Šodien ieteicams būt starp cilvēkiem. Ticams, ka tieši tas arī sniegs tev nepieciešamo enerģijas uzlādi un prieku. Visticamāk, šādā veidā varēsi arī pavadīt lielisku laiku kopā ar ģimeni un pat atrisināt kādas iekrājušās nebūšanas.

 

Auns

Šo dienu tu varēsi pavadīt uz romantikas nots. Ticams, ka tevi pamodinās tālruņa zvans, kura laikā uzzināsi, ka tev ir sagatavota kāda dāvana. Lai to saņemtu, tev nāksies doties nelielā ceļojumā, iespējams, uz vietu, kas tev bijusi īpaši nozīmīga bērnībā. Tu būsi patīkami pārsteigts par šādu pārsteigumu un neizsakāmi pateicīgs personai, kura to sarūpēja.

 

 

Vērsis

Šī tev būs aizņemta, bet tajā pašā laikā arī ļoti patīkama diena. Ticams, ka šodien pavisam nejauši satiksi kādu cilvēku, par kuru jau ļoti sen tev nav nekādu ziņu. Iespējams, tā būs tava pirmā mīlestība (persona, kura tavā dvēselē izraisīja spēcīgas vibrācijas). Tev nāksies sev atzīties, ka pat pēc visiem šiem gadiem tavas sajūtas nav pilnībā zudušas. Tā kļūs par spēcīgāko un emocionālāko šīs dienas pieredzi.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šodien būsi ļoti ieinteresēts kādā jautājumā, kas saistīts ar labākā drauga personīgo dzīvi. Tu mēģināsi noskaidrot, kā viņš ir spējīgs daudzus gadus saglabāt veiksmīgas attiecības, iespējams, pat laulību. Uz jautājumu: “Kāds ir tavas ģimenes labklājības noslēpums?” viņš atbildēs tev ar uzaicinājumu vēlreiz paskatīties, kas un ko notiek viņa mājās. Par galveno panākumu atslēgu tavs draugs uzsvērs cieņu vienam pret otru.

 

 

Vēzis

Šodien palielināsies risks nokļūt sarežģītās situācijās. Lai neiekultos liekās nepatikšanās un nepateiktu to ko galīgi nevajadzētu pateikt, rūpīgi pārdomā ikkatru frāzi, ko runā. Pat šķietami nenozīmīgi vārdi šodien var nodarīt kaitējumu ne tikai apkārtējiem, bet arī tev pašam, tāpēc esi īpaši uzmanīgs.

 

 

Lauva

Ticams, ka šodien tev nāksies doties kādā nogurdinošā ceļojumā. Dari visu iespējamo, lai rūpīgi tam sagatavotos un būtu pārliecināts, ka esi nokārtojis visu, kas ir atkarīgs no tevis. Vakarā vēlams veltīt laiku atpūtai – palasi kādu grāmatu, pievērsies iecienītajam hobijam. Vajadzētu izvairīties no interneta izmantošanas, atpūtināt prātu no liekas informācijas masas.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzētu uzdot sev jautājumus, kas saistīti ar tavām attiecībām, un pašam godīgi uz tiem atbildēt. Ja jūti, ka pēdējā laikā šī savienība kļuvusi nomācoša, iespējams, to pašu izjūt arī tavs partneris, kuram, tieši tāpat kā tev, ir ļoti grūti to pateikt skaļi. Taču ir pienācis laiks izrunāties un saprast vai attiecības atjaunosiet, vai tomēr dosieties katrs savu ceļu.

 

 

Svari

Šīs dienas notikumi nebūs tik vienkārši aizmirstami. Ticams, ka šodien tev tiks pievērsta pastiprināta apkārtējo cilvēku uzmanība. Iespējams, kāds piedāvās tev kaut ko jaunu un interesantu, taču, pirms sniedz galējo atbildi, rūpīgi pārdomā savas iespējas un vēlmes, jo, līdz ar šī priekšlikuma pieņemšanu, tev sāksies jauna dzīve, kurā būs viss – slava, labi ienākumi, taču arī ļoti daudz darba.

 

 

Skorpions

Šo kopumā visai auglīgo dienu tev nevajadzētu tērēt strīdiem ar savu otro pusīti. Nevajag arī stāstīt viņam to, kā tavuprāt viss pareizāk darāms, ļauj viņam pašam domāt un rīkoties. Pat, ja šis scenārijs galu galā būs lemts neveiksmei, tā būs bijusi viņa izvēle, neuzspied savu gribu! Mēs katrs esam tiesīgs pieļaut savas kļūdas, un no tām paši vislabāk mācāmies.

 

 

Strēlnieks

Šodien palielināsies risks sabiedriskā vietā pazaudēt kādu savu personīgo mantu. Ņem šo prognozi vērā un pastiprināti uzmani savas lietas. Uzmanies arī no kabatzagļiem, kuri var tevi pārsteigt visnegaidītākajos brīžos, neturi vērtīgas lietas brīvi pieejamās kabatās. Neielaidies šodien arī garās diskusijās ar svešiniekiem.

 

 

Mežāzis

Šodien tu varēsi veikt kādu ļoti vērtīgu un izdevīgu pirkumu. Tu šo piedāvājumu, visticamāk, pamanīsi nejauši. Iespējams, ka vakarpusē vajadzēs doties apciemot draugu, lai nosvinētu šo pirkumu vai kaut ko citu nozīmīgu. Kad stāstīsi par savu lielisko pirkumu, ticams, ka draugi tevi nesapratīs, jo tas būs saistīts ar tavu personisko hobiju.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu nav ieteicams pavadīt rūpēs par savu pašreizējo attiecību likteni. Šīm bailēm nav iemesla un tu to sapratīsi, kad vēlreiz pavērsies uz savas otrās pusītes uzvedību. Padomā vai tiešām persona, kura būtu zaudējusi interesi par tevi, rūpētos par tavu labsajūtu? Pat, ja nedzirdi apstiprinājumus viņa vārdos, paraugies viņa darbos.

 

 

Zivis

Šodien tavas domas aizņems kāda persona. Tu klausīsies viņa monologos ar lielu interesi un entuziasmu un ticams, ka viņš dalīsies ar tevi savās slepenajās domās. Tu sāksi dēvēt šo personu par savu personīgo guru, ideoloģisko lomu modeli un mentoru. Starp citu, jūs būsiet patiesi auglīgs tandēms. Izdošanos!

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsSituācija kļūst bīstama, izsludināts sarkanais un oranžais brīdinājums
Nākamais rakstsValsts vides dienests konstatē šokējošu patvaļu – aizbērta Durbes upes izteka; meklē aculieciniekus