Ja tev šodien vajadzēs organizēt kādus pasākumus, kaut nelielus, to vajadzētu paveikt dienas pirmajā pusē. Otrā dienas puse izrādīsies daudz nepiemērotāka un pasīvāka.

 

auns-mil-horAuns

Ir pienācis laiks pārskatīt savu finanšu politiku vai vismaz sākt domāt par to. Ļoti nepiemērota diena jaunām iniciatīvām. Koncentrējies uz sev svarīgajām lietām un centies pārlieku neiespaidoties no apkārtējiem cilvēkiem. Mēģini rīkoties tā, lai pēc iespējas vairāk pietuvotos savam mērķim.

 

versis-mil-horVērsis

Šī būs ļoti piemērota diena vientulībai un brīvprātīgi sociālajai izolācijai. Tev vajadzētu veltīt laiku, lai analizētu pēdējo pāris nedēļu rezultātus, sistematizētu saņemto informāciju, pieredzi, zināšanas un iespaidus. Mēģini gūt vērtīgas atziņas un mācības no šī visa kopuma.

 

dvini-mil-horDvīņi

Centies šodien koncentrēties uz savas uzvedības maiņu. Pragmatisms, atturība un mērenība šodien tev būs ļoti nepieciešamas lietas. Vientulība palīdzēs tev koncentrēties uz svarīgiem jautājumiem. Lieliski piemērots laiks, lai atvadītos no tiem, kuri tevi nesaprot.

 

vezis-mil-horVēzis

Šis ir labs laiks iesāktu darbu pabeigšanai un svarīgu uzdevumu veikšanai. Neraugoties uz to, kā ir veicies pēdējā laikā, tev būs lieliski rezultāti šodien, ar ko varēsi būt ļoti apmierināts. Jo piesardzīgāk, praktiskāk un sistemātiskāk tu rīkosies, jo tavi panākumi būs labāki.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vajadzētu atlikt jebkura svarīga uzdevuma uzsākšanu, jo mērķu sasniegšana šodien varētu būt ļoti apgrūtināta. Iespējams, vajadzēs pielikt ļoti lielas pūles, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Nezaudē ticību un cerību, jo ne viss dzīvē nāk ļoti viegli.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena būs īpaši labvēlīga, ja tu nebūsi spītīgs un agresīvs. Šodien vajadzētu pievērsties personīgajām, profesionālajām un materiālajām lietām. Šodien var būt dažādi nepatīkami notikumi un pat finansiāla rakstura zaudējumi, kas būs saistīti ar ārvalstu komunikāciju un uzņēmējdarbības iniciatīvām.

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev vajadzētu nokārtot savus parādus vai izvēlēties kādu citu veidu, kā sakārtot savas finanšu saistības. Ir pienācis laiks atrisināt dažādas problēmas, kas, iespējams, jau kādu laiku tevi nomāc. Padomā par to iespējamiem risinājumiem. Šodien ne tik liela nozīme būs veiksmei, kā tam, cik ļoti pats spēsi rīkoties.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Gan tavu personīgo, gan profesionālo attiecību likteni šodien lielā mērā nenoteiksi tu, bet tavs partneris. Tev vajadzētu izvairīties no pārmērīgi lielas spītības, uzbudināmības un agresivitātes. Neļauj nevienam sevi izprovocēt, ja arī kāds mēģina to darīt – nepakļaujies.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vajadzētu pievērsties dažu sistemātisku ikdienas darbu rezultātu izpētei. Iespējams, vajadzēs kaut ko mazliet pamainīt savās profesionālajās darbībās, individuālajās vai radošajās idejās, mājsaimniecības lietās vai arī vairāk pievērsties preventīviem pasākumiem kādas hroniskas kaites likvidēšanā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Brīnišķīga diena, lai pabeigtu nepieciešamos darbus un pievērstos atpūtai, relaksācijai. Ja esi tipisks Mežāzis, tu būsi tik ļoti izslāpis pēc atpūtas, ka tev šķitīs, ka tā tev burtiski pienākas, neraugoties pat, iespējams, uz to, kas notiek apkārt. Izmanto to!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien dzīve sniegs tev lielisku iespēju kaut ko pamainīt savā ikdienā, ģimenes dzīvē, attiecībās. Tev būs iespēja atbrīvoties no nevajadzīgiem ieradumiem, īpaši, ja pēdējā laikā esi nesekmīgi centies tos pārtraukt. Atbrīvojies no liekā un ieelpo jaunas, svaigas sajūtas.

 

zivis-mil-horZivis

Tava nepieciešamība pēc stabilitātes un uzticības kļūs aizvien spēcīgāka. Ja iespējams, šodien pavadi laiku mājās. Var nākties ilgi strādāt, lai padarītu vēlamo/vajadzīgo. Esi piesardzīgs rīkojoties ar dažādiem instrumentiem, neesi pārgalvīgs!

 

Lai viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsJaunas ziņas “Lidl” veikalu pircējiem
Nākamais rakstsDiemžēl vēlā piektdienas vakarā notikusi traģēdija