Pretēji vakardienai, kad vēlējies uzbrukt jebkuram atšķirīga viedokļa paudējam, šodien vairāk vēlēsies vienkārši dalīties ar savām domām, sajūtām, pieredzi.

aunsAuns

Ja Auniem vakardien bija ieteicams savaldīties un nekļūt pārāk agresīviem pret citādi domājošajiem, tad šodien uzmanība jāvērš uz to, lai savs viedoklis citiem netiktu pārāk uzspiests. Ir vajadzīgs laiks, lai pārliecinātu cilvēkus nostāties savā pusē, tādēļ esi pacietīgs.

 

versisVērsis

Vērši nemēdz uzspiest savu viedokli citiem. Tu neliec citiem justies nospiestiem un neļaujies šāda veida spiedienam arī pats, saglabājot stingru nostāju sev nozīmīgos jautājumos. Tu esi lielisks piemērs citiem ne pārāk komunikablu zīmju pārstāvjiem, kuriem šodien var būt nepieciešama tava palīdzība.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem ar sarunu tematu izvēli šajā dienā. Kā jau vienas no sociālāko zīmju pārstāvjiem, tieši tu bieži vien nosaki par un ap ko galvenokārt rit sarunas apkārtējo vidū, kas nozīmē, ka tiešu tu savā ziņā nosaki arī kopējo dienas noskaņu un atmosfēru. Izmanto to atbildīgi.

 

 

vezisVēzis

Vēži būs teju apskaužamā līdzsvarā, ja vien spēs savienot savu miermīlību ar dedzīgumu. Pat visspraigākajos konfliktos spēsi cīnīties par savu taisnību pārliecināti, spēcīgi, neizejot ārpus rāmjiem un, netipiski sev, nepadodoties pie pirmajām grūtībām.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams vērst uzmanību uz cilvēkiem, pret kuriem viņi grasās pacelt valsi. Uzvedoties nesavaldīgi un skaļi, tev neizdosies gūt nepieciešamo atbalstu no vājāko zīmju pārstāvjiem, savukārt spēcīgākos tu tikai pamatīgi aizkaitināsi.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie savā ziņā ir vienpaši, kas nozīmē, ka apkārt valdošais haoss tos ietekmēt nespēs. Esi atsaucīgs pret tiem, kuri ir ievilkti šīs dienas notikumu virpulī un neliedz tiem savu palīdzību un padomu, ja tas nepieciešams.

 

 

svariSvari

Svariem, atšķirībā no vakardienas, šodien jābūt vērīgiem un nekavējoties jāiesaistās dažādu konfliktu risināšanās. Apkārt valdošā atmosfēra būs krietni nokaitētāka, līdz ar to pastāv risks attīstīties visai skaļām un agresīvām nesaskaņām.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem šodien jābūt gataviem nekavējoties dzelt katram pāri darītājam. Bieži vien tu mēdz citiem uzbrukt pārāk strauji, neapdomīgi un nepamatoti, taču šajā dienā atsevišķu zīmju pārstāvji būs sevišķi agresīvi un bezkaunīgi, līdz ar to arī pelnījuši pamatīgu dzēlienu.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šajā dienā ieteicams darboties kā starpniekiem. Daļa apkārtējo metīsies agresīvi aizstāvēt savu viedokli, kam sekos tikpat agresīva pretreakcija no oponenta. Tava palīdzība abām pusēm paraudzīties uz situāciju reāli un vienam otru saprast būs ļoti vērtīga.

 

 

 
mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie iesaistīsies argumentos tikai ar par sevi zemāk stāvošiem cilvēkiem. Tev rūp tava reputācija, tādēļ tu allaž izvairies bilst kādu vārdu pretī savai priekšniecībai. Atceries, ka šķietami uzvarēts strīds ar kādu vājāku ir nevis tavu pārliecināšanas spēju nopelns, bet gan arī tev tipiskās bailes iesaistīties konfliktā ar kādu spēcīgāku par sevi.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem jāņem vērā, ka apkārtējie šodien būs visai kāri pastrīdēties pretī jebkurai dzirdētajai informācijai, taču tie nebūs gatavi iesaistīties spraigās diskusijās un cīņās. Iespējams, dēļ tā tev radīsies maldīgs priekšstats un ideja, ka esi tikpat kā panācis iecerēto.

 

 

 
zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie nav veiksmīgi argumentētāji, kā arī no straujām apkārtējo cilvēku garastāvokļa maiņām tiem ieteicams turēties pa gabalu. Ja iespējams, pavadi šo dienu ar Jaunavas, Vērša, Vēža vai Strēlnieka zīmes pārstāvjiem.

 

 

Iepriekšējais rakstsRaidījums: Apsver iespēju iedzīvotājiem maksāt par vakcinēšanos
Nākamais rakstsRaidījums: Lembergam nav cerību astoto reizi kļūt par Ventspils mēru