Šī diena piemērota darbiem, ko iepriekš uzskatīji par teju neiespējamiem. Šodien ievērojami pieaugs intelektuālās spējas, tāpēc to vajadzētu izmantot. Šodien būs iespējams raitāk rast atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem. Pateicoties šai dienai, daudz kas varētu kļūt skaidrāks.

 

Auns

Var gadīties, ka šodien kāda sava esošā vai potenciālā klienta dēļ, piedzīvosi psiholoģisku diskomfortu. Iespējams, tas notiks tāpēc, ka šis cilvēks nevis koncentrēsies uz sadarbību, biznesu, bet gan uz tevi kā personu, simpātiju. Ja tev šī sadarbība ir svarīga, tev vajadzēs paspēlēt pēc viņa noteikumiem.

 

 

Vērsis

Šodien nav ieteicams nekādā veidā riskēt, jo īpaši, ja runa ir par jauna ēdiena izmēģināšanu. Šo noteikumu tev vajadzētu ievērot ļoti rūpīgi. Ja ir kāds cilvēks, par kura pavārprasmēm neesi visai pārliecināts, aizbildinies kaut vai ar to, ka tev ir diēta vai līdzīgām lietām – neaizvaino, taču atceries, ka šodien šajā lauciņā jo īpaši jāiztiek bez riska.

 

 

Dvīņi

Šodien daudzus Dvīņus varēs saukt par patiesi drosmīgām dvēselēm. Ticams, ka boss sāks tevi nepamatoti kritizēt, taču tā vietā, lai tu klusiņām uzklausītu šo kritiku, uzdrošināsies uz to reaģēt un atbildēt. Ticams, ka, raugoties šai personai acīs, tu pateiksi visu, par ko klusē tavi pārējie kolēģi. Visticamāk, priekšnieks neturpinās tevi kritizēt, bet gan ņems vērā tevis teikto, lai mainītu situāciju.

 

 

Vēzis

Šodien tevi būs grūti novirzīt no datora, mobilā tālruņa vai planšetdatora. Tu būsi teju vai iestrēdzis sociālajos tīklos, aizmirstot par svarīgām lietām un darbībām, kas norisinās riņķī. Ticams, ka tas notiks tāpēc, ka tev raisīsies jauka saruna ar kādu ļoti patīkamu personu. Esi uzmanīgs, ja tev šobrīd jau ir attiecības, nerīkojies nevienam aiz muguras, kā arī noskaidro šī cilvēka patiesos nodomus.

 

 

Lauva

Ticams, ka šodien tu piedzīvosi lielu triumfu darbā. Kolēģi izrādīs tev savus uzmanības apliecinājumus. Tu saņemsi daudz komplimentu, uzslavu, kas, protams, būs ļoti patīkami. Taču, iespējams, tevi aizvainos fakts, ka, pamanot tavu labo izskatu, cilvēki nepamanīs to darbu, ko ar lielu uzcītību izdarīji. Lai nu kā – par to satraukties nevajadzētu.

 

 

Jaunava

Šodien tev būs svarīgs dialogs ar savu otro pusīti. Ticams, ka šis cilvēks nevēlēsies pavadīt atvaļinājumu tur, kur tu to plāno darīt. Tev nāksies atcelt visu, ko esi plānojis pēdējo mēnešu laikā. Iespējams, jums abiem vienkārši ir nepieciešams nedaudz pamainīt vidi, lai pārdomātu, cik ļoti esat gatavi darīt viens otra dēļ.

 

 

Svari

Šodien tev viegli veiksies ar komunikāciju. Pat darbā tev izdosies uzlabot atmosfēru, iesaistoties dažādos dialogos. Ja iespējams, vakarā ieteicams doties uz kādu izklaides pasākumu. Tur būs daudz cilvēku, ar kuriem viegli atradīsi kopīgu valodu. Atgriežoties mājās un pārdomājot dienas notikumus, ticams, sapratīsi, ka tev ir radušās jaunas idejas.

 

 

Skorpions

Šodien tev nevajadzētu nevienu kritizēt. Tavi vārdi var izklausīties pārlieku skarbi, un persona, kurai tos būsi pateicis, jutīsies patiesi aizskarta. Sliktākais ir tas, ka tu uzreiz nezināsi, ka esi izdarījis ko sliktu, jo šis cilvēks tev to neteiks un neizrādīs. Viņš sāks kalt atriebības plānus, kas var izrādīties tev ļoti sāpīgi. Tu vari to novērst, ievērojot ieteikumu nevienu šodien nekritizēt.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, ka šodien tev nāksies spēlēt sev nepazīstamu lomu. Var gadīties, ka būsi spiests atlikt malā ikdienas pienākumus, lai palīdzētu kādam tev tuvam cilvēkam. Tev nebūs viegli atstāt savu komforta zonu, taču sapratīsi, ka tu nevari šim cilvēkam atteikt. Tu spēsi pilnībā novērst šīs personas problēmas, un viņš būs tev neizsakāmi pateicīgs. Tavās personīgajās lietās nebūs īpašu problēmu, taču tas nepalīdzēs uzreiz ieiet atpakaļ ikdienas pienākumu ritmā.  

 

 

Mežāzis

Iespējams, šodien tu negaidīti saņemsi naudu. Varētu būt, ka to tev pārskaitīs uz bankas kontu cilvēks, kuram esi sniedzis milzīgu palīdzību. Tu būsi pārsteigts par to, ka šī persona tevi atceras, jo tas viss nenotika pavisam nesen, bet pirms laba laika. Ticams, ka šis cilvēks būs ticis atpakaļ uz zaļāka zara, tāpēc vēlēsies tev pateikties par palīdzību arī šādā veidā.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien tev vairāk vajadzēs padomāt par savām attiecībām ar kādu sev tuvu cilvēku. Ļoti iespējams, ka tava draudzība ar kādu cilvēku patiesībā jau kādu laiku nav tikai draudzība, vismaz ne tavās domās. Var gadīties, ka secināsi – draugs tevī vairs neizraisa tikai draudzīgas emocijas, bet gan milzīgas simpātijas. Sliktākais, ko vari darīt – visu šodien momentā izklāstīt viņam kā uz delnas.

 

 

Zivis

Iespējams, lielākās grūtības tev šodien sagādās priekšnieka sliktais garastāvoklis. Taču tā vietā, lai norobežotos vai apvainotos, izrādi līdzjūtību šim cilvēkam. Neaizmirsti, ka arī viņš ir dzīvs cilvēks, kurš ir pakļauts spriedzei un arī nogurst tāpat kā ikviens. Iespējams, tieši tagad viņam ir nepieciešams ar kādu izrunāties. Izmanto brīdi. Viņš noteikti novērtēs tavu palīdzību.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais raksts“Esmu par Putinu un atbalstu viņa režīmu” – pusmūža rīdzinieks nonāk lielās nepatikšanās
Nākamais rakstsPēc šīs ēkas neviens neraudās – pašā Rīgas centrā sāk nojaukt “Titāniku” – VIDEO