Auns

Šodien nepaguris centīsies panākt kādu, kurš paguvis sasniegt vairāk, nekā tu. Tu izvērtēsi visu, ko esi līdz šim darījis, lai sasniegtu iecerēto un salīdzināsi gūtos rezultātus ar kādu sev visai tuvu cilvēku, līdz nolemsi, ka vēlies sasniegt to pašu, ko viņš vai pat vēl vairāk. Lai arī šī ir visai apsveicama rīcība, tevi, diemžēl, motivēs tikai un vienīgi skaudība. Centies no tās atbrīvoties, jo tā var izrādīties šķērslis tavā ceļā pretī uzvarām.

 

 

Vērsis

Tevi šajā dienā vajās aizdomas. Kārtējo reizi analizēsi sava laulātā drauga rīcību un tev šķitīs, ka viņš no tevis kaut ko slēpj. Ieteicams nedzīvot aizdomu un baiļu ēnā. Pārrunā visu, kas tevi satrauc ar savu partneri, turklāt pēc iespējas drīzāk. Tikai viņš tev var izstāstīt visu patiesību un atvērt tev acis uz dažādām lietām un notikumiem.

 

 

Dvīņi

Šodien tevi melos pieķers cilvēks, kurš var lepoties ar lielu dzīves pieredzi. Viņš sapratīs, ka tu tikai centies nesabojāt attiecības ar kādu no saviem kolēģiem, no kura kaut kādu iemeslu dēļ baidies. Neizliecies, ka tā nav – tas neko nevienam nepierādīs. Esi godīgs pret saviem kolēģiem un atklāj viņiem, ka esi paaugstinājuma gaidās un baidies, ka kāds no viņiem var uzsākt pret tevi vērstu sabotāžu. Vari būt drošs – godīgums uzvarēs!

 

 

Vēzis

Šodien nāksies izturēt kādu visai savādu pārbaudījumu. Tavs partneris tevi izjautās, lai pārliecinātos, ka atceries būtiskākos jūsu kopdzīves biogrāfijas brīžus. Diemžēl, Google nepalīdzēs atbildēt uz jautājumu, kura dziesma skanēja kafejnīcā, kad pirmo reizi tikāties. Ja pēkšņi saproti, ka esi sprukās, centies novērst otrās pusītes uzmanību, izsakot komplimentu vai pasniedzot jauku dāvanu.

 

 

Lauva

Šī diena atmiņā paliks kā ļoti gaišs un saulains laiks tavā dzīvē. Būsi soļa attālumā no kāda sapņa piepildīšanas. Pienākumi šajā dienā būs visai triviāli un lielākoties saistīti ar finanšu jomu vai iepirkšanos. Piemēram, ieraudzīsi internetā kādu kārotu preci, kurā iemīlēsies no pirmā acu skatiena, savukārt jau vakarā to iegādāsies par īpaši labu cenu.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams būt uzmanīgam un izvairīties no atsevišķām tēmām sarunās ar laulāto draugu. Viņš sāks tevi caur puķēm izjautāt par dažādām lietām, kā rezultātā nepamanīsi vairākas sevis vai viņa izteiktās nepilnības. Tās ievērosi vien tad, kad būsi jau teju iedzīts stūrī. Lai no šīs situācijas izvairītos, uzņemies vadību pār dialogu un neļauj tam novirzīties uz delikātām tēmām.

 

 

Svari

Šī diena būs visai sarežģīta. Tev nāksies gan uzņemties prombūtnē esošu kolēģu pienākumus, gan atteikties no vakarā plānotās, pelnītās atpūtas. Tā neizdosies, jo kāds no tuviniekiem vai draugiem lūgs pieskatīt viņa bērnu. Bērns, protams, tevi aizkustinās un šarmēs ar savu personību, taču tūlītēju kontaktu ar viņu rast neizdosies, kā rezultātā būsi pamatīgi noguris.

 

 

 

Skorpions

Šodien saņemsi kādu liktenīgu dāvanu. Tā būs lieta, ko iegādāsies no kolēģa vai drauga un tas būs kas patiešām liels, piemēram, mašīna, dārga elektroierīce vai reta mēbele. Lielākais ieguvums būs tas, ka iegādāsies to par smieklīgi zemu cenu, kā rezultātā tavi ietaupījumi paliks teju neskarti.

 

 

Strēlnieks

Šodien tevi kaitinās viss apkārt notiekošais. Tajā pašā laikā ne tavs kolēģis, uz kuru izgāzīsi dusmas, ne kaimiņš nebūs pelnījis šādu attieksmi. Centies izvairīties no agresijas izvirduma no savas puses vai, ja tas tomēr noticis, steidzies novērst sekas. Visvienkāršākie un sirsnīgākie atvainošanās vārdi būs atslēga uz harmonijas atgriešanu attiecībās ar apkārtējiem.

 

 

Mežāzis

Šī diena tev atnesīs vairākus pārsteidzošus notikumus. Vienas dienas laikā tu piedzīvosi to, ko citi cilvēki piedzīvo gada griezumā. Sastapsi jaunu mīlestību (ja esi sirdī brīvs), saņemsi dāvanu no kāda radinieka, mainīsi darba vietu uz labāk apmaksātu, gadījuma pēc nopirksi loterijas biļeti, kura izrādīsies laimīga. Nav iespējams uzskaitīt visas šīs dienas mistiskās sakritības, taču tās tevi piemeklēs visas dienas garumā – līdz pat vēlam vakaram.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien apgriezienus uzņems tava popularitāte internetā. Tas notiks pateicoties kādam nesenam ierakstam sociālajos tīklos, kurā izmantoji populāra video blogera publicēto informāciju. Jau nedaudz vēlāk arvien vairāk cilvēku sāks interesēties par tavu profilu, kas sagādās tev ne mazums pozitīvu emociju.

 

 

Zivis

Šodien saskarsies ar nelielām problēmām darbā. Grūtības sagādās kādas ierīces lietošana. Pavadīsi vairākas stundas, lai saprastu, kā tā darbojas, taču neveiksmīgi. Tev būs tikai viena izeja – pajautāt palīdzību kādam sev ne tik tīkamam kolēģim. Aizmirsti par neseno konfliktu jūsu starpā, pēc kura pārtraucāt komunikāciju pavisam un palūdz viņu apmācīt tevi rīkoties ar konkrēto tehniku.

 

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsRīgas dome uzdod nojaukt Okupācijas pieminekli
Nākamais raksts“Vēl atļaujas manu dzīvi komandēt!” Magones mērs ir pilns, viņa dod pretī nelabvēļiem