Šī izrādīsies visai labvēlīga diena, kad varēsi parādīt izlēmību, drosmi un iniciatīvu. Piemērota jebkāda veida pienākumiem un saistībām. Visticamāk, skaidri zināsi  un apzināsies savus mērķus; tavas darbības būs atvērtas un drosmīgas.

 

auns-mil-horAuns

Tava mijiedarbība ar draugiem, dzīves partneri vai kādu, pret kuru  izjūti simpātijas, solās būt siltāka un patīkamāka. Planētu stāvoklis iesaka neslēpt savas patiesās jūtas, izrādīt, cik nozīmīga tev ir šī komunikācija. Šis ir labs laiks biznesa līgumu noslēgšanai, kā arī jebkāda personīgā rakstura partnerības attīstīšanai.

 

 

versis-mil-horVērsis

Planētu stāvoklis šodien tev teju garantē palīdzību kādā sarežģītā situācijā. Labvēlīgi apstākļi veidosies tavā karjeras izaugsmē, kā arī sagaidāmi panākumi darbā un medicīniskajās procedūrās, kuru mērķis  ir ārstēt kaites. Šodien tu vari kļūt populārāks sabiedrībā, spēsi iegūt kāda autoritatīva cilvēka cieņu un mīlestību.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Šis ir ideāls brīdis aktīvai atpūtai, mijiedarbībai kādā elitārā vidē, kā arī publiskiem izpildījumiem un radošiem projektiem. Attiecības ar tavu dzīves partneri, bērnu un citiem nozīmīgiem radiniekiem, kā arī skolotāju vai draugus –  būs dzīvespriecīgākas un daudz jautrākas. Planētu stāvoklis norāda, ka jebkura darbība var vainagoties panākumiem, jo tavas diplomātiskās prasmes un spēja izvēlēties ietekmīgus sabiedrotos, darīs savu.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigžņu stāvoklis iezīmē, ka tavs noskaņojums šodien var ievērojami uzlaboties, tas var būt jautrs un tendēts uz svētkiem.  Iespējamība, ka šodien notiks kāds patīkams atgadījums mājās un tavā ģimenē, aizvien palielināsies. Ja šajā dienā būsi projām no ierastās vides, kādā ceļojumā vai komandējumā, pastāv liela varbūtība, ka saņemsi labas ziņas no mājiniekiem.

 

 

lauva-mil-horLauva
Planētu stāvoklis iezīmē, ka šodien vari gūt panākumus it visā, ko darīsi. Tavas labās izredzes uz veiksmi dubultosies, ja ņemsi vērā citu cilvēku intereses un vēlmes, kā arī, ja spēsiet kopīgi panākt vēlamo un nepieciešamo darbības scenāriju. Lai ko tu darītu, lai cik aizņemta būtu tava diena, tev vajadzētu izmantot vakaru, lai atpūstos.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī ir brīnišķīga diena, lai palielinātu savu peļņu un paplašinātu personīgo materiālo bāzi. Diena ir arī labvēlīga lieliem pirkumiem. Pamatīgi izdevumi var tikt ātri kompensēti ar jauniem ieņēmumiem, iespējams, itin negaidītiem, piemēram, tu vari saņemt palīdzību no saviem vecākiem, ģimenes locekļiem vai draugiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī ir brīnišķīga diena, kas sola tavu plānu realizēšanu bez ievērojamiem upuriem, kas palīdzēs gūt apmierinātību ar personīgajām vēlmēm, talantiem un prasmēm, kā arī sniegs iespēju palielināt savu popularitāti. Zvaigznes iezīmē, ka tu vari gūt panākumus tirdzniecībā, mājsaimniecībā vai radošā iniciatīvā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dzīve šodien, visticamāk, mutuļos ap tevi un tu tikai uzvarēsi un iegūsi,  ja piedalīsies citu avantūrās, īpaši kādā interesantā norisē ārpus telpām. Šajā dienā tu vari saņemt papildus priekus no dzīves, taču nemazinot sava darba apjomu un neizlaižot pienākumus, kas saistīti ar tavu personīgo plānu realizēšanu.
 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Planētas norāda, ka tev šodien tiks nodrošināta plaša iespēju gamma. Daudzas šīs dienas priekšrocības vienkārši ieslīdēs tavās rokās, pateicoties tavam šarmam, pievilcībai un magnētismam, kā arī –  autoritātei, popularitātei, spilgtajai personībai un nozīmībai citu cilvēku acīs.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī ir laba diena karjeras attīstībai. Tu vari sasniegt labus panākumus un būt veiksmīgs publiskās uzstāšanās un radošās aktivitātēs. Planētas mudina nebaidīties no grūtībām, stājoties tām pretī – tu tikai palīdzēsi pats sev gūt panākumus daudz ātrāk, nekā tad, ja darbosies pēc standarta plāna, ierastajā ritmā un stilā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Planētas norāda, ka šī diena tev ir veiksmīga daudzos aspektos. Tu vari būt īpaši sekmīgs tajās lietās, kas saistītas ar pēcdiploma izglītību, komunikācijas stiprināšanu un iespējām izveidot starptautisku sadarbību vai plānojot ceļojumu. Kopīgi projekti ar cilvēkiem no dažādām pilsētām un/vai valstīm solās būt īpaši efektīvi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētas tev paredz brīnišķīgas iespējas sadarbībai ar citiem. Šodien ir īpaša jēga attīstīt, stiprināt un koordinēt savu saikni ar cilvēkiem, kuri tev patīk vai realizēt labu vienošanos, panākt kompromisu ar tiem, kurus tu uzskati par saviem ienaidniekiem vai sīviem sāncenšiem. Šajā dienā ir diezgan augstas izredzes atjaunot juridisko vai cilvēcisko taisnīgumu.

 

 

Iepriekšējais raksts“Attālinātās mācības – Viss, pietiek!” Izmisusi mamma skaļi pasaka to, ko daudzi tikai nodomā
Nākamais rakstsTalsu pusē mīklaini pazudusi jauna meitene; viņa devusi ziņu soctīklos