Auns

Šodien būsi pieprasīts apkārtējo vidū. Katram no viņiem būs nepieciešama tava palīdzība dažādos svarīgos jautājumos. Palīdzot citiem, neaizmirsti par saviem pienākumiem. Tu nevarēsi ne vienu citu vainot, kā tikai sevi, ja, apkārtējo problēmu dēļ, nepabeigsi laikā savus uzdevumus. Nebaidies pateikt nē kādam no lūgumiem – tā loģiska, nevis savtīga rīcība.

 

 

Vērsis

Šo dienu pavadīsi ar patiesu brīvdienu sajūtu. Ļausi sev gana daudz brīvības, uzvedoties kā cilvēks, kuram aizmugurē ir pamatīgs mūris. Neizmanto savas priekšrocības savtīgos nolūkos!

 

 

Dvīņi

Šodien loģika nebūs tava stiprākā puse. Ja tā ir vitāli nepieciešama tavam darbam, centies tās vieta izmantot detalizētu katra jautājuma un uzdevuma analīzi. Nejautā palīdzību apkārtējiem, cenšoties aizvietot savu loģiku ar viņu. Tavā gadījumā tas nav ieteicams, jo saņemtā atbilde var negatīvi ietekmēt tavus darba rezultātus vai pat novest tos līdz pilnīgai katastrofai.  

 

 

Vēzis

Šodien gūsi panākumus mācīšanās procesā. Sasniegsi vislabākos panākumus visur, kur tev atkal nāksies uzņemties studenta lomu. Privātajā dzīvē gan tik veiksmīgi nevedīsies. Tavs mīļotais cilvēks piekritīs aizmirst par kādu neseno strīdu, ja vien piekritīsi pāris viņa piedāvājumiem. Pastāv iespēja, ka nāksies vērsties pēc padoma pie kāda tuva drauga, jo patstāvīgi nespēsi pieņemt lēmumu.  

 

 

Lauva

Šodien nedrīksti aizmirst par piesardzību. Vēloties nomest svaru, pastāv risks, ka pāršausi pār strīpu. Veselīgu uzturu aizvietosi ar badošanos, savukārt samērīgas fiziskās aktivitātes ar pamatīgu pārslodzi līdz absolūtam spēku izsīkumam. Tikai un vienīgi mērķtiecīgs, samērīgs darbs palīdzēs tev sasniegt kāroto sapni.  Tāpat ieteicams saprast, kas tevi pamudinājis pievērsties svara zaudēšanai. Padomā, vai lieko svaru tiešām vari nosaukt par savu problēmu?

 

 

Jaunava

Saspringta diena, kas prasīs lielu enerģijas daudzumu. Par laimi, tavi apkārtējie cilvēki tevi atbalstīs un uzņemsies vismaz daļu pienākumu.

 

 

Svari

Šodien ieteicams nekritizēt otro pusīti. Lai arī kādas kļūdas viņš būtu pieļāvis, pirms novelt vainu un bērt nosodījumus, centies nomierināties. Uz emocijām balstīta komunikācija palielina risku vienam otru ļoti sāpināt. Šie pāridarījumi tik ātri neaizmirstas, kļūstot par asiņojošām brūcēm sirdī un dvēselē. Dažkārt pat tie kļūst arī par attiecību beigu sākumu. 

 

 

Skorpions

Šodien satuvināsies ar kādu pazīstamu cilvēku. Tu pat labprātīgi vēlēsies viņam izstāstīt jaunākās baumas un intrigas. Tā būs pamatīga kļūda, jo cilvēks, kuram to visu izstāstīji, tavas prombūtnes laikā dalīsies šajā informācijā ar visiem pārējiem. Rezultātā katrs no taviem paziņām zinās, kurš, kad un ko ir teicis, turklāt vairums nu kā baumu autoru uzskatīs tieši tevi.  

 

 

Strēlnieks

Šodien spēsi atrisināt kādas ilglaicīgas problēmas. Tās ir saistītas ar nesaskaņām attiecībās ar kādu cilvēku, no kura, personīgu iemeslu dēļ, allaž esi centies izvairīties. Šodien apstākļi būs labvēlīgi tam, lai jūs pārrunātu visu notiekošo. Sarunas laikā sapratīsiet, kādi ir jūsu katra iemesli izvairīties no komunikācijas. Lai arī turpmāk jūsu attiecības uzlabosies, par tuviem draugiem, visticamāk, nekad nekļūsiet.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams gatavoties sensacionālai jūtu atklāšanai. Tavs pielūdzējs atzīsies tev savās jūtās. Apkārtējie izliksies neredzam notiekošo, bet tad viens pēc otra steigsies dot tev savus padomus. Vairums mudinās tevi pozitīvi atbildēt uz šo mīlestības apliecinājumu, taču atceries, ka šī ir tā reize, kad lēmums ir jāpieņem tev un nevienam citam.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams neizvairīties no sarežģītu uzdevumu veikšanas. Tie nekur nepazudīs arī tad, ja tos ignorēsi. Viss, ko vari darīt, ir sakostiem zobiem cīnīties ar visām grūtībām un sarežģījumiem.

 

 

Zivis

Šodien būsi gatavs doties nelielā, romantiskā piedzīvojumā. Jums izdosies lieliski paveikt savus pienākumus un pa vidu to veikšanai atradīsiet laiku arī flirtam un jokiem. Ja esi sirdī brīvs, šī ir tava iespēja daudzsološām attiecībām. Ja esi aizņemts, tad centies sarunās ar šo cilvēku neiet tālāk par vienkāršiem, nekaitīgiem un draudzīgiem jokiem.  

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsOlga kāzu jubilejā sagādā vīram dārgu dāvanu – tomēr pirmā reakcija viņu pārsteidz
Nākamais rakstsReceptes pārpalikušo olu notiesāšanai