Šī diena būs lieliski piemērota, lai sagatavotos nākamajai vasarai. Tu vari sākt plānot katru mazāko detaļu, ko varētu vilkt mugurā, kā uzlabot savu izskatu. Ja ziemas laikā sanācis uzkrāt kādu lieku kilogramu un vēlies uzlabot sava ķermeņa formas, vajadzētu pievērsties veselīgākam uzturam un atteikties no ātrajām uzkodām.

                                       

Auns

Šī diena paies bez īpaši nozīmīgiem notikumiem. Visnepiemērotākais šis laiks būs personīgas dabas jautājumiem. Ticams, ka vakarā tev būs jāiesaistās sarežģītā dialogā ar tavu mīļoto, jo īpaši, ja esi precējies. Jūs izteiksiet viens otram savas sūdzības. Par laimi, viss beigsies uz pozitīvas nots. Katru pretrunīgo lietu spēsiet mierīgi pārrunāt.

 

 

Vērsis

Šodien beidzot varēsi pabeigt savu ilgtermiņa projektu un saņemsi atzinību par to. Iespējams, šis būs īstais mirklis, kad varēsi pakāpties pa karjeras kāpnēm vai saņemt algas pielikumu. Katrā ziņā tev būs iemesls, lai kopā ar ģimeni atzīmētu savus sasniegumus. 

 

 

Dvīņi

Šī diena tev, iespējams, atstās nepatīkamu pēcgaršu. Ticams, ka tas būs tāpēc, ka sapratīsi – persona, kuru ilgu laiku uzskatīji par savu draugu, patiesībā nemaz nav šī vārda tiesīga. Var gadīties, ka pēkšņi visnepiemērotākajā brīdī viņš nostāsies pret tevi, ticams, ka tas būs brīdī, kad tava karjera būs maiņas punktā. Lai nu kā, mēģini šo mirkli pārdzīvot pēc iespējas mierīgāk. Tev vēl būs laiks gūt panākumus karjeras jomā, un persona, kura tevi nodeva, to nožēlos vēl ilgi.

 

 

Vēzis

Šodien panākumus varēsi gūt dažādās mazās lietās, bet ne savās galvenajās vēlmēs un darbos. Šīs dienas svarīgākais uzdevums būs atbildēt uz kādu svarīgu jautājumu cilvēkam vai pašam saņemt kādu sev nozīmīgu atbildi. Iespējams, tas būs saistīts ar attiecībām. Var nākties saņemt par atbildi arī noraidījumu, taču nedomā, ka tā ir neveiksme – tā nebūt nav!

 

 

Lauva

Šodien tu atstāsi neizdzēšamu iespaidu uz kādu ļoti ietekmīgu cilvēku. Nevar izslēgt, ka viņš piedāvās tev iespēju pāriet strādāt viņa vadītajā uzņēmumā, kas, protams, tev ļoti patiks. Šis piedāvājums liks tavam pašvērtējumam krietni vien augt. Tomēr, kad būsi kādu laiku padomājis, nolemsi atteikties no šīs iespējas. Starp citu, tavi pašreizējie kolēģi priecāsies, ka nekur neiesi!

 

 

Jaunava

Ja tev šodien ir kaut kas jāsameklē, kaut kāda vajadzīga lieta, lieliski noderēs internets. Šādā veidā visu varēsi atrast ātrāk un vienkāršāk. Kad būsi izdarījis, atradis meklēto, varēsi beidzot pievērsties kam citam. Ļoti gudri un tālredzīgi būs, ja pavadīsi savu brīvo laiku, pievēršoties projektam, no kura atkarīga tava profesionālā nākotne. Neaizmirsti laiku veltīt arī atpūtai.

 

 

Svari

Šodien, iespējams, atklāsi ko jaunu savā mīļotajā cilvēkā. Šis aspekts tevi pārsteigs, taču nedarīs tevi laimīgu. Kā izrādās, tavs partneris, iespējams, visai bieži lielas summas ziedo labdarībai. Līdz šim gan tas tika turēts noslēpumā. Var gadīties, ka atklāsies, ka šim mērķim, lai gan labiem nolūkiem, tomēr tērētas pārāk lielas summas.

 

 

Skorpions

Šodien tu veltīsi daudz laika, lai labotu sava iepriekšējā projekta trūkumus un tajā pieļautās kļūdas. To darot, palīdzēsi vienam no saviem vecāka gadagājuma kolēģiem, kuram ir liela pieredze. Kopā strādājot, jūs pārrunāsiet dažādas tēmas, tostarp arī jūsu hobijus. Jā izrādīsies, jūsu domas un intereses ir diezgan līdzīgas. Viņš labprāt piekritīs padalīties ar tevi savā pieredzē, piedāvājot satikties arī ārpus darba.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu tu varēsi pavadīt maksimāli produktīvā veidā. Būs iespēja pabeigt projektu, pie kā esi strādājis vairākus mēnešus. Drošības dēļ vēlreiz pārbaudi visu, lai nebūtu pieļautas neuzmanības kļūdas. Tomēr neaizmirsti arī tos cilvēkus, kuri ir palīdzējuši tev pabeigt vajadzīgo. Nākamajam projektam izvēlies kolēģus, kuru profesionalitāte nerada šaubas.

 

 

Mežāzis

Šodien atradīsi ko melanholisku, par ko sapņot un, ticams, tu nevēlēsies atgriezties pie realitātes lietām. Šodien varēsi apdomāt, kas ir tas, ko tu visvairāk vēlētos darīt vai arī, ja šobrīd dari to, ko vēlies, apdomāt – kā vēl vairāk to uzlabot. Protams, dažiem var nepatikt tava sapņainība, kas varētu izraisīt pat dusmas, tāpēc esi uzmanīgs.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu, iespējams, pavadīsi kādas ļoti izsmalcinātas personas kompānijā. Lai piesaistītu šo cilvēku sev, tev vajadzēs labi pārzināt psiholoģiju un spēt skaisti runāt. Iespējams, neskaidrības radīsies uzņēmumā par kādu iespējamo sadarbību. Tu nebūsi apmierināts ar saņemto atbildi, tāpēc centīsies stiprināt klientu bāzi ar kāda cita palīdzību. Starp citu, pieredze šādā sarežģītā dialogā tev būs ļoti noderīga.

 

 

Zivis

 

Šodien tev nevajadzētu meklēt zemūdens akmeņus dažādās lietās. Ja pārāk daudz centīsies „iebāzt savu degunu” citu darīšanās, tas ne pie kā laba nenovedīs. Nebrīnies par to, ka cilvēki ir godīgi un patiesi, nav taču tā, ka pasaulē valda tikai netaisnība. Turklāt kāds no taviem radiniekiem var justies aizvainots par tavām nepamatotajām aizdomā.

 

Lai jauka tev šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsUz Valmieras šosejas nelaime piemeklē BMW šoferīti – VIDEO
Nākamais rakstsKarsta ziņa: Vakcinācijas projekta birojs kā VM strūktūrvienība tiks likvidēts