Šodien zvaigznes neiesaka uzklausīt padomus no mazpazīstamiem cilvēkiem. Iespējams, ka tie, kuri nav patiesi ieinteresēti, apzināti meklēs iemeslu sarunai. Centies samazināt šādu komunikāciju skaitu. Nekļūsti apsēsts ar kaut ko; mēģini būt saudzīgs un iecietīgs!

 

Auns

Ja tev šodien nav kādu steidzamu darīšanu, ļauj šai dienai kļūt par brīvdienu. Zvaigznes norāda, ka vispārējā dienas atmosfēra būs ļoti pozitīva. Neņem pie sirds ziņas no tev svešiem cilvēkiem, visticamāk, šie jaunumi ir nejauši un to pieņemšanai ir nepieciešami zināmi apstiprinājumi, paskaidrojumi un pārbaudes.

 

Vērsis

Šodien centies izvairīties no pārmērīga prasīguma gan pret sev, gan citiem. Perfekcionisms pašlaik, visticamāk, ir īpaši raksturīgs tev, tāpēc nevajadzētu pilnībā ļaut tam ietekmēt tavu uzvedību. Ignorē savas bailes un raizes, un labāk nestāsti par tām nevienam.

 

Dvīņi

Komunikācija palīdzēs tiem, kuriem piemīt egocentriskums. Zvaigznes norāda, lai šajā dienā paskaties uz sevi ar veselīgu daļu kritikas. Kāda cita viedoklis par tevi nav absolūtā patiesība, bet tajā ir vērts ieklausīties. Tev var būt īpaša interese uzzināt, kā tu izskaties citu acīs, ņemot vērā nesenās dzīves korekcijas, piemēram, nodarbošanās vai dzīvesvietas maiņu.

 

Vēzis

Jebkura iniciatīva no tavas puses šajā dienā būs vien bezjēdzīga laika tērēšana, kas tāpat nenesīs vēlamo gandarījumu. Zvaigznes brīdina, ka ir nepieciešams atlikt nopietnas sarunas, svarīgus ceļojumus un atbildīgu lēmumu pieņemšanu. Rūpējies par ikdienas lietām, par visu, ko parasti aizmirsti, jo tevi, visticamāk, ir kavējusi aizņemtība vai saspringtais darba grafiks.

 

Lauva

Zvaigznes sniedz labvēlīgu stimulu uzņēmējdarbībai un karjeras izaugsmei, tam, lai atmestu rutīniskos ieradumus un ļautos, kam iepriekš nepieredzētam. Īpaši ieteicams ļauties fiziskām aktivitātēm vai vienkārši baudīt svaigu gaisu, piemēram, pastaigājoties parkā vai dodoties ārpus pilsētas. Šī solās būt skaista diena atpūtai, kā arī kādai jaunradei. Tev var nākties pievērst īpašu uzmanību bērnu pašreizējām problēmām.

 

Jaunava

Zvaigznes uzsver, ka šodien romantika ir tavas dienaskārtības saraksta augšgalā, īpaši tas attiecināms uz dienas izskaņu – vakara pusi. Iespējams, izjutīsi satraukumu, kas mazināsies pārnākot mājās. Kāds tevi tur gaidīs, patiesi ilgojoties pavadīt laiku kopā. Izbaudi to!

 

Svari

Zvaigznes norāda, ka šodien tu koncentrēsies vai nu uz sevi vai saviem vistuvākajiem. Mēģini kontrolēt savas emocijas, jo pārmērīga, sakāpināta darbība novedīs pie straujas pārpūles. Ir ļoti iespējams, ka tava impulsivitāte drīzāk panāks kritiku, nevis pateicību no kāda puses. Pirms tu ķeries pie darba, pārbaudi savus nodomus pret citiem cilvēkiem.

 

Skorpions

Skorpion, zvaigznes norāda, ka enerģiskas darbības tev šodien nav nepieciešamas! Nosaki konkrētu mērķi, un tu to noteikti sasniegsi. Dienas laikā sagaidāma intensīva mijiedarbība ar cilvēkiem no tava vistuvākā loka, visticamāk, risināsiet specifiskus, steidzamus jautājumus. Iespējama negaidīta vizīte pie radiem, brāļiem vai māsām vai komunikācija ar kādu ietekmīgu, autoritatīvu ģimenes locekli vai kaimiņu.

 

Strēlnieks

Zvaigznes norāda, ka tava vērība šodien tiks pievērsta finansiāliem jautājumiem vai cits personu interesēm. Ja tādas nav, tu vienkārši izniekosi savu laiku un tērēsi naudu kādām bezjēdzīgām lietām. Centies neizkliedēt savu enerģiju uz kaut ko maznozīmīgu, tev patiesībā nemaz nevajadzīgu niansi. Ja tu koncentrēsi savus centienus uz vienu vai diviem svarīgākajiem mērķiem, tavu panākumu iespējamība neizmērojami palielināsies.

 

 Mežāzis

Zvaigznes brīdina, lai neradi ārkārtas un stresa situācijās ne sev, ne citiem. Šodien tev būs raksturīga spēcīga gara stiprība un vētrainas emocijas. Tu mainīsi savus uzskatus no ļoti lepniem, dažkārt pārgalvīgiem un, visticamāk, būsi ļoti jutīgs pret jebkāda veida kritiku.

 

 Ūdensvīrs

Zvaigznes brīdina, lai ieturi piesardzību un atturību situācijās, kas nav saistītas ar tevi. Pastāv iespējamība, ka ieliksi sirdi un dvēseli intensīvā darbībā, kas nāks par labu citiem, piemēram, aktīvā mājas darbā vai  remontdarbos. Ūdensvīr, gatavojies vakarā piedzīvot dažādas spēcīgas emocijas, ko centies apslēpt dienas laikā!

 

Zivis

Jo enerģiskāk sāksi šodien pārveidot apkārtējo vidi, jo ātrāk saskatīsi labvēlīgus rezultātus savās darbībās. Jebkurā gadījumā, tev tiks nodrošināts finansiālais, tehniskais un morālais atbalsts, tev noteikti palīdzēs ģimenes locekļi. Šī diena sola dažus ātrus un pozitīvus – ļoti spilgtus notikumus, ķer ciet!

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsIzskan gaužām nepatīkamas ziņas par Covid-19 izplatību Latvijā
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts sācies ar ļoti skumju vēsti