Šī diena iezīmēsies ar nebijušu emocionālo pacēlumu, pateicoties kam visikdienišķākās attīstības kļūs par daudz jēgpilnāku tavas dzīves pamatu. Tomēr neļaujies šodien pārmērīgai emocionalitātei, kas traucēs darbam.

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tev nāksies iesaistīties kāda noteikta, sarežģīta un birokrātiska jautājuma risināšanā. Lai šo lietu atrisinātu pēc iespējas ātrāk, tev nāksies prasīt kādas personas palīdzību. Vakarā, visticamāk, pašam būs jākļūst par kādas personas aizsargu.

 

versis-mil-horVērsis
Šajā dienā tu vari atteikties sadarboties kādā jautājumā. Kamēr nodarbosies ar kādu noteiktu, sarežģītu jautājumu, tevī būs pārliecība, ka tava nostāja ir vienīgais pareizais risinājums. Tomēr apkārtējie tam nepiekritīs. Viņi turpinās rīkoties ierastajā veidā,  tomēr drīz vien kļūs skaidrs, ka patiesībā tieši tev bija pilnīga taisnība.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šajā dienā tu spēsi demonstrēt savu augstāko profesionalitātes līmeni. Tu izrādīsies vienīgā persona, kura spēs apturēt virzību uz krīzi. Kad tas būs beidzies, dzirdēsi daudzus glaimojošus komentārus, taču diemžēl tu vari zaudēt savu varoņa statusu.
 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tev var izdoties atrast objektu, ko biji pazaudējis jau sen. Lai gan būsi ļoti apmierināts ar šo atklājumu, diemžēl nespēsi rast citu iemeslu, lai šodien būtu laimīgs. Vari sagaidīt konfliktu ar kādu no apkārtējiem. Tāpat, kad pārnāksi mājās, iespējams nepatīkams incidents arī ģimenes dzīvē.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev nāksies strādāt ar jaunu sparu. Tevi var sagaidīt pārbaude, kas paredzēs, ka aktīvi un visai īsā laikā būs jārealizē visi pašreizējie uzdevumi. Intensīvais darbs ritms pamatīgi ietekmēs tavas enerģijas rezerves, kas mudinās atpūsties vakarā.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā tu vari nolemt apmeklēt kādu ļoti interesantu notikumu. Viens no īpaši aizraujošiem momentiem tajā būs jauna, ļoti neparasta cilvēka iepazīšana, kas tev šķitīs ļoti simpātisks. Iespējams, piedāvāsi vēlāk satikties vēlreiz, lai iepazītu viens otru labāk, taču uz savu ieceri vari iegūt vien ļoti neskaidru atbildi. Vēlāk vari uzzināt, ka šai personai jau ir attiecības.

 

svari-mil-horSvari 
Tu šo dienu vari pavadīt visai drūmā noskaņojumā. Iespējams, nebūsi priecīgs, ka kādam no tuvākajiem draugiem ir labas ziņas. Tas gluži pretēji var mudināt ļauties vēl lielākai grūtsirdībai. Tāpat arī vakarā nespēsi izvairīties no kādām ciešanām, turklāt tavs sliktais garastāvoklis var inficēt arī citus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā tu riskē nonākt nebeidzamos informācijas plūdos.  Ziņas nonāks pie tevis no dažādām vietām, taču, visticamāk, tev nebūs laika sakārtot tās visai uzmanīgi. Tieši šī iemesla dēļ ir pilnīgi iespējams, ka kāda no tām pilnībā pazudinās tavu emocionālo līdzsvaru. Iespējams, atklāsi, ka tava labākā drauga otra pusīte nav bijusi uzticīga.


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Šodien zvaigznes tev norāda, ka nevajadzētu ieguldīt materiālos uzkrājumus kādos riskantos finansu projektos. Pat, ja tev šķiet, ka esi pārdomājis ik katru tā detaļu,  pastāv iespēja, ka zaudēsi savu ieguldījumu. Ja vēlies spert šādu soli, zvaigznes uzsver, ka vislabāk to darīt, atliekot investīcijas uz vēlāku laiku.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā vari sastapties ar negaidītu neveiksmi darba vietā.  Būtiski elektronisko ierīču darbības traucējumi var kavēt iespēju pabeigt darbus nepieciešamajā termiņā. Tavs priekšnieks var saprast tevi, taču tas nepalīdzēs uzlabot garastāvokli.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien vari  sākt jaunu lappusi savās romantiskajās attiecībās. Ar partneri, visticamāk, apspriedīsiet un nolemsiet, ka ir pienācis laiks noformēt savas attiecības juridiski vai arī apsvērsiet ideju par bērna ienākšanu ģimenē. Ļoti ticams, ka jebkuru no šiem lēmumiem vēlēsieties paturēt noslēpumā. Iespējams, dodot mājienu vien  ģimenes locekļiem un pašiem tuvākajiem draugiem.

 

 

zivis-mil-horZivis
Šajā dienā varēsi izbaudīt mijiedarbību ar saviem draugiem. Viņi var vienbalsīgi aicināt tevi kļūt par galveno. Šīs personas pilnībā uzticēsies tavām spējām pieņemt lēmumus, kad runa ir par sarežģītiem jautājumiem.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsDiona Liepiņa nāk klajā ar pozitīvām emocijām piepildītu singlu un saīsina skatuves vārdu
Nākamais rakstsDiemžēl saņemta ļoti skumja ziņa no Rīgas Zoo