Šī būs visai dinamiska diena. Būsi noguris no darāmo darbu apjoma un ļoti gaidīsi brīvdienas. Lai nu kā, vajadzētu apsvērt vai ballīte nedēļas vidū ir labākā izvēle, vai varbūt labāk veltīt laiku atpūtai un enerģijas atgūšanai.

 

Auns

Šodien darbam koncentrēties būs diezgan grūti, jo visu laiku domāsi par to, kas gaidāms nedēļas nogalē. Tev gan, visticamāk, nebūs konkrētu plānu, tāpēc paļausies uz to, ko izvēlēsies draugs vai mīļotais cilvēks. Tev ir nepieciešams pasākums, kurā ir pavisam brīva atmosfēra, lai vari justies nepiespiesti un patiešām izbaudīt pasākumu un citu cilvēku sabiedrību.

 

 

Vērsis

Šodien būsi ļoti izveicīgs visās mazajās lietās, ko nāksies padarīt saistībā ar pašreizējo projektu. Lai veiktu šo uzdevumu, tu strādāsi ilgāk nekā biji domājis, bet tas dos tev lielus ieguvumus. Iespējams, kāds cits nesapratīs tavu aizkavēšanos, tāpēc tev nāksies paskaidrot savu kavēšanos. Paskaidro, taču netaisnojies bezcerīgi.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, uzzināsi dažus sensacionālus jaunumus. Tu nebūsi emocionāli gatavs tam, ka tavs bijušais boss atkāpsies no amata un, ka viņa vietu grasīsies ieņemt kāds cits. Tomēr, kad ieraudzīsi savu jauno vadītāju, visticamāk, jutīsies atvieglots. Var gadīties, ka tas būs cilvēks, ar kuru sēdēji vienā skolas solā vai kopā studēji universitātē.

 

 

Vēzis

Šodien spēsi lieliski atpūtināt savu ķermeni un garu. Iespējams, pēc darba tu dosies uz ballīti sava drauga mājās, var gadīties, ka pasākums vēlāk pāries uz pirti vai vienkārši plašākiem apmēriem. Mājās, visticamāk, tu atgriezīsies ļoti vēlu un aizmigt spēsi momentā. Uzmanies, jo, iespējams, šī situācija būs likusi tev aizmirst kādu iepriekš veiktu norunu.

 

 

Lauva

Šodien gūsi gan aizraujošu, gan patīkamu pieredzi. Iespējams, prieku sagādās tavu vai kāda tuva radinieka bērnu panākumi. Tajā pašā laikā tas var prasīt arī neplānotus izdevumus, jo panākumus vajadzēs apbalvot. Lieliski, ja vari nākt klajā ar savu iniciatīvu, taču, ja kāds to neatbalsta – neņem dikti pie sirds.

 

 

Jaunava

Šodien tev nevajadzētu pārāk steigties un/vai pieņemt svarīgus lēmumus par savas ģimenes nākotni. Šodien vairāk vajadzētu pielāgoties savas ģimenes vēlmēm un idejām, kopā darot kaut ko mierīgu, bet interesantu. Lielisks vakars sarunām un kopīgām spēlēm vai jebkādām citām darbībām, ko varat darīt kopā.

 

 

Svari

Šodien tev nāksies padarīt diezgan daudz, līdz beidzot varēsi atpūsties un, piemēram, zvilnēt pie televizora ekrāna. Iespējams, šo ilgi gaidīto mirkli iztraucēs kādu neplānotu viesu ierašanās. Iespējams, tu uzņemsi ciemiņus tikai pieklājības pēc, jo, visticamāk, tie nebūs tie cilvēki, ar kuriem labprāt pavadi kopā savu laiku.

 

 

Skorpions

Šodien tev vajadzētu darīt tikai nepieciešamo. Tikai ievērojot noteikumus tu spēsi sasniegt to, ko vēlies. Savukārt, lai citi izpildītu to, ko vēlies tu, tev vajadzētu rīkoties nevis kā tirānam, bet gan kā diplomātam, kurš zina, kā vērsties pret jebkuru, pat sarežģītāko personību. Diplomātiskāks kļūt vari, atceroties dažādas situācijas pagātnē.

 

 

Strēlnieks

Šodien, iespējams, daudz nāksies pievērsties lietām, kas nav saistītas ar tavu galveno profesiju. Iespējams, runa būs par kādu jauninājumu tavā ikdienā vai varbūt sāksi pievērsties jaunam hobijam. Katrā ziņā – tu iegrimsi šajā procesā tā, ka, visticamāk, nevēlēsies pat atbildēt uz telefona zvaniem. Tikai pašā vakarā, kad beidzot nolemsi, ka laiks doties pie miera, pārmīsi dažus vārdus ar mīļoto vai kādu tuvāku radinieku, lai pastāstītu savus piedzīvojumus.

 

 

Mežāzis

Šodien tu vairāk vēlēsies pievērst uzmanību savam izskatam, tāpēc, visticamāk, nolemsi, ka beidzot jāatjauno arī savas garderobes saturs. Kad būsi pabeidzis šo, liktenis aizvedīs tevi pie kādas personas, kura tev patiesi interesē. Tas – vai spēsi viņu ieinteresēt, lielākajā mērā būs atkarīgs tikai no tevis paša un tavas personības.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien laimēsi kādā loterijā vai derībās, kas noslēgtas ar draugiem. Visticamāk, tev būs spēcīgs kārdinājums doties un uzreiz iztērēt visu savu laimestu, tomēr ieteicams būt piesardzīgākam un atcerēties tās lietas, kas tev ir ļoti svarīgas. Iespējams, laimests nodrošinās tev iespēju, kas kādu laiku bijusi tev padomā, taču tās realizēšanā trūcis kāds svarīgs posms.

 

 

Zivis

Šodien tev būs grūtības pretoties kārdinājumam tērēt daudz vairāk naudas nekā vari atļauties. Iespējams, dosies izklaidēties uz vietu, kur nekad neesi bijis, kas ir dārga, jo būsi kopā ar personu, kuras priekšā nevēlēsies atpalikt ai izskatīties mazāk turīgs. Šādā veidā pastāv iespēja iedzīvoties arī parādos, esi uzmanīgs!

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsNo 1. marta paredzēts atcelt lielāko daļu ierobežojumu publisko pasākumu norisei
Nākamais rakstsPamatīga nebūšana Magones mājā; viņa atrod savdabīgu risinājumu