Auns

Auniem ieteicams šo dienu pavadīt cik vien pasīvi iespējams. Atliec uz vēlāku darbus, kuri var radīt tev pamatīgu nogurumu, lai varētu spēka pilns uzsākt jauno darba nedēļu. Kārtīgi izgulies, pievērsies kādam no saviem mīļākajiem hobijiem un vienkārši baudi šo dienu. Nebaidies laipni atteikties no sev izteiktajiem lūgumiem pēc palīdzības.

 

 

Vērsis

Šodien jebkuru piezīmi, pat visnenozīmīgāko, uztversi ļoti personīgi. Pirms dodies uzbrukumā cilvēkam, kurš tavuprāt tevi apvainojis, padomā vēlreiz – vai rīkojies pareizi? Centies uztvert notiekošo kā joku. Pašironija gan nekad nav bijusi tava stiprākā puse, tādēļ, ja nepieciešams, vienkārši atrodi vietu, kur vari pabūt viens. Esot vienatnē tu varēsi atbrīvoties no spriedzes un nomierināties, lai varētu turpināt sarunu vēlāk.

 

 

Dvīņi

Šodien ieteicams izvairīties no jomām, kurās neesi gana kompetents. Tava neprofesionalitāte ne tikai nepalīdzēs sasniegt vēlamo efektu, bet arī sagādās vēl pāris nepatīkamas sekas. Tādēļ, ja tu, cilvēks, kurš nevar saukt sevi par profesionālu elektriķi, sāksi labot elektrību, gatavojies tam, ka visas elektroierīcas sabruks viena pēc otras, gluži kā kāršu namiņš. Rezultātā, protams, nāksies dārgi samaksāt par savu pārdrošību.

 

 

Vēzis

Šodien saņemsi ne pārāk patīkamu telefona zvanu. Tas, protams, tev var sagādāt ne mazums problēmu, taču par to domāsi rīt. Šodien centies atpūsties. Pavadi laiku kopā ar savu ģimeni, dodies nelielā pastaigā vai uzrīko pikniku svaigā gaisā!

 

 

Lauva

Šodien ieteicams nesteigties ar jūtu atklāšanu kādam īpašam cilvēkam. Pat, ja tev šķiet, ka tev vienalga, ko viņš par tevi domā, tā nebūt nav un, iespējams, neesi gatavs dzirdēt to, kas viņam sakāms. Šobrīd vēl nav pienācis īstais laiks. Tas, ko tev patiešām vajadzētu darīt, ir iekšējā un ārējā sevis attīstība. Dodies uz skaistumkopšanas salonu, izglīto sevi mājās, lasi – tas viss palīdzēs tev vairot savu pievilcību.

 

 

Jaunava

Šodien atradīsi kādam kompromisam attiecībās ar savu visai stūrgalvīgo otro pusīti. Apspriežot kādu sarežģītu ģimenes jautājumu, izvairies no jebkāda veida agresijas. Rīkojies prasmīgi, stratēģiski un atceries visu, ko zini par cilvēku psiholoģiju. Tātad, ja tavs partneris mīl glaimus un komplimentus, neskopojies ar tiem. Galu galā tev izdosies sasniegt savu mērķi un sarežģītais jautājums būs atrisināts tev par labu.

 

 

 

Svari

Šodien jutīsies noguris no patstāvīgās nedrošības un neskaidrības sajūtas. Uzdosi savam bijušajam mīļotajam jautājumu, uz kuru atbildi patiesībā baidies dzirdēt. Šis cilvēks jau atkal turpinās spēlēties ar tavām jūtām, nedodot skaidru jā vai nē. Uztver šo minstināšanos un klusumu kā brīdinājuma signālu. Iespējams, labākais, ko vari darīt, ir jau laikus censties šo personu izdzēst no sava prāta un sirds.

 

 

Skorpions

Šodien būsi apmierināts ar visu dienas ritējumu. Labi izgulēsies, pavadīsi laiku kopā ar ģimeni un tad dosies ciemos vai apmeklēsi kādu pasākumu. Dienu pavadīsi ārpus pilsētas un tas sniegs tev patiesu relaksāciju. Beidzot tu būsi prom no visām raizēm un satraukuma, kuru rada dažādas ieilgušas problēmas. Dienas beigās sapratīsi, ka nekas nav neatrisināms un patiesībā viss ir daudz vienkāršāk, nekā tev šķita.

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams izturēties līdzjūtīgi pret apkārtējiem. Pamanot, ka kāds no līdzcilvēkiem ir noskumis, centies viņā atgriezt emocionālo balansu. Atceries visas tās lietas, kas parasti viņam liek smieties un smaidīt. Ja viņš mīl ballītes, noorganizē tādu! Tiklīdz apkārt skanēs mūzika, joki un smiekli, šī cilvēka depresija pagaisīs uz neatgriešanos.

 

 

 

Mežāzis

Šodien plūksi uzvaras laurus kādās draudzīgās sacensībās. Privātajā dzīvē gan tik līksma noskaņa nevaldīs. Cilvēks, kurš tev ļoti simpatizē, uzsāks attiecības ar kādu citu. Viņa jaunais partneris savukārt gan tiešā, gan netiešā veidā izrādīs lepnumu par šo sava veida uzvaru. Taču tev nav iemesla justies kā zaudētājam! Pastāv iespēja, ka jau pavisam drīz šī romantiskā savienība izjuks. Tev ir divas izvēles – būt pacietīgam un gaidīt, kas notiks vai arī atrast sev citu sirdsāķīti.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien pabūsi kādā savādā romantiskajā randiņā. Cilvēks, kurš tevi uz to uzaicināja, ieradīsies uz randiņu kopā ar savu draugu, brāli, māsu vai citu radinieku. Ja tevi neapmierina šis scenārijs, uzreiz tā arī pasaki. Necenties sakostiem zobiem samierināties ar radušos situāciju – pastāv iespēja, ka šādas situācijas konstanti atkārtosies arī nākotnē.

 

 

Zivis

Šodien centīsies atrisināt kādu strīdu ģimenē. Neaizmirsti, ka neviens līdz šim nav spējis samierināt abus oponentus, tai skaitā laiks, kurš pagājis, kopš šo nesaskaņu sākšanās. Šoreiz tev izdosies atrast īstos vārdus, kas pārliecinās tavu ģimeni, ka dzīvošana aukstā kara apstākļos ir ne vien nepatīkama, bet arī bīstama. Saspringtās dienas noslēgumā ieturēsi maltīti ar savu ģimeni, kuras laikā varēsiet saskandināt glāzes par jaunas lapaspuses pāršķiršanu savā dzimtas grāmatā.

 

Lielisku dienu!

 

 

Iepriekšējais rakstsPēc ilgāka laika runā leģendārais režisors Streičs – un viņa vārdi ir skarbi – VIDEO
Nākamais rakstsAizturētas personas par Ukrainas karogu zādzību un automašīnu bojāšanu; ukraiņu ģimenes BMW atjaunots – FOTO