Zvaigznes tev šodien piedos slinkumu un bezdarbību. Ja nebūsi pārlieku noslogots no savu apkārtējo puses, šī solās būt neaizmirstama diena. Pat, ja pavadīsi visu savu brīvo laiku horizontālā stāvoklī, tas sniegs daudz spilgtu emociju.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes tev šodien neiesaka veikt dārgus pirkumus. Pastāv liela iespēja, ka izšķērdēsi savu naudu, jo šai mantai būs daudz trūkumu. Nekoncentrējies vien uz materiālajām lietām, meklē kādus radošus risinājumus, kas neliks maciņu atvērt tik plaši. Izklaidē sevi ar mājās jau esošu, labu literatūru, klausies mūziku vai paša spēkiem sagatavo pārsteigumu saviem visnozīmīgākajiem cilvēkiem.

 

versis-mil-horVērsis
Tev šodien būs raksturīga rupja un agresīva uzvedība. Vissliktāk būs, ja darbosies kā tirāns, kad sazināsies ar saviem tuvākajiem ģimenes locekļiem. Daudzos no viņiem šādā gadījumā dzims agresija, radot patiesi sprādzienbīstamu vidi jūsu mājās. Centies atrast veidu kā būt pozitīvam, mēģini atjaunot emocionālo līdzsvaru, pretējā gadījumā sekas būs ļoti skumjas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vari satikties ar sava mūža mīlestību. Šī saskarsme notiks pilnīgi nejauši, iespējams,  sākotnēji nemaz nesapratīsi, ka šo personu tev ir nosūtījis liktenis. Tevi nepiesaistīs šī cilvēka izskats vai uzvedība, bet gan apjautīsi, ka mainījies kaut kas ir dziļi tevī. Patīkamās trīsas var atkārtoties, kad no jauna uzlūkosi šo cilvēku.  

 

vezis-mil-horVēzis

Šo dienu vari pavadīt savu vecāko radinieku kompānijā. Zvaigznes precizē, ka, visticamāk, apzināti meklēsi viņu sabiedrību, lai tiktu galā ar kādu noteiktu, sarežģītu jautājumu, kas attiecas uz finansēm. Viņi uzmanīgi klausīsies tavā stāstā un, visticamāk, solīs palīdzēt, tiklīdz radīsies šāda iespēja.

 

lauva-mil-horLauva

Tu šajā dienā vari sagaidīt lielus panākumus romantiskajā dzīves jomā. Iespējams, no jauna apsvērsi iespēju iepazīties ar kādu tiešsaistē, cerot, ka tieši tur sastapsi ideālo partneri. Visticamāk, tevi ieinteresēs kāda persona. Vari apbrīnot šī cilvēka profila attēlu. Ļoti ticams, ka starp jums būs attālums, kas kavēs attiecību veidošanu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā tev var rasties bažas par personīgās dzīves telpas drošību. Vari pavadīt daudz laika, lai meklētu augsti kvalificētus drošības speciālistus kas var vainagoties ar līguma parakstīšanu. Iespējams, tieši tad beidzot varēsi mierīgi gulēt. Tajā pašā laikā meklēsi arī veidus, kā izkļūt no krīzes savās romantiskajās attiecībās.

 

svari-mil-horSvari 

Zvaigznes norāda, ka šodien izdosies labi atpūsties, īpaši, ja tevi ieskaus vistuvākie ģimenes locekļi. Iespējams, kādam no taviem radiniekiem šajā dienā paredzētas svinības, varat sagaidīt ģimenē ienākam mazuli. Tāpat iespējama kādas personas atgriešanās no ārzemju ceļojuma.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tev šodien visai cītīgi būs jāaizsargā sava ģimenes budžets, atvairot jebkādas ārējās iejaukšanās. Iespējams, nāksies atturēties no kāda pirkuma, savukārt vakarā – atteikties no drauga lūguma aizdot naudu līdz viņa algas dienai. Zvaigznes norāda, ka tev būs nepieciešama šāda pieeja arī, lai ietaupītu naudu ilgi gaidītai iegādei.

 

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tev var labi veikties kāda īsa izbrauciena laikā. Vari apmeklēt pārsteidzoši skaistas vietas, uzņemt vairākas unikālas fotogrāfijas, un beidzot pavadīt vairāk laika ar  kādu ļoti pievilcīgu indivīdu. Ļoti drīz šis cilvēks var dot mājienu, ka ir gatavs romantiskām attiecībām vai pat piedāvās uzsākt kopdzīvi.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tu, cik vien labi spēsi, demonstrēsi savu mīlestību – visnozīmīgākajam dzīves cilvēkam. Iespējams, nolemsi atteikties no iespējas doties uz burziņu kopā ar saviem draugiem, lai tikai jūs pavadītu pēc iespējas vairāk laika kopā. Laiks divvientulībā  liksies kā bezgalīgs sapnis.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šo dienu, visticamāk, pavadīsi pasīvi. Agri no rīta tev būs vēlme uzsākt kādu lielisku projektu, taču tā visai ātri pagaisīs. Vari ieslēgt televizoru un apjaust, ka sākusies tava mīļākā pārraide. Drīz vien apzināsies, ka dīvāns šodien būs vislabākā laika pavadīšanas vieta.

 

zivis-mil-horZivis
Kamēr dodies pastaigā, esi īpaši piesardzīgs, jo tava bezrūpība var izmaksāt visai dārgi. Zvaigznes uzsver, ka šodien tu vari pazaudēt kādu vērtīgu ierīci vai priekšmetu. Kad meklēšanas neizdosies, visticamāk, apzināsies, ka ir nepieciešama palīdzība no malas.

 

 

Iepriekšējais rakstsBrīvdienas pienākušas ar pagalam traģiskām vēstīm
Nākamais raksts“Nesapratu – smieties, raudāt vai kliegt no laimes!” – jauna kurzemniece tiek pie milzīgas naudas