Auns

Šo dienu pavadīsi pozitīvā gaisotnē. Tā tevi burtiski ieskaus. Pamodīsies no šķindošu trauku skaņas, kas nozīmēs tikai un vienīgi to, ka tavs partneris gatavo tev brokastis. Visas dienas garumā viņš izpildīs katru tavu vēlmi un lūgumu, kā rezultātā kusīsi no viņa bezgala lielajām rūpēm. Vakaru aizvadīsiet romantiskā gaisotnē un šo randiņu pavisam noteikti nevarēs nosaukt par ikdienišķu. Tas būs aizraujošs, romantisks un atmiņās paliekošs.

 

 

Vērsis

Šodien centīsies apvaldīt sevī vēlēšanos uzzināt kāda cilvēka ienākumu apjomu. Pat, ja šī persona ir tavs radinieks vai tuvs draugs, ir visai nepieklājīgi līst viņa makā. Noslāpē šo savu ziņkārību un pievērsies sev nozīmīgiem jautājumiem. Sakārto domas pa plauktiņiem un atrodi veidu, kā atgūt sevī emocionālo līdzsvaru.

 

 

Dvīņi

Šodien tev uzmanību pievērsīs kāds ne visai tīkams cilvēks. Ja tas ir bērns vai sirms vīrietis, centies apvaldīt dusmas savā balsī un rīkoties cik vien taktiski iespējams. Ja izjūti aizkaitinājumu pret kādu savu vienaudzi, runā ar viņu vienkāršā, saprotamā valodā. Diez vai tev izdosies sarunā neiekļaut pāris skarbākus vārdus, tomēr ieteicams izvairīties no konflikta.

 

 

Vēzis

Šo dienu ieteicams pavadīt, ļaujoties pasīvai atpūtai. Kārtīgi izgulies, palutini sevi ar gardu maltīti, dodies īsā pastaigā un ļaujies sarunām ar kādu sev tīkamu cilvēku. Pirms došanās pastaigā, parūpējies par savu ārējo tēlu. Pastāv liela iespēja, ko šodien sastapsi savu ideālo partneri, kuru jau ilgāku laiku meklēji un būtu žēl, ja tu laistu šo iespēju garām.

 

 

Lauva

Šodien grūtības sagādās kāda svarīga, publiska pasākuma vērošana no malas. Tu tajā atbalstīsi kādu labu draugu. Apkārtējo acis būs pievērstas tikai un vienīgi viņam, savukārt tu paliksi viņa popularitātes ēnā. Protams, tavam lauvai raksturīgajam lepnumam būs grūti ar to samierināties, taču ieteicams nekoncentrēties uz sevi un patiesi lepoties ar savu draugu. Neaizmirsti viņu apsveikt vērienīgajos panākumos!

 

 

Jaunava

Šodien dosies izbraucienā uz citu pilsētu. Tevi pamatīgi aizkaitinās sastrēgumi, kuri padarīs šo dienu nogurdinošāku par darba dienu, jo nāksies pavadīt vairākas stundas tajos. Centies izmantot šo laiku lietderīgi, piemēram, kamēr esi spiests gaidīt, palasi vai paklausies audiogrāmatu.

 

 

Svari

Šo dienu pavadīsi, gaidot jaunumus no sava labākā drauga. Šis cilvēks brīvprātīgi uzņemsies Amora lomu un dosies parunāt ar kādu, kuru jau ilgāku laiku vēlies satikt aci pret aci. Vakarā jūs visi trīs dosieties uz mājīgu kafejnīcu, kur pārrunāsiet savus hobijus. Tikai vakara noslēgumā tu uzdrošināsies pajautāt savai simpātijai, vai viņš būtu ar mieru vēlreiz ar tevi tikties Diemžēl, pastāv liela iespēja,  ka viņš būs ieinteresēts tikties nevis ar tevi, bet tavu draugu.

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams izvairīties no sapīkšanas, saskaroties ar dažādām mājsaimniecības problēmām. Tās visas būs absolūti vienkārši atrisināmas, ja vien nesēdēsi rokas klēpī salicis, turklāt tās pavisam noteikti var pagaidīt. Koncentrējies uz būtisko. Ja esi ieinteresēts kādā cilvēkā, neklusē par savām simpātijām. Paturi prātā, ka, ja vilcināsies, kāds cits var pasteigties pirms tevis.

 

 

Strēlnieks

Šodien nonāksi strupceļā, saskaroties ar dažādiem zinātniskiem jautājumiem, kurus nepārzini. Tas notiks laikā, kad palīdzēsi kādam no saviem bērniem pildīt skolā uzdotos mājasdarbus. Būsi pārsteigts, cik ļoti ir mainījušās prasības kopš laika, kad pats gāji skolā. Baidoties nokrist ar seju dubļos bērna priekšā, tu pārlūkosi visu internetā pieejamo informāciju, lai iegūtu atbildes uz visiem jautājumiem, savukārt pēc tam palīdzēsi izpildīt jau iepriekš minētos mājasdarbus.

 

 

 

Mežāzis

Šodien nespēsi pārspļaut pār lūpām ne vārda, sarunājoties ar kādu ļoti cienījamu personu. Vēlāk vainosi sevi pie tā, jo būsi palaidis garām iespēju iegūt sev spēcīgu atbalstītāju. Jau drīzumā šis cilvēks atkal ienāks tavā dzīvē, kas nozīmē, ka tev ir laiks sagatavoties jūsu nākamajai tikšanās reizei, ja tāda patiesi notiks. Padomā par katru detaļu, ar kuras palīdzību atstāt pozitīvu iespaidu par sevi – tai skaitā par balss intonāciju un skaidru izrunu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi sev neraksturīgi kluss. Kamēr apkārtējie piepildīs piknika grozus, ļausies mīlestībai un dosies izklaidēties, tu vientulībā raudzīsies griestos un gremdēsies pagātnes atmiņās. Tev vajadzētu saprast un pieņemt faktu, ka tavs ilgi gaidītais zvans no bijušā partnera nekad nepienāks. Šis cilvēks ir uzsācis jaunu dzīvi un tev būtu ieteicams sekot viņa piemēram.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams nopietni padomāt par jaunu garderobi. Jo īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem drīzumā gaidāma darba intervija vai svarīga biznesa tikšanās. Dodoties iepirkties, paņem līdzi kādu ar labu gaumes izjūtu apveltītu cilvēku. Tas var būt gan tavs partneris, gan kolēģis, gan ģimenes loceklis. Ieklausies viņa sniegtajos padomos un ņem tos vērā.

 

Lai jauka diena!

 

Iepriekšējais rakstsTirgo populārā seriāla “Nemīlētie” džipu. Slavenie īpašnieki “nolaiž” cenu!
Nākamais rakstsJauns video atklāj, cik patiesībā saspringta gaisotne valdīja pie pieminekļa Pārdaugavā – VIDEO