Šī kopumā solās būt visai mierīga diena, kas visādi citādi solās būt jauka, taču varētu nogurdināt ar savu monotonumu. Taču par to patiesībā nevajadzētu satraukties, jo monotonums būs atslēga uz taviem panākumiem. Tātad, ja šodien lietas jādara lēni un it kā nekas interesants nenotiek, tāpat pievērsies darbiem ar visu savu nopietnību.

 

 

Auns

Šodien tev paredzēts kādu apburt, tas, iespējams, notiks pat bez tavas apzināšanās. Šis cilvēks tevis dēļ būs gatavs uz visu, tāpēc, ja tev nav romantisku jūtu pret viņu, nāksies to likt viņam saprast. Vēl kāds pārsteigums varētu pie tevis nokļūt e-pasta vēstules formā. Ticams, ka tas būs piedāvājums no kāda liela uzņēmuma. Ja zini, ko vēlies, nekavējies ar atbildes sniegšanu.

 

 

Vērsis

Ticams, ka šodien tu daudz domāsi par to, kur ņemt naudu kādai sevis kārotai lietai. Var gadīties, ka pēcpusdienā šis jautājums tiks atrisināts it kā pats par sevi. Tas var notikt tāpēc, ka saņemsi kāda sena parāda atmaksu vai dividendes. Tas nozīmē, ka, visticamāk, jau šovakar varēsi realizēt savu sapni. Pēc tam varēsi atpūsties.

 

 

Dvīņi

Šī diena gādās tev visai mierīgas un drošas sajūtas. Ticams, ka tas notiks tāpēc, ka būsi pārliecināts, ka reformas darbā tevi neietekmē un arī neietekmēs. Vēl jo vairāk – iespējams, boss dos tev kādu svarīgu uzdevumu vai pat komplimentu, kas liks tev teju sarkt. Neuztraucies, tas ir tas, ko esi pelnījis ar savu darbu. Cienīgi uzņem dzirdēto un pasakies savam vadītājam.

 

 

Vēzis

Ticams, ka šodien tev nāksies apmeklēt kādu no saviem ne visai patīkamajiem radiniekiem. Tu nespēsi rast piemērotu risinājumu, lai atceltu šo vizīti, bet par laimi, grūtā tikšanās būs daudz mierīgāka nekā sākotnēji gaidīts. Turklāt, iespējams, šis radinieks pasniegs tev kādu vērtīgu priekšmetu (ko tādu, ko vienmēr esi uzlūkojis ar sajūsmu). Neanalizē šo dāvanu, labāk pieņem to kā tīras sirds dāvinājumu.

 

 

Lauva

Šodien tev nav ieteicams iesaistīties garos dialogos. Tie tikai novirzīs tevi no darāmajiem darbiem. Šodien vajadzētu vairāk koncentrēties uz saviem tiešajiem pienākumiem un to, ko saka tavs vadītājs. Šāda uzvedība pārliecinās tavu bosu, ka esi persona, kura varētu aizvietot pat viņu pašu. Pat, ja oficiāli nekļūsi par viņa vietnieku, tu varētu būt lieliska „labā roka” viņam ikdienā.

 

 

Jaunava

Šodien būsi īpaši jūtīgs, ja runa būs par romantiku. Ticams, ka kāds šajā komā vēlēsies lūgt tavu palīdzību, taču kautrēsies pie tevis vērsties. Tavs uzdevums būs līdz galam noskaidrot to, ko šis cilvēks patiesībā vēlas, lai varētu viņam palīdzēt ar konkrētiem padomiem. Neaizmirsti par sevi. Vakarā noderīga būs masāža, tāpēc, lieliski, ja vari sev tādu izkārtot.

 

 

Svari

Šodien veiksmīgi varēsi komunicēt ar apkārtējiem cilvēkiem. Var gadīties, ka šodien spēsi mainīt arī to cilvēku domas, kuri par tevi nav visai lielā sajūsmā. Tu izdarīsi kaut ko, kas mainīs šī cilvēka attieksmi pret tevi, tāpēc viņš piedāvās tev savu palīdzību. tavā dzīvē parādīsies pieredzējusi persona, kura ne tikai padarīs tavu dzīvi daudz ērtāku, bet arī palīdzēs tev ar ļoti vērtīgiem ieteikumiem.

 

 

Skorpions

Šodien ir bīstami iesaistīties jebkāda veida strīdos. Ja gadīsies kādā iesaistīties, ticams, ka tas var ilgt pat vairākas stundas un var pat novest līdz nervu sabrukumam. Tu vari sevi no tā pasargāt. Tiklīdz jūti, ka raisās konflikts, pārtrauc šo sarunu. Tu vari to izdarīt arī bez paskaidrojumiem. Ir reizes, kad vari rīkoties šādi, jo veselība un pašsajūta ir daudz svarīgākas.

 

 

Strēlnieks

Tev šodien jābūt piesardzīgam, ja dodies ārpus mājokļa. Pārliecinies vai kārtīgi aizslēdz durvis, vai nepaliek līdz galam atvērti logi, ja ir signalizācija, pārliecinies, ka tā ir pareizi ieslēgta, īsāk sakot – pārliecinies, lai zagļiem nav ne mazākās iespējas iekļūt tavā miteklī. Kopumā šī diena sniegs tev mierīgas un pozitīvas emocijas. Ticams, ka varēsi prezentēt savu

 

 

Mežāzis

šodien varēsi gremdēties skaistās atmiņās. Ticams, ka šodien tev apkārt būs daudz neapmierinātu seju, jo īpaši darbā. Tev nāksies tikt galā ne tikai ar saviem pienākumiem, bet arī ar citu cilvēku nepaveikto. Kad vakarā atgriezīsies mājās, tu būsi ļoti noguris un var gadīties, ka izcelsies konflikts ar kādu vecāka gada gājuma radinieku. Šī persona būs nepareizi interpretējusi tevis teikto. Tev ilgi nāksies skaidrot, ka tev nebija ļaunu nodomu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tevī apjukumu var radīt kāds no jaunākajiem radiniekiem. Bērns/jaunietis atteiksies atzīt savu pārkāpumu un nespēs izdarīt pareizos secinājumus. Ticams, ka nāksies daudz runāt ar viņu par šo gadījumu. Iespējams, situāciju nāksies risināt kādam vecāka gada gājuma radiniekam, kurš jaunieti pazīst kopš bērna kājas un spēs viņam  pietuvināties.

 

 

Zivis

šodien nebūsi spēcīgs jautājumos, kas saistīti ar radošumu. Ja esi radošo profesiju pārstāvis, šodien nāksies samierināties ar iedvesmas trūkumu, taču nevajag uzreiz krist panikā par to. Ja nepieciešams, novirzi uzmanību uz citām lietām, lai vēlāk atgrieztos pie iesāktā. Radošo deficītu kompensēt varēsi vakarā, jo īpaši, ja dosies iepirkties.

 

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsMilzīgās nepatikšanās nonāk tirdzniecības centrā fiktīvu vakcināciju veikusi medicīnas darbiniece
Nākamais rakstsSpītējot brīdinājumiem, daudzi tomēr devušies uz Uzvaras parku nolikt ziedus – VIDEO