Šī diena veicinās jaunu biznesa kontaktu izveidošanu. Esi tu pats, kad sazinies ar augsta profila cilvēkiem, jo tavs tiešums būs tā nianse, kas ievērojami uzlabot rezultātus. Ieteicams pavadīt vakaru pēc iespējas tālāk no mājām.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes brīdina, ka konflikts ar priekšniecību darbā šodien ir stingri aizliegts. Pretējā gadījuma tu nekad neattaisnosies viņa priekšā par šīs dienas izteikumiem, pat, ja būsi ļoti diplomātisks. Ja vien boss ir kaut kur līdzās, paturi savas domas labāk pie sevis!

 

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tu izturēsies pret savu kapitālu ļoti tālredzīgi. Tomēr, lai gan centīsies panākt to, lai nauda strādā tavā labā, tava ideja ieguldīt lielu daļu no saviem ietaupījumiem kādā darījumā, galu galā var beigties ar neizdošanos.  Visticamāk, pieredzēsi smagu vilšanos un stresu, un nedaudz vēlāk tev nāksies to visu izskaidrot saviem ģimenes locekļiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā vari saņemt pārliecinošu pierādījumu tam, ka tavs laulātais draugs vai partneris mīl tevi. Ļoti iespējams, ka tava otra pusīte ilgāku laiku taupījusi naudu, lai nopirktu to, ko sen esi dedzīgi vēlējies. Šodien beidzot var realizēties kāds tavs sapnis! Visticamāk, šajā dienā nespēsi kontrolēt savas emocijas.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā nav ieteicams mainīt savu profesionālās darbības jomu. Zvaigznes norāda, ka vēl nav pienācis laiks šādām izmaiņām, jo tu riskē zaudēt daudz vairāk, nekā varētu iegūt no kādas spontānas reformas rezultāta. Tomēr tas, kam patiešām vajadzīgas radikālas pārmaiņas – ir tava mīlestības dzīve!

 

lauva-mil-horLauva

Šajā dienā tu vari neatcerēties daudzas būtiskas lietas. Tomēr tās stundas, ko pavadīsi darbā, paies gludi un bez steigas. Visticamāk, kad pārnāksi mājās, nejutīsies noguris, tomēr ne arī entuziasma pilns  darīt kaut ko! Tu galu galā vari izlemt skatīties kādu filmu, ko sen esi gribējis redzēt vai lasīt kādu labu literatūru.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tu vari censties izpatikt kādai visai sarežģītai personai. Tas var būt arī kāds tavs vecāka gada gājuma radinieks vai cits tuvinieks. Vari pavadīt visu vakaru pie plīts, lai pārsteigtu savu mīļoto cilvēku, piemēram, ar kādu izsmalcinātu delikatesi. Tomēr zvaigznes uzsver, lai gatavojies tam, ka tavi kulinārie šedevri netiks novērtēti.

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā tu spēsi veiksmīgi tikt galā ar kādu savas ģimenes dzīves problēmu. Pēc tā, cik mērķtiecīgi norisināsies šis process, vari kļūt par īstu varoni kāda no radinieka acīs. Šis cilvēks var izlemt organizēt svētkus par  godu tev. Tam var piekrist arī citi.

 

skorpions-mil-horSkorpions  

Tu šo dienu vari vēlēties pavadīt pilnīgā izolācijā. Iespējams, apzināti panāksi, ka tavi ģimenes locekļi apmeklē kādu tuvinieku vai dodas uz veikalu, lai tu varētu apdomāt dzīvi mierā un klusumā. Ļoti ticams, ka mēģināsi noteikt iemeslus tam, kāpēc laime ir tik svārstīga un šobrīd nesasniedzama.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tev tiks piedāvāts kāds daudzsološs projekts, kas saistīts ar noteiktiem riskiem. Tev var būt grūti sniegt uzreiz galīgo atbildi par savu iesaistīšanos šajā idejā. Vispirms noteikti vēlēsies apkopot savu ģimenes locekļu padomus, uzmanīgi ieklausoties visos viņu ieteikumos. Galu galā vari nolemt, ka šis notikums nav ieguldījumu vērts. Tu būsi pārliecināts, ka nav vērts riskēt ar saviem iekrājumiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā ir ieteicams izmantot elektronisko norēķinu sistēmu tik rūpīgi un uzmanīgi, cik vien ir iespējams. Uzmanīgi pārbaudi savu PIN kodu un neievadi datus mazpazīstamās vietnēs. Viens veids, kā tu vari izvairīties no visām briesmām šodien, ir atlikt jebkādus naudas pārskaitījumus uz vēlāku laiku.

 

 


udensvirs-mil-horŪdensvīrs
 

Šodien tev būs raksturīga katastrofālā neticība paša spēkiem. Tā rezultātā, diez vai būs iespējams sasniegt panākumus biznesā vai tavā privātajā dzīvē. Iemesls neveiksmēm būs diezgan skaidrs, un būs jālemj kā uzlabot savu pašapziņu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tu vari nonākt dažādu domstarpību epicentrā. Zvaigznes norāda, ka tu  uzlūkosi šo konfliktu no malas, taču kāds no tā dalībniekiem var censties lūgt, lai atbalsti viņa nostāju. Tā kā tu, visticamāk, nevarēsi atteikt, pēc brīža jau būsi ierauts asās debatēs.

 

Lielisku nedēļas pēdējo darba dienu!

Iepriekšējais rakstsZiema pārsteigs nesagatavotus? Pēc rekordsiltām brīvdienām laiks pilnībā mainīsies!
Nākamais rakstsParādās jauna informācija par pazīstamās dziedātājas Lindas Leen plāniem