Dienas pirmajā pusē vari piedzīvot pretrunīgas izjūtas. Centies izvairīties no konfliktiem ar ģimeni un cilvēkiem, kuri tev ir mīļi. Pretējā gadījumā tas var pastiprināt negatīvo rīta un agras pēcpusdienas fonu. Otrā dienas puse solās būt vēl stresaināka.

 

 

auns-mil-horAuns

Esi uzmanīgs īsos izbraucienos. Tevi var piemeklēt negaidītas un diezgan nepatīkamas tikšanās un situācijas.  Iespējamas neparedzētas veselības komplikācijas vai problemātiska komunikācija ar medicīnas personālu. Centies pārvarētu šķēršļus – saglabājot mieru un diplomātiju.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev var būt diezgan grūti ieviest vēlamo virzību un saskarsmes kārtību komunikācijā vai naudas darījumos. Lielākā daļa lietu notiks negaidīti un var pilnībā izsist tevi no kontroles. Iespējams, tev īslaicīgi nāksies samazināt savus izdevumus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Zvaigznes atgādina, ka neviens nav perfekts, tai skaitā arī tu. Tomēr neviens nav atcēlis iespējamību saskatīt savas kļūdas. Dodies uz priekšu, izanalizē tās lietas, ko tu vairs nekad nevēlies vai negribētu pieļaut.  Paturi prātā ka, skatoties uz citu cilvēku rīcību, ir iespējams saskatīt kādas aplamas nianses arī savā uzvedībā.  

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu par zemu nenovērtēt savu partneru, draugu, kaimiņu vai paziņu intelektu vai rīcības nodomus. Daži notikumi, ko tu esi centies un mēģināt noslēpt no cilvēku acīm, var nākt gaismā, un ne vienmēr tas būs glaimojoši.

 

 

 

lauva-mil-horLauva

Kāds notikums vai situācija, kas var būt pārpilna ar problēmām, pat, ja ne tavām, bet apkārtējo cilvēku likstām,  šodien var zināmā mērā nedaudz ietekmēt tevi. Vari piedzīvot to, ka kāda tev tuva cilvēka vai uzticamības personas draugu lokā var parādīties cilvēks, kurš tev šķiet neprofesionāls vai neprognozējams. Laii normalizētu šo situāciju, saglabā vēsu prātu un esi diplomātisks. Neiejaucies lietās, kas neattiecas uz tevi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Dažādas ar darbu saistītas likstas un profesionālās neveiksmes var neļaut baudīt brīvdienu. Ja notiekošais ap un ar tevi  šodien nenotiek īpaši pozitīvā gaisotnē,  ja tev ir kādas domstarpības ar priekšniecību, ir iemesls izrunāt šo situāciju ar kādu, īpaši  draugu vai uzticamības personu. Šis nav iemesls, lai atteiktos no labi pavadīta laika. Apvieno patīkamo ar lietderīgo.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Ja tavi kontakti ar starptautiskajiem partneriem pašlaik iedveš aizdomīgus solījumus, ieklausies savā intuīcijā un izvērtē konkrēto situāciju. Zvaigznes norāda, ka jebkāda ārvalstnieka sabiedrība vai darījums ar cilvēku, kurš dzīvo vai darbojas citā pilsētā,  šodien var radīt tev zināmas galvassāpes, īpaši tas iespējams jautājumos par darījumu organizatoriskajiem aspektiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Centies izvairīties no kļūdām attiecībā uz finanšu dokumentiem un visa cita, kas regulē tavas attiecības ar cilvēkiem vai organizācijām. Zvaigznes norāda, ka kāds nepareizs, kļūdains burts vai cipars var pazudināt kāda projekta labu sākums, izjaucot visu, pie kā tu esi tik ilgstoši strādājis. Esi īpaši uzmanīgs!

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu šodien no saviem partneriem vari saņemt kā atzinību, tā kritikas devu. Neļauj tam pamudināt zaudēt cerības, neļauj tam izsit sevi no līdzsvara un paralizēt tālākajām darbībām. Ja esi saistīts ar kādu ārvalstu partneri, īpaši piesargies, izvērtē ikvienu savu soli.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tu smagi strādā, neaizmirsti par finansiālo atlīdzību,  tas, visticamāk, būs labākais stimuls centīgs darbam, īpaši ar tekstiem, dokumentiem, faktiem un skaitļiem. Turklāt, paturi prātā, ka aiz katra padarītā darba, lietas mūsu dzīvē, slēpjas kāds cilvēks, viņa ieguldītais darbs!

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tu būsi diezgan veiksmīgs savos radošajos centienos un personīgajos projektos. Zvaigznes norāda, ka par pienākumu šodien vari uzskatīt draugu apmeklēšanu, savu atvašu palutināšanu vai atzīšanos siltajās jūtās. Tomēr tavu labo vārdu saņēmēji var  šodien nebūt pareizajā noskaņojumā, lai to adekvāti novērtētu, vai nespēs dalīties ar tevi pozitīvajās emocijās.

 

 

zivis-mil-horZivis
Zvaigznes norāda, ka šī diena var izrādīties neprognozējama, atnesot dažādus neparedzētus notikumus, kas var stimulēt garastāvokļa svārstības, nervozitāti un pesimismu tevī. Tavi vārdi, ko šajā dienā adresēsi mīļotajam cilvēkam, laulātajam, bērnam vai radiniekam var tikt interpretēti negatīvā gaismā, pretī saņemot ne tādu attieksmi, kādu biji cerējis.

 

 Lielisku tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsKā cīnīties ar pārmērīgu matu izkrišanu?
Nākamais rakstsAtklājas jauni fakti par traģēdiju uz bēdīgi slavenās Tīnūžu-Kokneses šosejas – VIDEO