Diena iezīmē dažādus negaidītus pavērsienus. Draugu vai ģimenes locekļu zvani vai apciemojumi var pamatīgi izsist tevi no līdzsvara. Nezaudē mieru!

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev būs aktīvi jārīkojas. Strauji pieaugošā enerģija šajā dienā būs tieši tas, kas tev ir nepieciešams, lai paveiktu to, ko vēlies, izdarītu lietas, kas gaida tavu aktīvo rīcību. Esi gatavs darboties! Aiz tavas muguras būs vara un spēks, viss, lai tu justos brīvi, lai paplašinātu un izpētītu vēlmi iekarot jaunas nianses. Pie horizonta ir jauni piedzīvojumi. Zvaigznes norāda, ka tev pašlaik ir lieliska iespēja gūt labumu no situācijas, kas ļauj izpausties tavam patiesajam “es”.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja tu mēģināsi apkopot savas finanses, šodien var nebūt labākā diena tam. Atliec to uz citu brīdi. Centies uzlūkot savu ikdienu un dzīvi kopumā nedaudz gaišākos toņos. Sapulcē kopā ģimenes locekļus vai tuvākos draugus un dodieties kaut kur izvēdināt prātus, piemēram, pastaigājieties laukā. Kad pēdējo reizi biji zooloģiskajā dārzā? Dalieties smieklos un pozitīvās emocijās, kas saliedēs jūs vēl vairāk. Savukārt, dažādus smagnējos, svarīgos notikumus un pienākumus labāk atliec uz rītdienu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tevi var pārsteigt kāds negaidīts telefona zvans no tuva drauga, biznesa partnera vai mīļotā cilvēka. Šai personai var būt radušās negaidītas problēmas un tev var rasties sajūta, ka būs nepieciešams koncentrēties uz to, lai meklētu risinājumu šai situācijai. Piedāvājums palīdzēt var izraisīt tevī zināmu devu entuziasma, taču samulsināt otru, jo viņš var izvēlēties vienatnē tikt galā ar šīm lietām. Āķis ir tajā, ka tev ir jāizrāda atbalsts un rūpes, taču ar aktīvu darbību labāk neuzbāzies.

 

vezis-mil-horVēzis

Kāds negaidīts pavērsiens šodien var pamatīgi izsist tevi no sliedēm, Vēzi. Tas var ietvert kādas jaunas  personas parādīšanos tavā dzīvē vai no jauna parādīsies kāds cilvēks no pagātnes. Viņa klātbūtne var mudināt, sekmēt kā personiskas, tā profesionālas izmaiņas. Zvaigznes norāda, ka tev šajā dienā var šķist, ka ir jāuzņemas pārāk daudz, taču, ja nekurnēsi, bet rīkosies –  tas var nest visai pozitīvas izmaiņas ilgtermiņā. Saglabā mieru, risini jautājumus pa vienam, un nezaudē savu humora izjūtu!

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes brīdina, ka jebkādas darbības grupā šodien var izrādīties teju neprātīgas. Kāds tavs jaunais īstermiņa mērķis var pieprasīt ļoti daudz darba. Tevi var kavēt kāds tālruņa zvans vai negaidīts apciemojums. Mēģini saglabāt koncentrēšanos un nevis plānot savu rīcību, bet vienkārši – ķerties vērsim pie ragiem!

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka tu vari saņemt zvanu no drauga vai radinieka, kuru neesi redzējis ilgu laiku. Šī persona var paziņot par ierašanos tavās mājās pavisam drīz, kas var kā tev, tā tavai ģimenei kopumā radīt papildus stresu, cenšoties padarīt jūsu mājvietu reprezentablāku. Iespējams, tu  izbaudīsi šo vizīti, bet sākotnējais paziņojums izraisīs pagaidu haosu.

 

 

svari-mil-horSvari

Ziņas par izmaiņām tavā apkaimē var izraisīt zināmu apjukumu. Tāpat iespējamas izmaiņas un jaunumi  biznesa jautājumos, likumos vai priekšrakstos, kas var likt sarosīties un ar  kolēģiem meklēt jaunus risinājumus kādai ierastai situācijai. Zvaigznes norāda, ka šodien tu vari sagaidīt daudz telefona zvanu, improvizētas sanāksmes, kas var radīt sajūtu, ka kulies kā vāvere ritenī, veicinot arī ķildas. Nezaudē koncentrēšanos!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tehnoloģijas var noteikt personisku vai profesionālu attiecību uzlabošanu, kādu jaunu projektu iespējamību. Dators, telefons vai kāda cita svarīga iekārta šodien var darboties nepareizi un var nākties pat lūgt kāda speciālista palīdzību. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā pārāk daudz cilvēku var vēlēties pievērst tavu uzmanību un pat izvirzīt zināmas prasības, izraisot apjukumu tevī. Atmet kārdinājumu zaudēt savu rūdījumu un saglabā spēcīgu gribu, nepadodies!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pamatīgas sociālas pulcēšanās, grupu pasākumi vai festivāli var nedaudz izsist tevi no līdzsvara. Lai gan sākumā tu vari justies uzmundrināts, taču pēc kāda laika – pamatīgi apspiests. Ļoti ticams, ka nevēlēsies palaist garām kaut ko, lai izvairītos no nesaprašanas. Zvaigznes mudina atlikt uz brīdi tos darbus, kas tev sagādā zināmās raizes. Izkliedē šaubu mākoņus un tad atkal atgriezies pie tiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis         

Šodien vari sajusties tā, it kā no tevis pārāk daudz pieprasa, kas var radīt vēlmi paslēpties no daudzām lietām un notikumiem. Ja iespējams, šī ir laba diena, lai ļautu sev atpūsties, tiktu prom no daudzām raizēm. Ja jūti, ka tevī šodien ir spēcīga vajadzība sakārtot savu galvu, šī ir piemērota diena, lai dotos uz treniņu vai izkļūtu laukā, svaigā gaisā, ja vien laika apstākļi to atļaus. Kad tu pēdējo reizi lasīji kādu grāmatu? Iespējams, tieši tas palīdzēs tev sakārtot savas domas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Patīkamas sarunas vai laba literatūra var pamainīt tavu domāšanas veidu, iespējams, pavisam pēkšņi un visai būtiski. Kāda radikāla informācija var pat apgāzt kādu koncepciju, kam tu ticēji gadiem, un tas var izraisīt šoku. Apsver to objektīvi un ļoti iespējams, ka sapratīsi, ka ne viss ir radikāli mainījies. Saglabā savus uzskatus, taču arī stūrgalvīgi neturies pie tiem, ja jūti, ka kļūdījies.

 

 

zivis-mil-horZivis

Kāda diezgan šokējoša informācija var ietekmēt tavu pašreizējo dzīves situāciju un izraisīt zināmas nesaskaņas tavā sadzīvē. Ļoti ticams, ka tev nāksies pamatīgi  uztraukties par kaut ko, lai gan situācija, iespējams, patiesībā nav nemaz tik šausmīga kā tev šķiet. Centies iegrožot savu satraukumu un uzlūko visu objektīvi. Vislabākais ir meklēt, rast risinājumu tam, nevis ļauties dusmām.

 

Jauku tev šo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu par laiku brīvdienās un nākamnedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsKvēla pielūdzēja regulāri pārsteidz Reinika tēti; nācies atkauties arī no Laura fanēm – VIDEO