Auns

Šodien būsi pilns ar jaunām idejām, kā piešķilt dzirksteli savai laulības dzīvei. Tās visas būs patiesi pārsteidzošas, taču neviens nebūs gaidījis šādus radošuma plūdus no tavas puses. Tavs mīļotais cilvēks, uzklausot, ko teiksi, būs manāmi apjucis un jautās, kāds ir iemesls šai pēkšņajai vēlmei pēc pārmaiņām. Atbildi godīgi un atklāti – tikai tā iegūsiet abpusēji tīkamu risinājumu.

 

 

Vērsis

Šodien sasniegsi kādu jaunu mērķi – iegādāsies sen kārotu, dārgu preci, kurai tu pat nebūsi sakrājis nepieciešamo naudas summu. Lielu daļu dienas pavadīsi, meklējot aizdevēju. Rezultātā griezīsies pēc palīdzības pie tuviniekiem. Zinot, ka viņi nesteidzinās tevi aizņēmumu atmaksāt, īpaši nedomāsi par to, vai, kad un kā varēsi to izdarīt. Vakarpusē dosies uz dārgu restorānu, lai nosvinētu izdošanos.  

 

 

Dvīņi

Šodien tev būs iespēja uzsākt dialogu ar kādu senu elku. Tu viņu uzrunāsi kādā no sociālajiem tīkliem un, tev par lielu pārsteigumu, viņš atbildēs un turpinās sarunu kā līdzīgs ar līdzīgu. Lai gan komunikācija ritēs raiti, draudzība vai romantiskas attiecības tai pavisam noteikti nesekos, tādēļ neļauj sev pārlieku aizsapņoties. Tā vietā labāk satraucošos jaunumus izstāsti saviem tuvākajiem draugiem.

 

 

Vēzis

Šo dienu pavadīsi visai produktīvi. Pagūsi gan veikt nepieciešamos saimniecības darbus mājās, gan uzņemt kādu svarīgu viesi. Vakarā, tiklīdz ieraudzīsi viņu uz sava sliekšņa, tevi apciemos arī satraukums. Par laimi, tavs ciemiņš būs apmierināts ar to, kā viņu uzņēmi. Vakara gaitā saņemsi no šī cilvēka arī pozitīvu atbildi uz kādu sev svarīgu jautājumu.

 

 

Lauva

Lauvām šī diena būs piesātināta ar visdažādākajām emocijām. Tās visas būs saistītas ar cīņu, kas norisinās pašam ar sevi. Pēkšņi izlemsi, ka neesi gana labs, lai būtu pelnījis būt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Ja sevi šaustīsi, arī šis otrs cilvēks sāks par tevi šaubīties un jūsu komunikācija kļūs aizvien vājāka. Strādā pie sevis, lai atbrīvotos no jebkāda veida nedrošības sajūtas. Pacelies kā Fēnikss no pelniem!

 

 

Jaunava

Šī diena tavu atmiņu krājumu papildinās ar vairākiem priekpilniem notikumiem, no kuriem lielākā daļa norisināsies mājās. Daži no taviem tuviniekiem noorganizēs lielas ģimenes svinības par godu kādam nozīmīgam notikumam. To laikā kāds no taviem tuviniekiem godinās tevi par savu personīgo varoni un iedvesmotāju, kurš palīdzējis gūt šos ievērojamos panākumus, kā rezultātā atskārtīsi, ka svinības rīkotas tieši tev. Būsi glaimots un laimīgs.

 

 

Svari

Šodien atradīsi risinājumu problēmām, ar kurām netiec galā jau ilgāku laiku. Izrādīsies, ka risinājums visu laiku bija tavu acu priekšā, taču kaut kādu iemeslu dēļ to nepamanīji. Kad grūtības būsi atstājis aiz muguras, atcerēsies, ka šī diena ir paredzēta tam, lai pilnvērtīgi atpūstos, tādēļ dosies ārpus mājas. Apciemosi draugus, dosies ar viņiem uz kafejnīcu, kā rezultātā diena izvērtīsies patīkami ik vienam no jums.

 

 

Skorpions

Šodien nokļūsi vairāku, ļoti nozīmīgu notikumu epicentrā. Viss norisināsies ārpus tava ģimenes loka, līdz ar to tuvinieki notiekošo pilnībā ignorēs. Tev kārtējo reizi nāksies izvēlēties, kam veltīt savu laiku un uzmanību – draugiem vai mājām. Šoreiz lemsi par labu palīdzēt draugam, nevis ģimenei, un steigsies viņu glābt no nepatikšanām. Vēlāk vakarā atgriezīsies mājās, kur sastapsi acīmredzami aizvainotus tuviniekus.

 

 

Strēlnieks

Šī diena būs visai zīmīga, pateicoties tava mīļotā cilvēka vecākiem. Tu vērsīsies pie viņam cerībā saņemt apstiprinošu atbildi svarīgam, sevis uzdotam jautājumam. Tavs plāns izdosies un prom dosies ar ievērojamu naudas summu, kura būs gana liela jebkura pirkuma veikšanai. Diena noslēgsies uz vēl pozitīvākas nots. Kopā ar partneri dosieties uz veikalu un iegādāsieties sen kāroto preci.

 

 

Mežāzis

Šodien nespēsi beigt jūsmot un komplimentēt kādu svešinieku. Šis cilvēks kļūs par tavu galveno intereses objektu, kā rezultātā izvirzīsi sev jaunu mērķi – uzsākt ar viņu attiecības. Veiksme būs tavā pusē un pastāv patiešām liela iespēja, ka šī unikālā persona pozitīvi atbildēs uz tevis izrādītajām simpātijām. Lai nu kā, esi tāds, kāds esi un neko nesamākslo. Rīkojies lēnām, apdomīgi un neuzmācīgi.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu izmantosi, lai pilnībā atjaunotu savu enerģiju jaunajai darba nedēļai. Vienīgais, kurš pamanīsies nedaudz sabojāt tavu noskaņojumu, būs tavs trokšņainais kaimiņš. Atceries, ka viņš daudzkārt ir tev palīdzējis, tādēļ nesteidzies uzbrukt viņam ar pārmetumiem. Uzliec austiņas, paklausies savu mīļāko mūziku un relaksējies. Vakarpusē pats lemsi par labu nelielu remontdarbu veikšanai, kā rezultātā nonāksi ar kaimiņu mainītās pozīcijās.

 

 

Zivis

Šodien būsi ieinteresēts kādā interesantā aktualitātē sociālajos tīklos. Lai gūtu padziļinātu izpratni, uzsāksi draudzību ar kādu sabiedrībā zināmu personu. Šīs pazīšanās pamatā būs aktivitātes sociālajos tīklos, taču pagūsiet savstarpēji pārspriest arī dažus personīgākus jautājumus. Ja  konkrētā persona pārstāv pretējo dzimumu, pastāv liela iespēja, ka nākotnē no jums izveidosies skaists pāris.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzplatītas jaunas ziņas “Rimi” pircējiem
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ