Ieteicams dienu pavadīt, darot lietas, kas aizrauj un ieviest nelielu devu kaislības arī pavisam ikdienišķās lietās. Ko vēl zvaigznes sola pirmdienai, 12. aprīlim?

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušos zvaigznes šodien ietekmēs, taču nevis mainot, bet gan paspilgtinot viņu pašu rakstura iezīmes. Tu esi pārliecināts, drosmīgs, mērķtiecīgs cilvēks, kurš pretī saviem mērķiem dodas ar milzu sparu un degsmi, kura šodien tikai augs augumā.

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem priekšā ir ļoti veiksmīga un patīkama diena. Ar aizrautību pildīsi savus darba pienākumus vai baudīsi laisku atpūtu mājās. Pirmajā gadījumā vari būt drošs, ka diena būs produktīva un atnesīs kāroto gandarījumu. Pārējiem ieteicams pievērsties mūzikai, mākslai, kino vai citai sev tuvai nodarbei.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušo intereses mēdz būt krasi atšķirīgas, turklāt nereti tās kaut kādu iemeslu dēļ nav zināmas apkārtējiem. Labvēlīga diena, lai atrastu laiku, ko veltīt saviem hobijiem, kā arī iepazīstinātu ar tiem arī cilvēkus, ar kuriem ikdienā satiecies.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžu galvenā kaislība ir viņu ģimene, taču der atcerēties, ka vārdiem “ģimene” un “kaislība” var būt arī atšķirīgas nozīmes. Ja iespējams, pavadi vairāk laika ar savu otro pusīti. Tiem, kuri šobrīd ir brīvi no attiecībām, šodien var visai ātri un viegli izdoties atrast kādu ar līdzīgiem uzskatiem un interesēm.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie šodien jutīsies kā zivis ūdenī un būs enerģijas pārpildīti. Sarežģījumi, ar kuriem sastopies ikdienā, metīs tev līkumu. Ieteicams veltīt laiku sarunām ar kolēģiem par vienkāršām, ikdienišķām tēmām un tuvāk iepazīt cilvēkus, ar kuriem diendienā kopā strādā.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem, kuri izjutīs šajā dienā vēlmi socializēties ar citiem, ieteicams nebaidīties un vairāk pavadīt laiku kopā ar saviem kolēģiem, iesaistoties sarunās par dažādām interesantām tēmām. Ne tik komunicēt kārajiem nekas cits neatliks, kā ignorēt apkārt notiekošo un atslēgties no ārpasaules.

 

 

 

svariSvari

Svariem šodien rokas būs brīvas no konfliktu risināšanas pienākumiem. Kopumā būsi pacilātā un pļāpīgā noskaņojumā. Ja arī gadīsies kādas nesaskaņas, tās būs Ūdensvīra vai Auna zīmes pārstāvja ierosinātas, līdz ar to arī ikdienišķas un tādas, kurām nav vērts tērēt savu laiku un enerģiju.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie šodien nebūs tik dzēlīgi kā ierasts un atklāsies kā visai patīkami sarunu biedri. Izmanto šo iespēju, lai iepazītos un nostiprinātu attiecības ar kolēģiem, sevišķi ar tiem, ar kuriem iepriekš ir bijušas kādas saķeršanās.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šī diena aizritēs dažādās sarunās. Apkārtējiem allaž ir interesanti uzklausīt tavu viedokli, pieredzi, iepazīties ar taviem hobijiem un interesēm, savukārt tev, par laimi, kabatā vienmēr atradīsies kāds jauns, interesants stāsts, ko citiem pastāstīt.

 

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams būt atvērtākiem kā ierasts. Šodien būsi vairāk ieinteresēts sarunās un visai sekmīgi arī spēsi tās uzturēt, taču problēmas var radīt tava nepatika un bailes veltīt pārāk daudz laika no savas darba dienas socializācijai ar kolēģiem.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri allaž kaislīgi iestājas par taisnīgumu un vienmēr labprāt iesaistās par to saistītās diskusijās ar citiem. Ja spēsi savaldīt savu temperamentu, gūsi vairākas jaunas pazīšanās un sava viedokļa atbalstītājus, kā arī jaunas, sev izdevīgas iespējas.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem zvaigznes sola visai mierīgu dienu. Labvēlīgs laiks, lai pavadītu laiku kopā ar cilvēkiem, ar kuriem tev ir kopīgas intereses. Izmanto apkārtējo vēlmi komunicēt šajā dienā un iesaisties dažādās sarunās.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sestdienas pievakarē liela nelaime notikusi Pierīgā
Nākamais rakstsAutovadītāji sarīko “divkauju” uz Dienvidu tilta – VIDEO