Šīs dienas laikā tava pārmērīgā pašapziņa tikai kavēs personīgo attīstību un lietu progresu. Ir ļoti svarīgi, lai šobrīd objektīvi izvērtē savas spējas un nedod tukšus solījumus. Tev nevajadzētu uzticēties tiem, kuri mēdz solīt pārāk daudz.

 

auns-mil-horAuns

Auna enerģija šodien atklāsies visai dabiskā veidā. Tajā pašā laikā, tavas darbības var būt unikālas un ar neparastu nokrāsu. Paturi prātā, ka tev ir izredzes piepildīt un īstenot savas ieceres, taču, ja tu par visām varītēm necentīsies panākt, lai tavi sapņi piepildītos. Šī ir diena, kad ir jāļauj visam attīstīties pašam no sevis.

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka pastāv varbūtība, ka tu šodien spēsi īstenot kādas lielas iespējas, atrisināt pamatīgus uzdevumus, spējot ar visu teju pārsteidzoši labi tikt galā. Tu pratīsi izmantot savās interesēs oficiālas, standarta un atklātas metodes, kā arī sarežģītākus veidus, manevrējot ar dažādiem šķēršļiem, kas šodien var būt tavā ceļā. Vērsim ir lieliska iespēja strādāt pie savas popularitātes celšanas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes vēsta, ka šodien tavā priekšā pavērsies jauni horizonti! Skaties uzmanīgi – iespējams, tu jau esi bijis šajās vietās vai dzirdējis šīs patiesības, kas tagad tiek pasniegtas kā oriģinālas idejas un iepriekš nezināmi fakti. Neuzķeries! Ja esi students, šodien veidosies ideāli apstākļi, lai tu pārskatītu kādu nozīmīgu ar mācībām saistītu materiālu.

 

vezis-mil-horVēzis
Ir gandrīz neiespējami gaidīt, lai Vēzis apmierinātos ar mazumiņu. Tevi vadīs vērienīgas un drosmīgas ambīcijas, un, lai gan tās prasīs daudz laika, lai tiktu realizētas, tas viss tomēr būs tava prioritāte, būsi pārliecināts, ka gūsi panākumus. Tev nevajadzētu atstāt novārtā kādu iespaidīgu profesionālu pienākumu, īpaši, ja tā rezultāts ir atkarīgs no tevis un taviem centieniem.
 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas publiskās uzstāšanās var nest panākumus neatkarīgi no tā kādā darbības sfēra tu šodien iesaistīties un izpaudīsi sevi, tā var būt: māksla, sports, uzņēmējdarbības joma vai izglītības jautājumi. Bet paturi prātā, ka tev šodien piemīt vismaz viena vājā vieta – tas ir viss, kas ir saistīts ar vārdisku saziņu, runām un komunikāciju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunava šodien var izrādīt neredzētu aktivitāti, īpaši realizējot savus regulāros ikdienas uzdevumus. Tas palīdzēs pārvarēt ikvienu šķēršļi un pabeigt jebkuru sarežģītu pienākumu. Tavs entuziasms lielā mērā būs atkarīgs no tā, cik ieinteresēts būsi projektā, pie kura šobrīd strādā.

 

 

svari-mil-horSvari

Neatkarīgi no projekta, pie kura tu šobrīd darbojies, panākumi ir gaidāmi vien tad, ja pirmām kārtām aktīvi sadarbosies ar citiem. Ja vēlies strādāt vienatnē, tev būs jādara dubultā daudz, apvienojot dažādas funkcijas. Tajā pašā laikā, zvaigznes tev sola diezgan lieliskas iespējas kā sadarbojoties ar kādu, tā esot pašam savas skatuves zvaigznei.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Patīkamu iedvesmojošu notikumu Skorpiona mājas dzīvē vai veiksmīgas sadzīves iniciatīvas varbūtība kļūst arvien lielāka. Ir pilnīgi iespējams, ka dubulta veiksme un laime atradīs tevi. Nenoteiktība vai daudznozīmība ģimenes perspektīvās tagad var tikt apsvērta, izanalizēta mierīgā garā un, visticamāk, iegūs pozitīvas nokrāsas.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes iezīmē, ka kāda sabiedriska programma, notikumu kopums šodien solās būt diezgan aizņemts, bet iespaidīgs! Šis ir labs laiks, lai ceļotu un veidotu aktīvus kontaktus ar daudziem cilvēkiem. Strēlnieks šodien būs draudzīgs un demokrātisks. Atbilde, ko tu saņemsi no kādas cilvēku grupas var pārsniegt visas tavas cerības.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā, 16. maijā tu vari piedzīvot finansiālu līdzekļu pieplūdumu, kas atrisinās daudzus materiālos problēmjautājumus. Ja tu jau krietnu laiku, visai mokpilni gaidi kādu naudas darījumu vai tavi līdzekļi šobrīd ir iesaldēti, šodien šajos jautājumos ir gaidāms ievērojams uzlabojums.

 

 
udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīrs šodien var apkārtējiem šķist visai kaprīzs un untumains. Vai arī tava vēlme palīdzēt kādam var tikt nepareizi iztulkota. Ļoti ticams, ka tu to izrādīji pārlieku aktīvā formā. Piemēram, tā vietā, lai to darītu viegli un nepiespiesti, tu neuztvēri šīs personas signālus, ka esi pārkāpis viņa noteikto robežu. Zvaigznes iezīmē, ka šodien tev vajadzētu rīkoties vien tad, kad esi pilnībā pārliecināts, ne pārņemts ar brīnišķīgām, bet maldinošām ilūzijām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes iezīmē, ka šajā dienā – 16. maijā, tev vajadzētu teikt nē rutīnai! Taču tas nebūt neietver tikai tavas izdomas izmantošanu. Dari kaut ko, kas ne tikai nesīs augļus materiālā veidā vai dod tev iespēju pielietot savas prasmes, bet arī iedvesmo tevi, mudinot justies kā daļai no kaut kā lielāka un labāka.

 

 

Iepriekšējais rakstsPazudusi jau teju 12 diennaktis: Likumsargi atklāj jaunāko par Justīnes meklēšanu
Nākamais rakstsNedēļa sākusies ar ļoti skumju ziņu: Mūžībā devusies leģendārā aktrise Regīna Razuma