Lielākā daļa cilvēku būs noskaņoti izklaidēties paši un izklaidēt apkārtējos. Ko vēl zvaigznes sola ceturtdienai, 11. februārim?

 

auns-mil-horAuns

Auniem šodien nāksies pretoties saviem instinktiem un iegribām. Ieteicams rūpīgi izvērtēt katru soli, ko grasies spert. Pārlieku lielā drosme un pašpārliecība nereti sagādā problēmas rīkoties apdomīgi.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vēršiem ieteicams ieviest izmaiņas gan personīgajā, gan darba vidē, izmēģinot un attīstot jaunas lietas, idejas. Tu mīli rutīnu un nereti iegrimsti tajā līdz ausīm, izliekoties nedzirdam apkārtējo ieteikumus, taču tādejādi tu nekad neiemācīsies ko jaunu un atturi sevi no pilnveidošanās. Labs laiks pārmaiņām.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi šodien sarunām izvēlēsies dziļākas, personīgākas vai kutelīgākas tēmas kā ierasts. Būsi drosmīgāks kā parasti un apkārtējie būs īpaši atvērti, līdz ar to šādu sarunu uzsākšana var rezultēties ar interesantu un jēgpilnu dialogu.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem vajadzētu apsvērt iespējas organizēt kādus pasākumus ģimenes lokā. Lai gan saiknes ar tuvākajiem tev ir ļoti spēcīgas, parasti neesi gana aktīvs un sociāls, taču šodien tas problēmas nesagādās. Labvēlīga diena, lai ar ģimeni dotos izbraucienā, sarīkotu atmiņā paliekošu tikšanos lielākā vai mazākā lokā.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām ieteicams paņemt brīvdienu vai vismaz nodrošināt sev komfortablus apstākļus – tādus, kuros jūties ērti un vari būt tu pats. Lai gan vietu skaits, kur jūties brīvi, ir krietni ierobežots, tu spēsi atrast veidu, kā padarīt šo dienu labāku gan sev gan citiem. Būsi enerģisks un runātīgs, līdz ar to apsver iespēju pavadīt laiku, piemēram, kādā sporta bārā, nevis operā vai pie darba galda.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām ieteicams pavadīt šo dienu svaigā gaisā, drošā attālumā socializējoties ar citiem. Lai gan tas tev var sagādāt zināmas grūtības. Labvēlīga diena, lai sevi parādītu un iepazīstinātu citus ar savu viedokli.

 

svari-mil-horSvari

Svaru zīmē dzimušajiem vajadzētu diskusiju laikā pārrunāt dažādu viedokļu patiesību un taisnīgumu kopā ar citiem diskusiju dalībniekiem, nevis uzspiest savas idejas. Apkārtējie labprāt iesaistīsies sarunās un, ja rīkosies gudri un padalīsies savās domās ar pārējiem, vari ieviest kādas sistemātiskas izmaiņas. Iespējams, kādas no tām būs ilgtermiņa.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem šodien ieteicams visu uztvert vieglāk un citu pateikto neņemt ļoti pie sirds. Cilvēki būs tendēti vairāk runāt, nekā darīt, tādēļ visu, ko dzirdi, uztver kā radio pārraidi, nevis reālo pasauli. Ja gadās iekļūt kādā konfliktsituācijā, nemeties dusmās virsū, bet centies to atrisināt mierīgi izrunājoties.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem šodien vajadzētu pasēdēt malā un vairāk ieklausīties tajā, kas sakāms citiem. Citiem patīk parunāties tāpat, kā Strēlnieki mīl dzirdēt stāstus. Neviens neprot tik labi izklāstīt savus medību, makšķerēšanas vai ceļojumu piedzīvojumus kā Lauva un šodien viņas ietekmē ikviens būs labs stāstnieks. Vien ņem vērā, ka ne viss, ko dzirdēsi, būs patiesība.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem nebūtu ieteicams šo dienu piepildīt ar ambicioziem plāniem. Tava paceltā pašapziņa un drosme var palielināt tavu vēlmi būt pārākam par visiem, taču šodien arī apkārtējie var būt tev sīvi konkurenti, tādēļ tava ietekme būs diezgan niecīga.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu sevi šodien pārslogot ar darbiem. Zvaigznes krietni pastiprinās apkārtējo pašpārliecību, kas nozīmē ne vien pārliecību pār sevi, bet arī mazāku vēlmi ieklausīties pārējos. Esi piesardzīgs un velti laiku komunikācijai ar līdzcilvēkiem.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivīm ieteicams ieklausīties apkārtējos. Ik viens būs tendēts runāt par sevi. Tava spēja izprast citu emocijas ļaus tev viņus tuvāk iepazīt un saprast, ko viņi patiesībā vēlas pateikt un, kas slēpjas aiz viņu bravūrīgās un pārliecinātās personības. Fakts, ka redzi to, kas slēpjas zem apkārtējo maskas, liks justies pārliecinātākam arī tev.

 

 

Iepriekšējais rakstsVIDEO: Šorīt vakcinēts Kariņš, Levits un vairums bijušo Valsts prezidentu
Nākamais rakstsNepatīkami šis rīts sācies vairākiem šoferīšiem Rīgā – VIDEO