Lielākajai daļai cilvēku šī diena sniegs emocionālu komfortu, tāpēc to vajag izbaudīt. Cilvēki, kuri strādā tiešsaistē, varēs vairāk atpūsties un izbaudīt mieru. Izbaudi harmoniju!

 

Auns

Šodien nekas netraucēs tavus plānus ne mājās, ne darbā. Lielākoties tev darbos palīdzēs cilvēki, kuriem esi palīdzējis arī tu un ne vienu reizi vien. Kad viss būs padarīts, varēsi atpūsties. Tev būs brīvais laiks, ko pavadīt ar draugiem kafejnīcā, pastaigāties, doties uz kino vai vienkārši veltītu laiku sev un savai labsajūtai. Starp citu – lietas, kas saistītas ar skaistumkopšanu, palīdzēs tev atpūsties vēl vairāk.

 

 

Vērsis

Tevi šodien ieskaus pievilcība un skaistums. Iespējams, tavs partneris pēkšņi izlems pārveidot interjeru un šim nolūkam iegādāsies daudz jaunu lietu, vadoties pēc savas gaumes. Šajā projektā tev būs minimāla loma, varēsi būt novērotājs. Lai tā būtu – nesāc komandēt un uzspiest savu viedokli. Tu varēsi iesaistīties vēlāk, kad tavs partneris tev lūgs padomu.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, ieslīgsi melanholiskā noskaņojumā, kas liks tev pazaudēt domas, vien reizēm liekot būt garlaicīgā, iespējams, pat dažubrīd skumjā realitātē. Tā vietā, lai zaudētu spēku, tu vari dot savai dzīvei dinamiku un izteiksmi. Atceries kādu savu hobiju, kas, iespējams, pat ir riskants, varbūt tieši tas ir tas, kas palīdzēs tev virzīties uz priekšu. Protams, ja vien šis hobijs nav tik ekstrēms, ka rada draudus tavai veselībai vai pat dzīvībai.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, iesaistīsies pārmērīgi brīvā domāšanā. Tas gan nekaitēs tev personīgajos jautājumos, taču nebūs īpaši piemērots darba vietā. Tavs priekšnieks nebūs gatavs uzklausīt visu, ko esi iedomājies. Ja izteiksi kritiku skaļi, iespējams, tiks apdraudēts tavs amats. Labāk šodien paklusē un izpaud savu neapmierinātību vien tad, kad pēc garās dienas atgriezies mājās – pasūdzies mīļam cilvēkam uz pleca.

 

 

Lauva

Šodien tev būs iespēja novērst spriedzi, lai sasniegtu milzīgu karjeras izaugsmi. Tavā dzīvē parādīsies persona, kura rūpēsies par tevi un palīdzēs tev sasniegt vēlamo. Lai piesaistītu šīs personas atbalstu, tev vajadzēs rīkoties atbildīgi un pareizi, nevis eksperimentēt. Šis cilvēk izturēsies pret tevi draudzīgi un ar sirsnību.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzēs dzīvot kompromisā, lai izvairītos no lielām nesaskaņām darbā vai ģimenē. iespējams, kāds no radiniekiem piedāvās tev kopīgu projektu, taču tas tev nešķitīs nekas īpaši aizraujošs. Vajadzēs atrast īstos vārdus, lai varētu pateikt savas domas un atteikties. Katrā ziņā – rīkojies tā, lai neiegrieztu sev un neaizvainotu radinieku un viņa labos nodomus.

 

 

Svari

Iespējams, šodien saņemsi kādu nogurdinošu uzdevumu. Pirmajā dienas pusē tev nāksies atrisināt dažus sarežģītus, ar darbu saistītus jautājumus.Kaut kādu iemeslu dēļ tu nevarēsi uzreiz gūt mieru. Visticamāk, gulēt tiksi tikai krietni pēc pusnakts.

 

 

Skorpions

Šodien būs piemērots laiks, lai tu izvēlētos ko jaunu savam mājoklim – kaut vai izdomātu, ko varu kaut nedaudz pārkārtot. Tava vēlme pēc pārmaiņām palīdzē tev bez grūtībām atrisināt šo jautājumu, taču var gadīties daži sarežģījumi, piemēram, tas, ka tavs partneris nebūs visai apmierināts ar šīm pārmaiņām. Var gadīties, ka tas būs iemesls strīdam.

 

 

Strēlnieks

Šodien ar prieku varēsi izbaudīt savu jauno projektu. Tas tevi iedvesmos tik daudz tāpēc, ka tu zini, cik lieliska atlīdzība par to pienākas. Tiesa, tas notiks vēlāk, tāpēc tagad tev cītīgi jāstrādā, lai tas notiktu. Lai tu pārlieku nenogurtu no šī darba, ik pa laikam veic nelielus atpūtas mirkļus. Tev vajadzētu pievērsties meditācijai vai citām lietām, kas relaksē un nomierina.

 

 

Mežāzis

Šodien tava imūnsistēma kļūs vājāka, tāpēc nav piemērotākais mirklis, lai dotos ārpus mājas nepiemērotā apģērbā. Vakarā ieej siltā vannā, ja iespējams, apmeklē pirti un stiprini savu imunitāti ar vitamīniem, piemēram, citronu, ingveru, ķiplokiem un citām veselīgām lietām. Velti pienācīgu laiku atpūtai.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev vajadzēs paciest neobjektīvu kritiku no kādas svarīgas personas. Kamēr viņš “bubinās”, tu varēsi garīgi ignorēt to, kas notiek tev apkārt. Tu varēsi tik ļoti iegrimt savos sapņos, lai spētu iztēloties sevi kādā pasakainā vietā. Tas īpaši kaitinās to, kurš cenšas tevi kritizēt, jo viņš redzēs, ka tevi tas neuztrauc.

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, būsi pārsteigts par kāda svešinieka rīcību. Viņš tev palīdzēs pavisam necerētā veidā, piemēram, palaižot rindā pa priekšu, atvēlot savu sēdvietu transportā vai tamlīdzīgi. Tikai vēlāk, iespējams, sapratīsi, ka tā šis cilvēks vēlējā parādīt, ka tu viņam patīc. Iespējams, tagad būs kārta tavai rīcībai, katrā ziņā vismaz tā, lai liktu šim cilvēkam saprast tavas sajūtas, kad tiksieties nākamreiz.

 

 

Lai lieliska tev diena!

Iepriekšējais rakstsNaktī pirms gulētiešanas uz visiem laikiem mainās vidzemnieka dzīve
Nākamais rakstsNegaidīts iznākums cīņā par Eirovīzijas ceļazīmi