Dienas pirmā puse būs ļoti labvēlīga iesākto lietu pabeigšanai. Otrā dienas puse būs vispiemērotākā jaunu lietu uzsākšanai, tos būs iespējams pabeigt ātri un veiksmīgi.

 

auns-mil-horAuns

Šodien nevajadzētu steigties un pārlieku aizrauties ar savas iniciatīvas izrādīšanu. Mēģini sistematizēt savus plānus. Nenovirzies no mērķa, bet nekoncentrējies tikai uz maksimumu, pretējā gadījumā vari palaist garām lieliskas iespējas un pat apdraudēt savu finansiālo situāciju. Vakarpusi izmanto atpūtai.

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena būs īpaši labvēlīga tiem Vēršiem, kuri dzimuši maija vidū. Šajā laikā lieliski spēsi paveikt iecerētos, varēsi pielāgoties dažādiem pretrunīgiem apstākļiem un gūt acīmredzamu labumu no tiem. Rīkojies saskaņā ar savu sirdsapziņu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas garumā varēsi risināt dažādus organizatoriskas un materiālas dabas jautājumus. Spēsi veiksmīgi risināt problēmas, kas saistītas ar nekustamo īpašumu, remontdarbiem, biznesa pamatiem un dažādiem citiem profesionāla rakstura uzdevumiem. Būs iespējams atrisināt strīdus un nolīdzināt pretrunas.

 

vezis-mil-horVēzis

Ja esi tipisks Vēzis, īpaši, ja esi dzimis jūlija vidū – rīts un agra pēcpusdiena tev būs vislabvēlīgākais laiks šajā dienā. Nav svarīgi, ko vēlēsies paveikt, veiksme būs tava sabiedrotā. Pievērsies darbiem, ko pēdējā laikā tev nav izdevies izdarīt.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vajadzētu pieturēties pie dažādiem noteikumiem un tradīcijām. Tas šodien būs vienīgais veids, kā sasniegt labus rezultātus savā profesionālajā darbībā, stiprināt/stabilizēt savu materiālo stāvokli un uzlabot attiecības ar savu priekšniecību vai citiem svarīgiem cilvēkiem savā dzīvē.

 

jaunava-mil-horJaunava

Līdz pat vakaram lietas solās risināties kā pēc burvju mājiena, jo īpaši, ja esi dzimis septembra vidū. Ja vēlies uzsākt kaut ko jaunu, to nevajadzētu darīt ātrāk kā vēlā pēcpusdienā, vakarā. Lai sasniegtu savus mērķus, tev nāksies rūpīgi padarīt darbus ceļā uz tiem.

 

svari-mil-horSvari

Dažādas svarīgas, neatliekamas, pat, varētu teikt, obligātas lietas vajadzētu atrisināt pēc iespējas agrāk no rīta. Labs laiks, lai risinātu dažādas problēmas, kas saistītas ar lietu organizēšanu, pienākumu sadali, kapitāla saglabāšanu, īpašuma apdrošināšanu u.c. svarīgiem procesiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pēcpusdienā tava komunikācija ar citiem cilvēkiem varētu būt visai apgrūtināta, pat sarežģīta, taču tu nedrīksti ļaut tam traucēt atrisināt svarīgas lietas. Mēģini atrast pareizo pieeju pie katra cilvēka, lai izrunātu, nokārtotu nepieciešamo un jūs abi būtu ieguvēji.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Līdz pat vakaram tavus panākumus nodrošinās, galvenokārt, piesardzība, atbildība, rūpes/rūpība un praktiskums. Kad kaut ko dari, īpaši svarīgi tam pievērsties ar lielu precizitāti un atbildību. Dienas beigās varēsi nedaudz atkāpties no šiem stingrajiem noteikumiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Konservatīvisms un piesardzība šodien būs jāapvieno ar novatorisku pieeju dažādām lietām. Nekas slikts nenotiks, ja dažos gadījumos ļausi sev nedaudz novirzīties no uzņemtā kursa, bet pārlieku neaizraujies – galvenais, lai vari tikt atpakaļ uz tā. Pārlieku neriskē!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Rīta stundas un agrīna pēcpusdiena veicinās konsekventus un sistemātiskus darba apstākļus. Reizēm varēsi atkāpties no stingrākiem noteikumiem, taču nespēsi pilnībā atbrīvoties no tiem. Nemēģini ierobežot savu radoši domāšanu.

 

zivis-mil-horZivis

Brīnišķīga diena, lai nodotos pašizglītībai, izprastu dažādas svarīgas patiesības vai pievērstu uzmanību dažādu lietu pašiem pamatiem. Pēcpusdienā varēsi palūkoties uz lietām no cita skata punkta. Raugies, lai tu nepārvērtētu ne savas spējas, ne piedāvātās iespējas.

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsBrīvdienas sākušās ar ļoti skumju vēsti
Nākamais rakstsKivičs neslēpj – iztērējis vairākus tūkstošus eiro