atceries par ģimeni – viņi ir tie, ar kuriem laiku kopā pavadīt nekad nebūs par daudz – īpaši šodien!

 

Zivis

Iespējams, šobrīd tava pirktspēja ir ierobežota, taču neraizējies, šodien tavi darbi un līdz ar to arī peļņa atsāksies ar jaunu sparu. Ja tev ir skaidrs tas, ko vēlies un, kādas ir tavas vajadzības, tu to visu diezgan vienkārši sasniegsi!

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsTuvākajās dienās laiks pilnībā mainīsies – zināma prognoze visai nedēļai!
Nākamais rakstsDiemžēl brīvdienas noslēgušās ar smagu divu BMW avāriju – VIDEO