Šī diena paies diezgan gludi. Ja tu plāno kaut ko, kas attiecas uz personisko dzīves sfēru, vari būt teju pārliecināts, ka viss izdosies labi. Vienīgais ierobežojums šodien var izrādīties kādi ļoti dārgi pirkumi. Tu vari iztērēt daudz naudas, taču tāpat nebūt apmierināts ar savu iegādi.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes brīdina, ka tevi šodien var ieskaut šarlatāni, meļi un oportūnisti. Tomēr varēsi viegli identificēt šos negodīgos cilvēku, jo viņi pastāvīgi jūsu saiknē mēģinās panākt labumu sev. Kopumā tu varēsi labi atpūsties, kas radīs patīkamu atmosfēru un harmoniju mājās.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev nav ieteicams uzņemties apgrūtinošu mērķi. Ieteicams labāk atlikt lielāko daļu no šiem uzdevumiem līdz vēlākam laikam un veltīt dienu relaksācijai. Pēcpusdienā, kāda persona, kuru neesi redzējis ilgu laiku, var parādīties pie tavām durvīm. Iespējams, pieņemsi lēmumu uzaicināt šo cilvēku uz kopīgu pasākumu tavā miteklī.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šodien var nākties tikt galā ar visai mulsinošiem un sarežģītiem jautājumiem. Tie var attiekties uz tavām finansēs, precīzāk – kādu nesen radušos iztrūkumu. Zvaigznes norāda, ka tā vieta, lai risinātu šo jautājumu,  tu izvēlēsies internetā meklēt papildus ienākumu avotus.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tu vari piedzīvot nospiedošas ilgas pēc sava mīļotā cilvēka. Iespējams, viņš dosies ilgākā ceļojumā, un, tiklīdz būs aizvēris durvis aiz sevis, tu jau sāksi uztraukties, apzinoties, ka jūsu šķiršanās būs nepanesama. Ļoti ticams, ka skumsi visu dienu, taču vakarā tavs labākais draugs centīsies tevi uzjautrināt ar pareizajiem vārdiem un, iespējams, kādu dzērienu.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev būs nepieciešami uzticami partneri. Iespējams, nolemsi pieņemt noteiktus izaicinājumus kādā projektā, taču ātri sapratīsi, ka vienam pašam  to realizēt nav iespējams. Piezvanīsi saviem draugiem, kuri būs patiesi laimīgi pavadīt dienu tavā labā.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā tu vari apzināti censties pievērt acis uz visiem sava mīļotā cilvēka trūkumiem. Iespējams, pat neiebildīsi, ja otra pusīte tavā acu priekšā flirtēs ar kādu citu. Tomēr zvaigznes uzsver, ka tu šādi vari rīkoties vienīgi tā iemesla dēļ, lai, piemēram, mēģinātu izpirkt vainu par kādu pamatīgu naudas summu, ko nesen esi izšķērdējis.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien tu ar daudz lielāku pietāti un atbildības sajūtu uzlūkosi savas  romantiskās attiecības. Ļoti ticams, ka tava partnera dzīvē šobrīd ir parādījušās daudzas  problēmas, tāpēc nolemsi palīdzēt, cik ātri vien tas būs iespējams. Vari pat šim nolūkam izmantot savus grūti pelnītos ietaupījumus.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šajā dienā tu vari idealizēt cilvēkus ap sevi. Teju dievināsi personu, kuru nejauši satiksi kādā bārā vai kafejnīcā. Iespējams, vēlēsies, lai pēc iespējas ātrāk šis cilvēks kļūst par tavu otru pusīti.  Varat ļoti satuvināties, taču drīz vien nāksies atzīst, ka tā ir tikai vienas nakts aizraušanās, nevis mīlestība uz visu mūžu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā vari nonākt  pretrunās ar kādām varas iestādēm. Iespējams, ka pārkāpsi ceļu satiksmes noteikumus, un stingrais tiesībsargs vēlēsies pamatīgi sodīt par šādu rīcību. Viņš neņems vērā tavus apgalvojumus, ka neesi darījis neko ārkārtēju.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien tev nevajadzētu atkāpties no plāna, kas radās iepriekšējā naktī. Turpini apdomāt sarakstu ar veselības procedūrām, kas jārealizē, lai aukstākais gada laiks paiet bez nepatīkamām sekām uz tavu organismu. Lasi labu literatūru, skaties psiholoģisku drāmu vai pavadi dienu kopā ar saviem gados vecākajiem un pieredzes bagātākajiem radiniekiem.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tu vari būvēt gaisa pilis un celt galvu mākoņos. Iztēlosies, ka tavs kapitāls sāk strauji pieaugt, un, ka kāda riskanta biznesa ideja ir izrādījusies patiešām laba. Vari pat izveidot sarakstu ar tām lietām, ko vēlēsies iegādāties tad, kad beidzot būsi bagāts.

 

zivis-mil-horZivis

Tu vari izlemt pavadīt šo dienu baudot kādu noteiktu kultūras notikumu. Dosies uz izstādi, kino vai koncertu vai kādu citu nozīmīgu pasākumu. Tomēr, visticamāk, nepievērsīsi īpašu vērību apkārt notiekošajam,  bet vairāk koncentrēsies uz savu partneri. Vari pamanīt, ka otra pusīte flirtē ar kādu citu personu. Tāpēc nolemsi, ka tavs galvenais uzdevums ir apturēt šo darbību.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsBrīvdienas sākušās ar lielu nelaimi Rīgā
Nākamais rakstsViņas balsi nevarēja sajaukt ar citām… Mūžībā devusies leģendārā aktrise Velta Skurstene – VIDEO