Auns

Šodien ne pa kam nevēlēsies piekrist savas otras pusītes sacītajam. Kad viņš jau kārtējo reizi dos tev mājienu, ka tev nenāktu par ļaunu zaudēt nedaudz svaru, tu vien nosmīkņāsi. Vēlāk, esot vienatnē, atzīsi tev, ka sava taisnība tomēr viņam ir. Tas gan nenozīmē, ka tev ar steigu jāmetas izmēģināt kāda drastiska diēta un jāpievēršas intensīvajām fiziskajām aktivitātēm. Iespējams, tu iesi vieglāko ceļu un vienkārši izvēlēsies ikdienā apģērbu, kurš spēj noslēpt visas tava ķermeņa nepilnības.

 

 

Vērsis

Šodien krietni paaugstināsi prasības pret savu potenciālo otro pusīti. Nolemsi, ka tevi padarīt patiesi laimīgu var tikai nopietns un emocionāli pieaudzis partneris, kurš būtu gatavs būt tev līdzās gan prieka, gan satraukuma pilnos brīžos. Nemeklē šo cilvēku pūlī – var gadīties, ka uzskriesi virsū kam gluži pretējam. Tā vietā dodies uz kādu iepazīšanās portālu un izvērtē, kuri no tur redzamajiem profilu īpašniekiem visvairāk atbilst taviem kritērijiem.  

 

 

Dvīņi

Apkārtējā vide tev šķitīs bezgala garlaicīga šajā dienā. Grimsi ikdienas rutīnā gan darbā, gan mājās. Tev ir izvēle – pieņemt šo pelēko ikdienu, zinot, ka tā nebūs mūžīga vai arī satricināt monotono dzīvi, iekrāsojot to košākās krāsās. Ja tava izvēle kritīs par labu otrajam variantam, atrodi nodarbi, kura tev sagādā patiesu prieku.  

 

 

Vēzis

Šodien būsi īsts likteņa mīlulis. Tas lutinās tevi ar vairākām vienkāršām, taču patīkamām dāvanām. Atradīsi kādu sen nozaudētu lietu, kura tev ļoti svarīga vai pat vitāli nepieciešama, savukārt dienas beigās atklāsi recepti veiksmīgai un efektīvai svara nomešanai. Starp citu, šī ir īpaši labvēlīga diena, lai pieteiktu karu liekajam svaram, tādēļ, ja iespējams, dodies profesionāla trenera meklējumos.  

 

 

Lauva

Šodien ieteicams nesalīdzināt savu dzīvi ar kāda cita cilvēka dzīvi. Ļaujoties šiem salīdzinājumiem, tu riskē ar iegrimšanu pamatīgā depresijā, jo, diemžēl, ne visās jomās varēsi sevi atzīt kā veiksmīgāku. Dzīvo un baudi savu dzīvi, atbrīvojoties no visa negatīvā, kas rada tevī psiholoģisku diskomfortu. Neaizmirsti, ka laime neslēpjas biezā naudas makā, tāpēc meklē harmoniju sevī pašā.

 

 

Jaunava

Šī diena neatnesīs tev ne patīkamas emocijas, ne pārsteigumus. Nepaguris nodosies darba rutīnai, lēnām, soli pa solim pietuvojoties kāda projekta noslēgumam. Vakarā ļausies aktīvai atpūtai. Noorganizēsi nelielu velo izbraucienu kopā ar saviem mājiniekiem. Ja tev ir dārzs, tad atslēgties no darba palīdzēs arī rušināšanās pa dobi.

 

 

Svari

Šodien ignorēsi labākā drauga vai draudzenes sniegto ieteikumu attiecībā uz kādu sev simpātisku personu. Lai arī vēlāk sapratīsi, ka ieteikums bijis pamatots, sākotnēji būsi apžilbis no konkrētā cilvēka harizmas. Diemžēl, tiklīdz viņš vairs nebūs tavā klātbūtnē, viņš uzsāks flirtu ar katru pretimnācēju. Centies pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no kaislīgajām jūtām un vēlmes šo personu saukt par savu otro pusīti.

 

 

Skorpions

Šodien būsi ļoti lēnīgs, veicot darba pienākumus. Lai arī tas neatstās negatīvu ietekmi uz tavu profesionālo dzīvi, šis nav veiksmīgākais veids, kā sasniegt produktīvus darba rezultātus sev un komandai kopumā. Lai neprovocētu kolēģu neapmierinātību, saņem sevi grožos. Noliec konkrētu mērķi un atrodi motivāciju, kas palīdzēs tev neatlaidīgi strādāt pie tā sasniegšanas. Iespējams, vislabākais motivētājs būs kāds tev simpātisks kolēģis.  

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams neveikt izmaiņas savā ārējā izskatā. Ja esi tuvākajā laikā plānojis ko mainīt, vispirms pakonsultējies ar savu otro pusīti. Ja viņu sajūsmina, piemēram, tavi burvīgie, garie mati, būtu muļķīgi no tiem vienkārši atbrīvoties. Lai vilks būtu paēdis, bet kaza dzīva, iegādājies kādu jaunu, krāšņu aksesuāru, kas izcels tavu personību, taču radikāli nemainīs tavu tēlu.

 

 

Mežāzis

Šodien skolosi kādu jaunu darbinieku savā darba vietā. Lai arī sākotnēji tev šis uzdevums nepatiks, ar laiku tajā atradīsi arī šo to sev interesantu. Pastāv iespēja, ka tev patiesi iepatiksies jaunais kolēģis, kā rezultātā pat lolosi cerības uz romantiskām attiecībām ar viņu. Ja jau esi attiecībās, tad būsi atradis labu draugu, ar kuru jūs vienos kopīgas intereses un hobiji.  

 

 

Ūdensvīrs

Tavs dzinulis šajā dienā būs radošā iedvesma. Ja tava profesija saistīta ar radošumu, vari būt drošs, ka šodien radīsi vai uzsāksi radīt īstu meistardarbu. Jebkurā gadījumā, varēsi lepoties ar sevi. Negatīvais aspekts šajā visā būs neliels emocionālais disbalanss, kas gan ir pilnīgi normāls, ņemot vērā, ka savā radošajā projektā būsi ielicis teju sevi visu.

 

 

Zivis

Šodien nokļūsi prožektoru gaismā. Tas viss būs pateicoties tavam apģērbam, kurš būtu piemērotāks pludmales apmeklējumam, nevis darbam. Par tavu ārējo izskatu sajūsmā nebūs arī priekšnieks un, lai arī viņš neliks tev nekavējoties pārģērbties, saņemsi norādījumus šādā apģērbā darbā vairs neierasties. Tev atliks nekas cits, kā neiebilst un ņemt vērā viņa teikto.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais raksts83 gadus vecs “merša” stūrētājs sarīko pats savu šovu Rīgas maratona trasē – VIDEO
Nākamais rakstsAgresija, lamas, karogu zagšana: Daugavpilī grūti būt Ukrainas pusē