Šī diena sniegs iespēju radīt uzlabojumus savā personīgajā dzīvē jo īpaši, ja tu šobrīd esi viens. Dienas otrajā pusē iespējamas laimīgas tikšanās. Tiem, kuri nav ieinteresēti jaunas mīlestības meklējumos, tik un tā šodien vajadzētu vairāk pievērsties romantikai. Izrādi savas jūtas un nekautrējies no tām!

 

 

Auns

Iespējams, šodien atklāsi kādu no savu tuvāko kaimiņu noslēpumiem. Šī informācija varētu tevi satricināt, izraisot lielu stresu. Visticamāk, pats kaimiņš izliksies, ka nekas nav noticis, radot tevī vēl lielāku neizpratni. Te nevajadzētu rūpēties par šīs personas mīlas attiecībām, ja vien tajās nav iesaistīts kas tāds, par ko tev tiešām jāuztraucas.

 

 

Vērsis

Šodien nevajadzētu veikt dārgus pirkumus. Iespējams, tev vajadzēs atmaksāt parādu vai arī saņemt tā atmaksu. Šodien nevajadzētu ņemt kredītus, jo ar to atmaksu būs problēmas. Ja šodien spēsi atteikties no nevajadzīgiem pirkumiem, varēsi ietaupīt ilgtermiņā. Piemēram, nav obligāti doties vakariņās uz restorānu, jo gardu maltīti vari pagatavot mājās pats.

 

 

Dvīņi

Var gadīties, ka šodien nāksies daudz laika pavadīt braukājot pa pilsētas ielām. Iespējams, tas būs tāpēc, ka kāds vecāka gadagājuma radinieks būs tev lūdzis atrast kādu konkrētu lietu. Beigu beigās tu spēsi atrast vajadzīgo, taču tas nesagādās tev prieku. Iespējams, šīs dienas visai nelietderīgā pavadīšana sabojās tavu garastāvokli. Tikai uzmanies, lai to neizrādītu cilvēkam, kuram esi palīdzējis.

 

 

Vēzis

Šī diena solās būt pavisam vienkārša un atmiņā nepaliekoša. Lielāko dienas daļu varēsi pavadīt kopā ar savu bērnu, iespējams, palīdzot viņam kādā projektā vai grūtākā mājas darbā. Vakarā būs jāiesaistās vairāku sadzīvisku problēmu risināšanā. Diena ar to arī būs galā. Būsi noguris un, visticamāk, ļoti laicīgi dosies pie miera.

 

 

Lauva

Šodien tev nebūs daudz enerģijas, jo īpaši lietās, kas saistītas ar mājām un personīgo dzīvi. Tev būs lielāka interese par problēmu, kas radusies tava labākā drauga dzīvē. Diemžēl, tev nebūs iespēja pie šī cilvēka ierasties klātienē, tāpēc visu palīdzību sniegsi telefoniski vai tiešsaistē. Līdz vakaram šis jautājums tiks atrisināts, taču tu nevēlēsies atgriezties pie ikdienas darbiem.

 

 

Jaunava

Šodien nebūsi spēcīgs attiecībā uz diplomātiskajām sarunām. Iespējams, tas ļaus kādam tevi iespaidot uz lietām, ko tev pat nevajadzētu darīt. Centies nepakļauties uzreiz, bet izmanto loģisko domāšanu, lai saprastu, kas ir vajadzīgs un pareizs, bet kas ne. Pievērs uzmanību arī savai veselībai. Ja jūties sliktāk, dodies pie miera, atpūties, stiprini imunitāti ar veselīgām tējām.

 

 

Svari

Iespējams, šodien tev nebūs labākais garastāvoklis. Var gadīties, ka ciemos ieradīsies kāds draugs vai radinieks kopā ar maziem bērniem, kuri pavisam noteikti nebūs klusi, kas nozīmē, ka tavs garastāvoklis var ciest vēl vairāk. Šie viesi izjauks tavas iecerētās darbības un tu, varētu teikt, tā vien gaidīsi, kad viņi aizies, lai varētu turpināt dienu tā, kā tu to biji iecerējis.

 

 

Skorpions

Šodien tev nevajadzētu ieguldīt savus ietaupījumus kaut kādos riskantos pasākumos. Kaut kādu iemeslu dēļ tas būs lemts neveiksmei un to tu sapratīsi pietiekami drīz. Pat tad, ja tu šajā fiasko noraudzīsies tikai no malas, šis process var būt tev sāpīgs. Var gadīties, ka tieši tu būsi tas, kurš nāks palīgā, paglābjot šo cilvēku no pilnīga sabrukuma.

 

 

Strēlnieks

Šajā dienā vairāk izdosies tās lietas, ko darīsi no sirds. Ja šobrīd esi viens un tev nav attiecību, ir labas izredzes, ka šodien satiksi kādu ļoti brīnišķīgu cilvēku un jums izveidosies lieliskas attiecības. Ja tev jau ir sava otrā pusīte, tad šīs dienas labo enerģiju velti tam, lai jūs pavadītu pēc iespējas vairāk laika kopā. Ir labi, ja reizēm ir tādas dienas, kad abi kopā varat paslēpties no apkārtējās pasaules.

 

 

Mežāzis

Šodien būsi veiksmīgs pārrunās, kas būs saistītas ar ģimenes budžeta plānošanu. Pēc ilgām sarunām tava ģimene nolems, ka kopējā situācija tomēr nav tik bezcerīga, kā sākotnēji šķita un, iespējams, ja esi savas dzīvesvietas meklējumos, šis būs piemērotākais laiks, lai beidzot tiktu pie hipotekārā kredīta un iegādātos sev mājokli. Izrādīsies vien, ka jums katram ir citāda vīzija par to, kā šim īpašumam vajadzētu izskatīties.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena tev paies kā viens pavisam īss mirklis. Iespējams, tāpēc, ka būsi aizņemts ar mājas tīrīšanu vai automašīnas remontu. Iespējams, saņemsi kādas aizraujošas, pat sensacionālas ziņas no sava drauga, kas būs viens no galvenajiem iemesliem, ko pārrunāt ar ģimeni vai citiem tuviem draugiem. Neaizmirsti gan, ka tūlīt klāt jaunā darba nedēļa, tāpēc neaizraujies ar pārlieku ilgu nomodā palikšanu.

 

 

Zivis

Šodien saņemsi daudz uzslavu un komplimentu. Iespējams, tas būs tāpēc, ka būsi veltījis daudz laika, izvēloties savu šīs dienas garderobi. Tu pievērsīsi apkārtējo cilvēku uzmanību un pats galvenais – iespējams, izraisīsi kādā romantiskas jūtas. Pirms ļaujies jauniem sakariem, rūpīgi pārdomā vai tas šobrīd tev ir vajadzīgs, kā arī – vai nenodarīsi nevienam pāri ar šādu rīcību.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsNopietni brīdina par laiku turpmāk – izskan jauna prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsBeidzot atklājies, kādēļ Žanis laulībā ar Magoni bija tik greizsirdīgs