Šo dienu ieteicams izmanot, lai atšķetinātu dažādus savas dzīves sarežģījumus. Ko vēl zvaigznes sola 12. martam?

 

 

aunsAuns

Auni vairāk kā jebkurš cits uz savas ādas ir pārbaudījuši to, cik vienkārši ir iekulties nepatikšanās. Lai gan tev var nākties visai grūti piespiest sevi nerīkoties impulsīvi un rūpīgi apdomāt katru soli, ko grasies spert, skaties uz to kā ieguldījumu savā laikā un darbā, kurš vēlāk pasargās tevi no potenciālām galvassāpēm.

 

 

versisVērsis

Vērši ir strādīgi un pacietīgi cilvēki, kuriem nereti nākas piestrādāt pie dažādām detaļām. Problēma ir tā, ka tu bieži vien paliec uzticīgs savām ierastajām metodēm un paradumiem, kas var sagādāt problēmas atsevišķu jautājumu atrisināšanā. Iemācies iemācīties un pieņem jaunas lietas un tu kļūsi neaizvietojams.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie allaž ir lietas kursā par apkārt notiekošo un nenoliedzami ir inteleģentāki kā dažiem varētu šķist. Lai gan tev nenāktu par ļaunu likt lietā gudrību, lai atrisinātu pats savas problēmas, šodien rezultatīvāks būsi, ja sniegsi palīdzīgu roku citiem.
 

 

 

                                  Vēzis

vezis

Vēžiem vajadzētu paturēt prātā, ka dažkārt, palīdzot otram, var palīdzēt pats sev. Neviens tā nespēj izprast citu rīcību un emocijas kā tu, it īpaši šodien. Sniedz atbalstu apkārtējiem viņu problēmu risināšanā un vari būt drošs, ka atradīsi risinājumu arī savām.
 

lauva

 

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie šodien vēlēsies turpināt izzināt savu dvēseli. Lielākoties konflikti, kuros esi iesaistīts, ir izcēlušies dēļ tavas attieksmes pret citiem. Tava ikdiena kļūs harmoniskāka un spēsi padarīt krietni vairāk darba, ja atradīsi mierīgāku veidu, kā komunicēt ar apkārtējiem.
 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien vajadzētu apsvērt iespēju uzņemties kādu sarežģītāku uzdevumu izpildi. Gan tādēļ, ka neviens cits nepratīs ar tiem tikt galā labāk kā tu, gan tādēļ, ka šī diena ir īpaši labvēlīga šādiem uzdevumiem, gan arī tādēļ, ka citā dienā apkārtējie nespēs tev sniegt nepieciešamo palīdzību, ja tāda būs vajadzīga.

 
 

svariSvari

Svariem noteikti ir palicis bagāžā kāds neatrisināts jautājums, kuru iepriekš nav izdevies atrisināt dēļ pārlieku lielas emociju piesaistes, ieilguša strīda un nespējas abām pusēm vienoties. Šodien ir labvēlīga diena, lai beidzot atrastu risinājumu šim konfliktam, lai arī ar ko un par ko tas būtu. Ja iespējams, par padomdevēju izvēlies Vēža zīmē dzimušo.
 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams fokusēties uz sev nozīmīgām lietām. Apkārtējo vidū tu esi zināms ar savām dzēlīgajām piezīmēm, taču vien retais ir spējis ielūkoties tavas personības dziļumos un iepazinis tavas aizraušanās. Šodien nekas nespēs stāties tev ceļā, tādēļ pavadi laiku ar tuviem cilvēkiem vai pievērsies iemīļotiem hobijiem.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki, kuri ir īpaši apdāvināti ar prāta spējām, kas palīdz ātri rast risinājumu dažādām problēmām, šodien vēlēsies uzņemties sarežģītus uzdevumus. Mazāk nozīmīgi jautājumi gan zvaigžņu stāvokļa dēļ prasīs no tevis tieši tikpat daudz laika kā ierasts.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāžiem ieteicams ar pilnu atdevi pievērsties savu darba pienākumu atbildīgai izpildei. Centies nekoncentrēties uz vēlmi ātrāk gūt panākumus, kā arī neļauj ceļā stāties citām rūpēm un raizēm. Šodien būsi spējīgs sasniegt patiesi daudz un tavas pūles nepaliks nepamanītas.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šajā dienā vajadzētu savu enerģiju likt lietā darbā, nevis argumentos. Lai gan iesaistīšanās dažādās debatēs dažkārt ļauj tev palūkoties uz lietām arī no citiem skatu punktiem, šodien produktīvāks būsi pildot savus tiešos pienākumus. Iespējams, izdosies atrisināt kādus sarežģījumus, par kuriem iepriekš lauzīji galvu.
 

 

 

zivisZivis

Zivīm kā vienmēr ieteicams izmantot savu aso prātu, lai spētu darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Atšķirībā no citiem, kuri pie šādas slodzes burtiski izdegtu, būsi spējīgs pievērsties daudziem un dažādiem darbiem, turklāt darīt tos kvalitatīvi.
 

 

Lai brīnišķīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsPēc smagās Covid-19 izslimošanas profesors Danilāns piedzīvo vēl kādu vilšanos
Nākamais rakstsSmaga avārija šorīt notikusi uz Pleskavas šosejas – VIDEO