Zvaigžņu raidītā mīlestības pilnā enerģija parūpēsies par savstarpēju laipnību un sapratni. Bet ko vēl tev šai dienai sola zvaigznes?

 

 

Auns

Šodien plauks un ziedēs tava pašpārliecinātība. Ieteicams gan būt uzmanīgam, lai tā nekļūst neveselīgi liela. Nebūtu prātīgi sevi nostādīt kā absolūti labāko kādā konkrētā jomā. Neliela deva kautrības aizvedīs tevi krietni tālāk, it īpaši, ja būsi pretimnākošs un pateicīgs.

 

 

Vērsis

Šodien izjutīsi lielu labsajūtu un apmierinātību saistībā ar to, kur pašlaik esi, ko esi paguvis sasniegt. Jutīsies pateicīgs un pilnīgā komfortā ar sevi. Tiesa gan, ieteicams pārāk ērti neiekārtoties – pastāv liels risks kļūt slinkam un apstāties attīstībā. Uzdrošinies sapņot un nostādi arvien jaunus mērķus, lai padarītu interesantāku savu ikdienu.

 

 

Dvīņi

Šodien būsi neizsīkstošas enerģijas piepildīts, kā uz adatām. Dažkārt tev ir grūti atrast veidu, kā pilnībā atslābināties un tas sagādās problēmas arī šajā dienā. Centies sakārtot savas domas un pieņemt racionālus lēmumus, lai atbrīvotos no stresa. Tu esi soļa attālumā no izdegšanas, ja vien laikus neapstāsies un neparūpēsies par sevi.

 

 

Vēzis

Tu bieži vien vēlies, kaut varētu savus mīļos paņemt savā azotē un turēt sev cieši klāt pēc iespējas ilgāk. Problēma tā, ka ik vienam nepieciešama sava telpa, kur uzelpot un liedzot to saviem tuvākajiem, tu viņus sāc burtiski smacēt. Atlaid un ļauj dzīvot viņiem savu dzīvi. Atkalsatikšanās būs daudz priecīgākas, ja nebūsi pārāk uzmācīgs.

 

 

Lauva

Lieliska diena, lai veiktu kādu sen kārotu pirkumu. Iespējams, ilgstoši šaustījies, vai tas tev nepieciešams un, kur to iegādāties , taču šodien zvaigznes viesies tevī skaidrību un ļaus tev pieņemt labāko lēmumu. Ja vien konkrētā lieta pilnībā atbilst tavam šī brīža dzīvesveidam un nesīs tev prieku, vari būt drošs, ka nebūsi vīlies ar tās iegādi.

 

 

Jaunava

Parūpējies par sevi šajā dienā. Tu ikdienu pavadi rūpējoties par citiem, uztraucoties, kā viņiem iet un nereti pat vairāk laika un uzmanības velti kāda cita dzīvei, nevis savējai. Izvēlies aktivitāti, kas dara tevi laimīgu un pozitīvi uzlādē. Varbūt ir laiks doties iepirkšanās tūrē un papildināt savu garderobi ar kādu jaunu apģērba gabalu? Palutini sevi!

 

 

Svari

Noteikti ir kāda vēlēšanās, kuru vēlies piepildīt. Visticamāk, neesi dalījies tajā ar nevienu citu un tā ir personīga. Labā ziņa – zvaigznes būs tev labvēlīgas un sniegs iespēju to piepildīt. Visas lietas sakārtosies tā, lai šī vēlēšanās taptu zināma un piepildīta. Sapņo lielus sapņus un izbaudi to piepildīšanos!

 

 

Skorpions

Jau kādu laiku tu cītīgi strādā, lai varētu pietuvoties sava mērķa sasniegšanai. Lai kas tas arī būtu – svara nomešana, veselības vai labsajūtas uzlabošana – tu tam velti ievērojami daudz laika un pūļu. Pavisam drīz tavas pūles atmaksāsies un tu varēsi baudīt smagā darba saldos augļus.

 

 

Strēlnieks

Šodien varēsi baudīt laimes trieciendevu. Saņemsi kādu negaidītu pārsteigumu vai pats sev par brīnumu attapsies sev izdevīgā pozīcijā. Pieņem to kā Visuma pateicību tev par tavu lielisko personību. Izbaudi pozitīvās emocijas un atceries, ka vienmēr dots devējam atdodas!

 

 

Mežāzis

Iespējams, pēdējā laikā bieži sapņo par brīvdienām, taču praktiķis tevī liek būt piesardzīgam ar finansēm šobrīd. Lai gan būt atbildīgam naudas jautājumos  ir vairāk nekā lieliski, tu noteikti esi pelnījis došanos atvaļinājumā. Ceļošana bagātinās gan tavu pieredzi, gan pabaros dvēseli.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien vari justies izmests ārpus savas komforta zonas. Tavā dzīvē ir iesācies kāds jauns posms, kurš tev pagaidām vēl ir kas nepazīstams, varbūt pat svešs un mulsinošs. Atceries,ka, uzsākot ko jaunu, satraukums ir normāla parādība. Neļauj šai nedrošības sajūtai stāties ceļā dzīves baudīšanai. Meties piedzīvojumos!

 

 

Zivis

Šodien vēlēsies vairāk laika pavadīt ar savu mīļoto cilvēku. Pēdējā laikā esat bijuši visai aizņemti ikdienas skrējienā, kā rezultātā jūsu komunikācija aprobežojusies ar laba rīta un nakts vēlējumiem. Šis posms pavisam drīz beigsies un jūsu mājās atkal ienāks harmonija. Dažkārt prombūtne vienam no otra palīdz vēl vairāk novērtēt kopā pavadītos brīžus.

 

 

Lai izdodas iecerētais!

Iepriekšējais rakstsĪpaši nežēlīgs noziegums pastrādāts dzīvoklī Kalnciemā; likumsargi rīkojas uz karstām pēdām
Nākamais rakstsTikai divas nedēļas skolā, bet attālināti mācās jau simtiem klašu visā valstī – VIDEO