Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī diena būs veiksmīga. Šis ir ideāls laiks, lai attīstītu personiskās attiecības un veidotu kontaktus ar jauniem cilvēkiem. Šodien  ir arī iespējamas jaunas romantiskās tikšanās, kas balstītas uz kaislībām vai spēcīgu pievilcību. Tās var vainagoties ar dinamiskām un jutekliskām attiecībām.

 

auns-mil-horAuns

Šī ir lieliska diena mīlestības pilnām attiecībām. Tu vari iemīlēties kādā un šai romantiskajai saiknei būs nozīmīga loma tavā dzīvē. Tā sniegs iespēju atšķirīgi uzlūkot mīlestības, laulības, partnerības, bērnu un ģimenes dzīves jautājumus. Vari aicināt kādu uz satikšanos, pat, ja jūsu attiecības ir tikko sākušās. Tāpat ir īstais brīdis, kad veikt kādus pasākumus, kas palīdzēs iekarot mīļotā cilvēka sirdi.

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir lieliska diena ģimenes svinībām, viesībām, kopā sanākšanām un romantiskām tikšanām. Bērnu klātbūtne atstās labvēlīgu ietekmi uz pieaugušajiem, uzlabos mājas atmosfēru un sagādās prieku ģimenes mijiedarbībā. Ja tu gaidi viesus, gatavojies, ka tie būs neaizmirstami, aizraujoši mirkļi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī ir piemērota diena, lai studētu, spēlētu spēles, dotos uz romantisku tikšanos, flirtētu vai ļautos īsam, priekpilnam izbraucienam. Kāds var šodien izrādīt tev savas simpātijas. Spēsi parādīt savas prasmes mākslas jomās. Šī ir laba diena jebkādām darbībām, kas saistītas ar mūziku, starpniecību, reklāmu, mākslu un estētiku.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Varbūtība, ka šodien dosies veiksmīgā pastaigā vai saņemsi dāvanu, ir visai augsta. Tavas attiecības, tikšanās, īsie izbraucieni un radošās darbības veicinās veiksmīgus darījumus un materiālo līdzekļu pieplūdumu. Pavadi kādu laiku ar bērniem, spēlējiet mīļākās spēles un koncentrējieties uz saviem dabiskajiem talantiem. Tas uzlabos garastāvokli!

 

 

lauva-mil-horLauva

Tavs dabiskais šarms palīdzēs atrisināt lielāko daļu pašreizējo problēmu. Viss, kas ir saistīts ar skaistumu, estētisko mājsaimniecības dzīves pusi, literatūru, smalku dzeju un mūziku, tev būs īpaši interesants. Planētas norāda, ka šis ir brīnišķīgs laiks saskarsmei ar draugiem, flirtam un tam, lai iesaistītos mīlas aktivitātēs.

 


jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes iezīmē, ka šodien kļūs asāka tava biznesa izjūta. Jebkuri jautājumi, kas saistīti ar informācijas meklēšanu, dokumentu apstrādi un kontaktu veidošanu, solās būt veiksmīgi. Tomēr, visticamāk, dosi priekšroku daudz patīkamākiem darbiem, nevis garlaicīgai lietvedībai.

 

svari-mil-horSvari 

Zvaigznes uzsver, ka tu nevarētu izvēlēties labāku momentu, kad piedalīties neformālā pasākumā, draugu salidojumā vai burziņā ar senajiem skolas draugiem. Jo neprognozējamāka vide būs ap tevi, jo spilgtāk izpaudīsies tavi iedzimtie talanti un prasmes.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes uzsver, ka šodien būs visai viegli iegūt to, ko vēlies. Būs pietiekami, ja saglabāsi komunikabilitāti, jautrību, radošumu un apņēmību. Esi arī pieklājīgs un gādīgs. Liec cilvēkiem justies labāk un apzinies, ka šādi arī viņi labprāt palīdzēs, turklāt neprasot neko pretī.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs iespēja brīvi paust savas radošās prasmes vai vienkārši ļauties jautrībai. Zvaigznes norāda, lai šajā dienā uz brīdi jācenšās nedomāt par visām rūpēm un bažām. Aizmirsti par saviem parādiem, pienākumiem, profesionālajām problēmām, medicīniskajiem ieteikumiem un citiem sistematizētiem sīkumiem, kas pēdējā laikā nedaudz indē tavu dzīvi.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šī ir diena, kad tu vari uzņemties risku, nebaidoties no negatīvām sekām. Ja tevi saista mīlestības pilnas jūtas, visas tavas domas var tikt vērstas uz intīmo dzīvi un romantiskajām spēlēm. Šodien tu varat aizdot naudu, jo izredzes, ka tu to saņemsi atpakaļ laikā un bez jebkādām problēmām, ir visai lielas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Izmanto to, ka tavam partnerim vai ienaidniekam ir labs garastāvoklis. Šodien jebkuru vienošanos var panākt  visai viegli, pat, ja nesen izteikti cīnījies par to. Šis ir brīnišķīgs brīdis bildinājumam, kā arī, lai atzītos savās kvēlākajās jūtās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Rutīnas darbs šajā dienā var būt visai līksms. To var paveikt patīkamos, harmoniskos apstākļos, piemēram, ja tev ir jautri biedri vai noderīgi palīgi. Nepatīkamā šīs situācijas daļa var būt tā, ka tev nebūs nevēlēšanās strādāt. Tiešo pienākumu veikšana nekļūs par prioritāti.

 

Iepriekšējais rakstsMagone Venta klātbūtnē nāk klajā ar lieliem jaunumiem – reakcija ir pārsteidzoša
Nākamais rakstsĻoti skumja vēsts seriāla “Viņas melo labāk” faniem