Šodien varēsi izbaudīt patīkamu mieru. Ja iespējams, vienkārši vajadzētu apstāties un starp saviem ikdienas pienākumiem paskatīties uz to, cik skaista ir vasara, cik skaistas apkārt esošās ainavas. Labākais atpūtas veids šodien viennozīmīgi būs ceļošana uz dažādām skaistām vietām.

 

Auns

Šī diena sniegs tev iespēju atbrīvoties no darba nedēļas laikā uzkrātā stresa un problēmām. Tu varēsi pavadīt laiku ar cilvēkiem, kuri tev ir īpaši tuvi, jo tas raisīs patīkamas emocijas. Vakarā ieteicams ieplānot atpūtu, lai tu varētu veltīt laiku tikai sev, būs piemērots laiks sportam, kosmētiskām procedūrām un lasīšanai. Šī būs lieliska diena, lai tu varētu atslābināt gan ķermeni, gan garu.

 

 

Vērsis

Ticams, ka šodien tu vēlēsies vienkārši noslēpties no problēmām, taču tev jāapzinās, ka tās pašas no sevis neatrisināsies. Tieši pretēji. Daļa no šīm problēmām var par pasliktināties tavas pasivitātes dēļ. Īpaši svarīgi būs censties saglabāt mieru, lai aktīvi sāktu atrisināt visas radušās grūtības.

 

 

Dvīņi

Šodien tu vēlēsies baudīt mieru un klusumu. Ja tev būs nepieciešams apmeklēt kādu skaļu pasākumu, tas tev būs tīri kā mocības. Tu pat to varētu uztvert kā sava veida spīdzināšanu. Atgriežoties mājās, varēsi pilnībā atpūsties un relaksēties. Tu varēsi padomāt par to, kā organizēt savu dzīvi, lai beidzot iegūtu patiesu laimi.

 

 

Vēzis

Šodien tev labāk paļauties pašam uz savām iekšējām sajūtām un nedarīt lietas, ko nudien nevēlies darīt. Būs cilvēki, kuri tevi burtiski tracinās. Visticamāk, tas būs tāpēc, ka šie cilvēki atteiksies saprast, ka tev ir savas darīšanas, ka nevēlies pavadīt visu dienu, klausoties viņu vienveidīgajos stāstiņos.

 

 

Lauva

Ticams, ka šodien tev nāksies doties kādā ļoti nogurdinošā ceļojumā. Tas būs galvenokārt tādēļ, ka tev var nākties stundām uzklausīt kādu dīvainu pasažieri. Šis cilvēks runās par visu un tajā pašā laikā neko, pārsteidzot tevi ar savu pasaules uzskatu unikalitāti. Vēlāk, kad jūs vairs nebūsiet līdzās, pamanīsi, ka tu sāc uzlūkot apkārtējo pasauli tieši tādā pašā veidā – caur kādas dīvainas filozofijas prizmu, kas ir maz saistīta ar objektīvo realitāti.

 

 

Jaunava

Šī diena tev atgādinās visparastāko darba dienu. Ticams, ka brīdī, kad tu mēģināsi atpūsties, tevi iztraucēs kāds radinieks ar savu telefona zvanu. Uzzinot, ka šis cilvēks kārtējo reizi nonācis nepatikšanās, tu steigsies viņu glābt, aizmirstot par saviem personīgajiem plāniem. Diena tiks sabojāta, taču pats sliktākais – šis cilvēks atkal nenovērtēs tavus pūliņus.

 

 

Svari

Šodien tu atteiksies pieņemt kritiku, it īpaši, ja to vajadzēs uzklausīt no savas otrās pusītes. Visticamāk, šis cilvēks dos tev mājienu, ka kaut kas tavā izskatā vai frizūrā tev nav visai piemērots. Ja tu dusmosies un/vai ignorēsi šos ieteikumus, tu riskē ar to, ka ar laiku partneris sāks zaudēt interesi par tevi. Esi uzmanīgs!

 

 

Skorpions

Šodien tev ieteicams vairāk pievērst uzmanību personīgajām lietām. Ticams, ka šodien sāksi remontu, kas jau labu laiku dažādu iemeslu dēļ ticis atlikts. Tu iemācīsies darīt un uztvert darbu radoši, līdz ar to jūtoties labāk. Tavs interjera dizaina projekts sola izdoties patiesi labs, un ticams, ka to novērtēs ikviens, kurš to aplūkos.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev būs atļauts ilgāk pagulēt, nedaudz paslinkot un darboties pavisam brīvi. Tu varēsi pavadīt šo dienu tieši tā, kā tu to vēlies. Klausies savu iecienītāko mūziku, ja iespējams, izdejojies no sirds. Galvenais ir tas, ka šodien tev būs pilns emocionālais komforts. Tu spēsi izdarīt nepieciešamo un justies labi.

 

 

Mežāzis

Ticams, ka šodien tu iemācīsies pārvarēt kādu no saviem sliktajiem ieradumiem. Ikreiz, kad tu atkal vēlēsies atgriezties pie šīs atkarības, tu atcerēsies zvērestu, ko devi pats sev šajā dienā. Paļaujies uz to, ka šis laiks tev būs daudz vieglāks, ja spēsi tikt galā ar sevi un saviem kaitīgajiem ieradumiem. Vismaz vienu no tiem, jo tad tava dzīve kļūs daudz vienkāršāka.

 

 

Ūdensvīrs

Ticams, ka šīs dienas brīvo daļu pavadīsi labākā drauga mājās. Var gadīties, ka nokļūsi pie viņa, jo būsi devies palīdzēt kādā svarīgā uzdevumā. Šī lieta neradīs nogurumu, ja visu darīsiet nepiespiestā, humora pilnā gaisotnē. Ticams, ka dienas beigās lemsiet par labu mini banketiņam, lai nosvinētu paveikto.

 

 

Zivis

Šodien varēsi iegādāties kaut ko ļoti stilīgu, novērtējot pats savu vizuālo tēlu. Tā rezultātā, visticamāk, saņemsi ļoti daudz komplimentu, kas ļaus tev justies vēl labāk. Tādā veidā tiks izkliedēta tava rutīna, un tu būsi uz romantikas viļņa. Vakaru ieteicams pavadīt mājās kopā ar tiem cilvēkiem, kuri tev ir īpaši tuvi un mīļi.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais raksts“Vai tiešām tā ir taisnība?” – mājsaimniece no Jelgavas tikai ar grūtībām aptver, ka tikusi pie milzīgas naudas
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laika apstākļiem turpmākajās dienās