Auns

Šī diena izvērtīsies visai patīkama. Iepazīsies ar savu jauno kaimiņu, kurš jau nedaudz vēlāk tevi uzaicinās pievienoties viņa hobijam. Būsi tik aizrāvies ar konkrēto nodarbi, ka pavisam aizmirsīsi par ģimenes svinībām, kuras plānotas vakarā. Ierodoties novēloti, neko nebūsi zaudējis. Šis pasākums būs tieši tāds pats kā simtiem pārējo. Visi tavi tuvinieki apmainīsies ar stāstiem par pagātni, kurus tu tā jau labi pārzini pat vissīkākajās detaļās.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams nesēsties pie citiem piederošu transporta līdzekļu stūres. Pastāv risks, ka atgadīsies kāds negadījums uz ceļa, kā rezultātā nonāksi kritiskā situācijā. Kopumā tavs šīs dienas ideālais scenārijs ir izvairīšanās no jebkāda veida braucieniem. Ieplāno atpūtu mājās tā, lai tā būtu daudz interesantāka par jebkuru tuvāku vai tālāku ceļojumu. Varbūt vari noorganizēt ballīti vai nelielu pasēdēšanu draugu lokā?

 

 

Dvīņi

Šodien nāksies nopietni pastrādāt pie jautājumiem mīlas jomā, turklāt uz to uzstās arī tavs partneris. Viņš būs noguris no tā, ka allaž, kad nākas izvēlēties starp viņu un draugiem, tu dod priekšroku draugiem. Izdzirdot ultimātu – vai nu es vai viņi – nesteidzies izdarīt tūlītēju izvēli. Tavs partneris tev nepiedos, ja kārtējo vakaru viņam nāksies pavadīt vienam.

 

 

Vēzis

Šodien dzirdēsi īpašus jaunumus par kāda tuvinieka plāniem. Šī gados vecākā persona paziņos, ka, savā testamentā visu sev piederošo ir novēlējusi tev. Tas, protams, tevi iepriecinās, taču radīsies arī satraukums par to, kā uz šīm ziņām varētu reaģēt citi tavas lielās ģimenes locekļi. Labākais, ko vari darīt, ir paturēt šo informāciju noslēpumā līdz pat brīdim, kad pienāks laiks uzsākt runāt par šīm lietām.

 

 

Lauva

Šo dienu iesāksi ar ne pārāk lielu entuziasmu. Tīrīšana, kuru sāki no paša rīta, beigsies tikai vēlu vakarā. Viss, ko pagūsi izdarīt, ir noskatīties mīļāko TV pārraidi. Pirms došanās gulēt, saņemsi ziņu no tuva drauga. Pēc pāris minūšu ilgās sarunas vairs nespēsi aizmigt. Iespējams, pie miega trūkuma vainojama būs drauga izklāstītā, visai sensacionālā informācija par kādu jūsu kopīgo paziņu.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams savu negatīvo noskaņojumu neizgāzt pār citiem. Tavi mīļie nav vainīgi pie tā, ka esi izkāpis no gultas ar kreiso kāju, līdz ar to tev nav tiesību viņus nepamatoti apvainot un rāt. Cīnies ar sevi un, ja jūti, ka zaudē šo cīņu, izolē sevi no apkārtējiem. Pabūšana vientulībā palīdzēs saprast, kas ir tas, kas tevi visvairāk satrauc, kā arī palīdzēs nomierināt nervus.

 

 

Svari

Šodien saņemsi lirisku ziņojumu no kāda bijušā mīļotā vai pielūdzēja. Ja tev šobrīd ir patstāvīgs partneris, ieteicams pēc iespējas ātrāk šo vēstuli izdzēst. Pretējā gadījumā var nākties saskarties ar savas otrās pusītes neapmierinātību. Dari zināmu vēstules autoram, ka nejūties komfortabli, saņemot šādus ziņojumus un palūdz, lai viņš turpmāk tā vairs nedara.

 

 

Skorpions

Tev priekšā ir visai saspringta diena. Viens no taviem gados vecākajiem radiniekiem palūgs palīdzību mājsaimniecības darbos, kuri ieilgs līdz pat vēlam vakaram. Jūtot nogurumu no padarītā, nolemsi relaksēties un dosies uz ballīti pie kāda sena drauga. Diemžēl, tur jau atkal tev tiks uzticēti dažādi pienākumi, piemēram, bērnu pieskatīšana vai ēst gatavošana.

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi motivēts sākt darbu pie sava ķermeņa ideālo formu iegūšanas. Lai to izdarītu, tu izvēlēsies visprofesionālāko uztura speciālistu un apsolīsi sev, ka rūpīgi sekosi visām viņa rekomendācijām. Pirmie sarežģījumi tavā cīņā gaida tevi jau šodien. Vakarā dosies atpūsties kopā ar kādu draugu, taču jau pēc mirkļa negaidīti attapsies lielās ģimenes svinībās, kurās galds lūzīs no ēdienu pārpilnības. Diemžēl, gardie ēdieni visi kā viens būs ārpus tava uztura plāna.

 

 

 

Mežāzis

Šodien vilšanos sagādās kāds sens draugs. Pašā pēdējā brīdī viņš paziņos, ka jūsu kopīgi plānotajā braucienā viņš tomēr nepiedalīsies. Tev būs visai steidzami jāatrod jauns ceļabiedrs. Pirmais, kurš tev iešausies prātā, būs cilvēks, kurš jau ilgāku laiku pret tevi lolo simpātijas. Pēc šodien kopā pavadītā laika jūsu jūtas kļūs abpusējas. Būsi pārliecināts, ka viņš ir tavs ideālais partneris, kuru meklēji jau ilgu laiku.

 

 

Ūdensvīrs

Šajā dienā nenorisināsies nekas atmiņā paliekošs. Daudzas stundas veltīsi mājas darbiem, savukārt vakarā dosies pastaigā pa tirdzniecības centru. Vienā no skatlogiem ieraudzīsi kādu lietu, kuru jau sen kāro iegādāties. Lai pārvērstu sapni par realitāti, dosies mājās, sazināsies ar saviem draugiem un tuviniekiem un lūgsi aizdot naudu konkrētās lietas iegādei.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams savai otrajai pusītei sniegt labi pārdomātas atbildes. Tu pamanīsi, ka tavs mīļotais caur puķēm izrāda vēlmi tuvākajā laikā sākt plānot ģimenes pieaugumu. Esi atklāts pret sevi un uzdod šo jautājumu vispirms pats sev. Visticamāk, sapratīsi, ka vēl neesi gatavs spert šādu soli. Nu, pēc iespējas taktiskāk, tev būs jāpaziņo savs lēmums savai otrajai pusītei, uzsverot to, ka šis nav kategorisks atteikums, taču plānošanas atlikšana uz nedaudz vēlāku laiku.

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsApturot bēgošu “Opel” Zemgales pusē, policisti piedzīvo lielu pārsteigumu
Nākamais rakstsDiemžēl pirms svētkiem saņemta ziņa par nelaimi