Šī būs diezgan labvēlīga diena, kas ļaus realizēt lielas lietas. Vari nākt klajā ar lieliskām idejām, ko potenciāli veiksmīgi spēsi realizēti nākotnē. Nesasteidz šīs dienas norises, jo daži no taviem lēmumiem var izrādīties pāragri.

 

auns-mil-horAuns

Šodien būs svarīgi ķerties pie dažādām norisēm gan mājās, gan darbā. Ja tev ir nozīmīgas romantiskās attiecības, var nākties piekāpties kādām niansēm, uz ko var šodien uzstāt otra pusīte. Šī ir brīnišķīga diena dažādiem pirkumiem. Vari droši iegādāties dāvanas, sadzīves priekšmetus un apsvērt nākotnes investīciju nepieciešamību.

 

 

versis-mil-horVērsis

Diena ir laba harmoniskai domu un emociju izpaušanai,  kā arī savu dabisko prasmju piemērošanai, īpaši, ja esi dzimis maijā. Zvaigznes norāda, ka varēsi droši pierādīt pasaulei savas mākslinieciskās, praktiskās un administratīvās spējas, kā arī labo gaumi un stilu. Būsi atbildīgs, uzticams un patīkams komunikācijā, tomēr nedaudz arī pasīvs.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Kontaktu veidošana, darījumu kārtošana, informācijas pētīšana un vākšana šodien kļūs arvien svarīgāka. Ja esi dzimis maijā, tev galvenokārt būs iespēja dot priekšroku personīgai un tiešai saziņai, izvēlētajam maršrutam un informācijas avotam. Zvaigznes mudina nezaudēt savu fokusu no svarīgākajām dienas norisēm. Kā arī iesaka izvairīties no spraigām garīgām aktivitātēm un ķildām ar cilvēkiem ap tevi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Lai sasniegtu savus mērķus, tev ir jābūt ne tikai disciplinētam un pacietīgam, bet arī viltīgam un izmanīgam. Paļaujies uz tiem, kuri ir nopelnījuši tavu uzticību. Diena būs labvēlīga darbam pie pašreizējiem projektiem, bet ne visai laba, lai uzsāktu jaunus darījumus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, lai šodien nedzenies pakaļ novitātēm. Tā vietā strādā, lai stiprinātu savu pašreizējo savienību ar kādu, kā arī mēģini palīdzēt panākt lielisku kopdarbu. Centies uzlabot attiecības ar savu priekšniecību, kolēģiem, ģimenes locekļiem un tiem, kuri tev paslepenus šķiet visai pievilcīgi.

 


jaunava-mil-horJaunava

Šī solās būt diezgan veiksmīga diena, ja tev patīk rīkoties saskaņā ar plānu, ko rūpīgi esi pārdomājis soli pa solim. Tomēr, ja tu pārāk klausīsies citu cilvēku viedoklī, vai, ja ļausi kādam brutāli izvirzīties sev pa priekšu, daudzas no šodienas labajām izredzēm paliks neizmantotas.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien vari droši risināt jautājumus, kas saistīti ar nekustamā īpašuma pārdošanu un pirkšanu, nodokļiem, mantojumu un īpašuma apdrošināšanu, kā arī hipotēku vai cita veida aizdevumu, kam ir izdevīgi  noteikumi. Šie darījumi izrādīsies visveiksmīgākie, ja būsi ievērojis oficiālu sistēmu, līgumu vai spēkā esošos tiesību aktus.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī ir veiksmīga diena, lai panāktu vienošanos, jo īpaši, ja tava sadarbība ir pamatota ar finansiālām saistībām. Šodien vari paļauties uz saviem sabiedrotajiem; netiksi maldināts vai likts kādos rāmjos. Zvaigznes uzsver, ka šis nav labākais laiks, lai mainītu spēles noteikumus.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien mērenība un precizitāte būs vairāk nekā apsveicama. Zvaigznes uzsver, ka īpaši noderīga būs arī pienākumu apziņa, paaugstināta atbildība, centība, tieksmes uzturēt mieru, kā arī estētiskā izjūtu un apzināta profesionālās vai cita veida etiķetes ievērošana!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī solās būt lieliska diena. Tavi aprēķini izrādīsies patiesi un vēlmes piepildīsies kā uz burvju mājienu. Bet visa šī svētība tiks garantēta tikai ar nosacījumu, ka šajā dienā rīkosies saskaņā ar saviem standartiem,  uzskatiem un ilgstošām profesionālām un estētiskām normām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Diena ir labvēlīga mājsaimniecības uzturēšanas darbiem, dažādiem  pakalpojumiem un pienākumiem, lai palīdzētu saviem vecākiem. Vari gūt panākumus darbībās ar nekustamo īpašumu, kā arī pildot ainavu dizainera vai partijas organizatora amatu. Neaizmirsti, ka visi tavi šodienas darījumi būs veiksmīgi tikai tad, ja tie būs likumīgi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Lietas attīstīsies veiksmīgi šodien. Nebaidies no cilvēku stingrības. Ikreiz, kad jūti, ka tiek pārkāptas robežas,  centies to mīkstināt ar šo personu aprūpi un bažām par viņiem. Šis ir labs laiks, lai stabilizētu savu laulību, mīlas dzīvi un kādus juridiskos projektus.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsKaralis Čārlzs III pārsteidz tautu, ierodoties Bekingemas pilī
Nākamais rakstsKaralis Čārlzs III savā pirmajā uzrunā tautai nācis klajā ar solījumu