Vairums ļaužu šodien varētu sevī saskatīt lielāku pārliecību par sevi un lojalitāti. Izmanto šīs labās īpašības gan savā labā, gan saskarsmē ar citiem.

 

 

auns-mil-horAuns
Šodien īpaši jāuzmanās no pārēšanās. Auniem ir tendence iekļūt nepatikšanās vai domstarpībās dēļ savas pārlieku lielās pašpārliecinātības, un šodien tas būs īpaši izteikti. Esi piesardzīgs!

 

 

versis-mil-horVērsis
Tu jūties ērti un pārliecināti savā ikdienas rutīnā, tādēļ neesi tendēts mainīt savus ikdienas paradumus. Riteni no jauna neizgudrosi, tomēr pamēģini ieviest savā dzīvē jaunas vēsmas, kaut vai ieviešot nelielas izmaiņas sev ierastajā dienas ritējumā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Uzdrošinies uzrunāt un iepazīt kādu ne tik socializēties kāru personu. Ne velti saka, ka klusie ūdeņi ir tie dziļākie. Šodien šāda tipa cilvēki varētu kļūt krietni vien atvērtāki un runātīgāki.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Vēzis, kā zināms, ir jūtīga zīme, kas ierausies atpakaļ savās čaulās, kad tiks apvainots. Šodien liec citiem manīt par savām emocionālajām vajadzībām. Lai arī tavi tuvie šķitīs bezrūpīgi, viņi tevī ieklausīsies.

 

 

lauva-mil-horLauva
Nav noslēpums, ka Tev patīk iepazīt jaunus cilvēkus un šodien vēlams darīt tieši to! Šķitīs, ka ikkatrs, ko no jauna iepazīsi, ir tavs dvēseles radinieks, pie tam, tev izdosies radīt par sevi satriecošu pirmo iespaidu. Iespējams, ka pazaudēsi potenciāli tuvu draudzību, ja no sākuma būsi pārāk uzmācīgs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Zvaigznes sola piedzīvot patiesi interesantu dienu. Zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs, lai ar sparu mestos iekšā ikdienas darbos, taču tā labvēlību tu varētu izmantot arī sarunā ar kādu Dvīņu zīmes pārstāvi, debatēs ar Ūdensvīru vai, lai gluži vienkārši dotos pārgājienā ar Strēlnieku.

 

 

svari-mil-horSvari
Gluži kā savvaļas dzīvnieki apkārtējie būs tendēti viens otru apēst un uzsākt konfliktus tīri sporta pēc. Tev varētu šķist tīri uzjautrinoši noraudzīties uz to visu no malas, pārmaiņas pēc necenšoties iejaukties, lai rastu šīm nesaskaņām risinājumu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šajā dienā tiek paredzētas nelielas saķeršanās, taču, tā kā šodien būsi tendēts vispirms domāt un tad darīt, nevis otrādi, tad tās visticamāk būs balstītas uz draudzīgu konkurenci. Nopietni konflikti nav gaidāmi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Nav noslēpums, ka tev lieliski padodas sasniegt jebko, ko esi iecerējis – kā jau Strēlniekam, katra Tava bulta lido tieši mērķī. Šodien nedaudz atslābsti un nekoncentrējies tik ļoti uz lielo mērķi. Velti laiku, lai pievērstu uzmanību mazākām detaļām un sīkumiem, ko ikdienā atstāj novārtā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Čakli strādājot, tu mēdz iegrimt darbos tā, ka neatliek laika socializācijai. Nenovērtē komunikāciju pārāk zemu. Padomā, cik daudz tu varētu iegūt, pavadot vairāk laika sarunās ar citiem, nevis strādājot vienatnē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Ieteicams paņemt brīvdienu – gan no darba, gan no ārpusdarba pienākumiem. Var gadīties, ka zvaigznes tavu personību ietekmēs ne tajā labākajā ziņā un padarīs to pārlieku skaļu, tādā veidā apdraudot nosprausto mērķu sasniegšanu. Izmanto iekrāto enerģiju, lai patiesi izbaudītu pelnītu atpūtu.

 

 

zivis-mil-horZivis
Apsver iespēju pavadīt laika vairāk sabiedrībā, komunicējot ar citiem. Harizma un pārliecība, kas šodien virmos gaisā, apdāvinās tevi ar sevišķi labu spēju saprast citu emocijas un domas.

 

Lai Tev jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija vakar vakarā notikusi uz Bauskas šosejas pirms Iecavas – VIDEO
Nākamais rakstsMadonas pusē avarē fūre, cilvēki dedzina kravu – VIDEO