Tu vari justies pārņemts ar darbu, it kā tevi ir aprakusi nebeidzama pienākumu gūzma. Iespējams, atminēsies mierīgās savas dzīves epizodes. Tā vietā, lai prātuļotu, kad būs nākamās brīvdienas, maksimāli atmet visu lieko un nomācošo savā dzīvē.

 

Auns

Sāciet dienu, veicot lielus, nozīmīgus lēmumus, vai arī tavas vēlmes aizēnos nepieciešamība iegremdēties mājsaimniecības darbos. Zvaigznes iesaka objektīvi izvērtēt savas spējas un nemēģināt īstenot varoņdarbus – visticamāk, reāls emocionāls vai fizisks nogurums novedīs tevi tuvu pie nervu sabrukuma vai sarežģīs attiecības ar partneri.

 

 

Vērsis

Zvaigznes uzsver, ka šodien īpaša piesardzība ir nepieciešama intīmajiem kontaktiem. Ir iespējams, ka nespēsi slēpt savus mīlas piedzīvojumus un tā iemesla dēļ tava personīga dzīvē nokļūs sabiedrības redzeslokā, kas var izraisīt nesaskaņas partnerībā, tāpat šajā dienā no otras pusītes ir sagaidāma greizsirdība un mēģinājumi ierobežot tavu brīvību.

 

 

Dvīņi

Saistībā ar nelabvēlīgo planētu stāvokli, tu vari šodien sagaidīt kļūdas uzvedībā vai savā darbā. Tās var būt asas un pēkšņas izmaiņas arī tavā noskaņojumā, problēmas ar plānu īstenošanu, idejām vai konflikts ar partneri. Godīgums, pārlieka uzticība un zināms naivuma pieskāriens tevī, neļaus šodien saskatīt kādu mahināciju no ienaidnieku puses.

 

 

 

Vēzis

Nākamais tavas vitalitātes cikls šodien tiks atzīmētas ar paaugstinātu intuīciju, personības šarmu un auras uzlabošanu, savukārt, liekā, iekšējā enerģijas var sakoncentrēt tavu uzmanību, norādot to uz darbības virzienu, kas ļaus efektīvi izrādīt savus talantus un spēju nostāties uz jauna ceļa.

 

 

Lauva
Zvaigznes iezīmē, ka pastāv visai augsta komplikāciju iespējamība attiecībās ar kolēģiem! Tavu pašcieņu un distancēšanos, kas tevi, iespējams, iepriekš glāba jebkurā saskarsmē, šodien var nepareizi interpretēt un uzskatīta par augstprātību un lepnību. Ļoti ticams, ka tev vēl joprojām ir tikai nelielas iespējas, lai mainītu savus plānus. Apdomā savu vispārējo stratēģiju tālākai rīcībai.

 

 

Jaunava

Šodien tu varēsi skaidrāk, nosvērtāk novērtēt kādu drīz gaidāmu rīcību un notikumu. Zvaigznes norāda, ka galu galā atradīsi mieru un klusumu, visticamāk, relaksējoties dušā. Tava aura uzlabosies un spēsi daudz efektīvāk ietekmēt citus. Iespējams, dažas neveiksmes nesen ir izsitušas tevi no sliedēm, bet esi pacietīgs, nezaudē izturību, agrāk vai vēlāk tavi plāni tiks īstenoti!

 

 

Svari

Šī solās būt laba diena visos aspektos. Īpaši veiksmīga, lai sāktu jaunu biznesu, veiktu ilgtermiņa plānošanas darbus, apkopotu ikdienas jautājumus. Veiksies ģimenes attiecībās, romantikā, mīlestībā, šīs jūtas sekos tev ik uz soļa. Tomēr esi piesardzīgs un raugi, lai veselais saprāts palīdz brīžos, kad tavā ceļā parādīsies kādi šķēršļi. Zvaigznes brīdina, lai tu neiesaisties riskantos piedzīvojumos.

 

 
Skorpions

Centies šodien izrādīt inovatīvas idejas un oriģinalitāti. Zvaigznes mudina palutināt sevi, piemēram, nopērkot iemīļotāko puķu pušķi. Tāpat planētu stāvoklis šodien brīdina šī zvaigznāja daiļā dzimuma pārstāves, ka iespējami sarežģījumi attiecībās ar partneri.

 

Strēlnieks

Savstarpējo attiecību un labās komunikācijas prasmes būs iemesls tam, ka piesaistīsi jaunus sabiedrotos. Zvaigznes paredz veiksmīgas norunātās tikšanās, sarunas, ceļošanu un kontaktus, kas vēl vairāk palielinās tavus panākumus biznesa sfērā, ja tu šīs dienas laikā izvēlēsies koncentrēties uz to.

 


Mežāzis

Pateicoties zvaigžņu ietekmei, tavs finansiālais stāvoklis, iespējams, šodien nedaudz uzlabosies. Attīstītā atbildības sajūta un tendence veikt precīzus matemātiskus aprēķinus novedīs pie panākumiem profesionālajā jomā, vai arī ievērojami paaugstinās tavu vērtību priekšniecības un kolēģu acīs. Zvaigznes paredz, ka vakarā romantiska tikšanās vai kāda jauna iepazīšanās, iespējams, pāraugs nopietnās attiecībās.

 

 

Ūdensvīrs

Tava atklātība un raksturīgais paradums runāt tieši par saviem nodomiem, šodien diemžēl negatīvi ietekmēs tavu plānu īstenošanu, kas var novest pie iespējamām pretinieku mahinācijām. Zvaigznes brīdina, lai nemēģini atrisināt visas problēmas uzreiz, dzīve tev beidzot, visticamāk, pateiks, parādīs pareizo ceļu.

 

 

Zivis
Liktenis šodien tev dod iespēju uzlabot savu finansiālo situāciju. Pārliecība, uzņēmējdarbības aktivitātes un dinamika palīdzēs atrast pareizos lēmumus vissvarīgākajos jautājumos. Vēlme iekarot jaunas virsotnes un izpētīt jaunas teritorijas var mudināt uz nepārdomātu darbību, tāpēc esi uzmanīgs, lai nepārsteigtos!

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija un iespaidīgs sastrēgums sestdien Ādažu pusē – VIDEO
Nākamais rakstsSestdienā izskan ļoti traģiskas ziņas