Šodien vispārējie apstākļi solās būt labvēlīgi pat tad, ja nāksies uzņemties sarežģītus uzdevumus. Protams, neko nebūs iespējams paveikt kā ar burvju mājienu, taču, ja veiksi detalizētus aprēķinus, viss izdosies. Padomā, analizē, plāno!

 

Auns

Šodien tev, iespējams, radīsies kāda neparasta ideja. Tu nevarēsi to attīstīt milzīgā mērogā, jo var nākties veltīt laiku kādu privātu problēmu risināšanai. Ticams, ka nepieciešamo izdarīt patraucēs kāda problēma ar ierīces darbību. Nesatraucies, jo nekas un neviens nevarēs atņemt tev tavas izredzes uz panākumiem. Esi pacietīgs un turpini aktīvi virzīties uz mērķi.

 

 

Vērsis

Šī diena kopumā sniegs tev visai vieglu sajūtu. Tev patiks komunikācija ar apkārtējiem cilvēkiem. Ticams, ka cilvēki pret tevi izturēsies ar izteiktu siltumu, pat tie, ar kuriem nekad iepriekš neesi ticies. Tas viss patiesībā ir tevis paveikto darbu rezultāts. Apkārtējie vēl jo vairāk sapratīs un novērtēs to, ka esi patiesa un tieša persona, kura ir pelnījusi cieņu.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šodien tu spēsi beidzot izstrādāt stratēģisku plānu, kā sasniegt izcilu karjeras nākotni. Iespējams, ka pirmais pakāpiens ceļā uz to, būs draudzība ar augsta līmeņa profesionāli. Tu nolemsi, ka, atbalstot viņu, spēsi novērst visas savas profesionālās grūtības. Šis plāns attaisnosies tikai daļēji.

 

 

Vēzis

Šī diena būs ļoti nogurdinoša, jo tev būs ļoti daudz dažādu uzdevumu. Tev būs daudz darba gan profesionālajā, gan privātajā jomā. Ticams, ka šodien visvairāk spēsi paveikt vienatnē, izolējot sevi no citiem un pilnībā pievēršoties saviem pienākumiem. Atrodi vietu, kur vari palikt klusumā, ja nepieciešams – dodies ārpus mājas uz pāris stundām. Tas būs lielisks atvieglojums tavai nervu sistēmai.

 

 

Lauva

Ticams, ka šodien tu nejauši uzzināsi kāda cita cilvēka noslēpumu. Iespējams, šādā veidā iegūsi kādu kompromitējošu materiālu par savu priekšnieku. Tiesa, tev to nevajadzētu nekādā ziņā likt lietā, jo tas var pagriezties pret tevi pašu. Koncentrējies labāk uz kaut ko citu. Apmeklē frizieri, kosmetologu, dodies uz auto servisu vai tamlīdzīgi.

 

 

Jaunava

Šodien nekādā gadījumā nevajadzētu tērēt ne centa no ģimenes ietaupījumiem, jo īpaši, ja runa ir par palīdzību kādam senam draugam. Visticamāk, šī persona tikai tevi izmanto. Lai palīdzētu šai personai, tu, visticamāk, atteiktos no sava sapņa, taču viņš iegūto notrallinās vieglprātīgi un nenopietniem mērķiem. Turklāt šādi iespējams arī sabojāt attiecības ar mīļoto cilvēku.

 

 

Svari

Šodien tev būs iespējas daudz ko saprast. Ticams, ka kāda pavisam sveša persona netīši liks tev aizdomāties par savu attieksmi pret cilvēkiem. Tu sapratīsi, ka pasaulē tiešām ir pietiekami daudz tādu cilvēku, kuri ir gatavi palīdzēt arī nesavtīgu mērķu vadīti. Šī diena daudz ko mainīs tavā dvēselē, tāpēc, ticams, ka arī tu nolemsi darīt ko tādu, kas padarīs dzīvi uz Zemes daudz labāku.

 

 

Skorpions

Ticams, ka tu šodien kļūsi neapmierināts ar savu ienākumu līmeni. Apzinoties, ka tavā rīcībā esošā nauda nav pietiekama, lai veiktu kādu pirkumu, par ko esi sapņojis ilgu laiku. Tu sapratīsi, ka ir pienācis laiks padomāt par to, ko vēlies darīt, kā arī sagatavot plānu, kā tikt pie sevis kārotās lietas – soli pa solim. Ko, kā, kur un cik darīt, lai nopelnītu nepieciešamo summu?

 

 

Strēlnieks

Šodien nesolās notikt kas tāds, kas liktu tev vairāk uztraukties par kādu lietu. Un tas taču ir labi! Turklāt, iespējams, sapratīsi, ka iepriekš pat nenojaušot, šodien esi izvairījies no lielām nepatikšanām. Ticams, ka projektā, ko vēlējies sev, bet priekšnieks uzticēja kādam citam, būs pieļauta liela kļūda, sagādājot daudz raižu kolēģim, kam tika uzticēti šie pienākumi. Ja iespējams, palīdzi!

 

 

Mežāzis

Šodien beidzot varēsi pievērsties tik sen gaidītajai atpūtai. Iespējams, varēsi pavadīt šo dienu tā, lai vari atjaunot savus spēkus, jo tuvākajā laikā tavs darba spars būs ļoti nepieciešams. Izmanto šo situāciju un dāvā šo brīvdienu savam ķermenim!

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena nespēs tevi satricināt. Iespējams, galvenā rūpe šodien būs tā, ka tev būs vēlme pārdzīvot pēc iespējas ātrāk šo dienu, lai tiktu mājās un darītu to, ko vēlies. Iespējams, dvēselē radīsies jauna aizraušanās. Uzmanies, ja tev jau šobrīd ir attiecības. Tev vajadzētu stingri un detalizēti sev atzīt to, ko tu vēlies.

 

 

Zivis

Šodien nav ieteicams sapīties lielos pārdomu džungļos. Pastāv risks, ka šādā veidā nonāksi pie kļūdainiem secinājumiem par kaut ko. Tas nenotiks, ja ļausi sev lūgt padomu tuvumā esošiem cilvēkiem, vēlams – vecāka gada gājuma cilvēkiem. Šī diena kopumā solās paiet bez lielām problēmām.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsMelnā piektdiena prasījusi divu autovadītāju un pasažieres dzīvības
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 11.-17. jūlijs