Auns

Šodien tevi būs grūti pārliecināt par labu kādam citam viedoklim. Tu būsi nesatricināms un izliksies nedzirdam apkārtējo izteiktos faktus un argumentus. Kārtējo reizi parādīsies tev piemītošā stūrgalvība un spītība, kas, diemžēl, novedīs pie ne pārāk pozitīva rezultāta. Turoties pie savas taisnības, pieļausi vairākas būtiskas kļūdas gan darbā, gan privātajā dzīvē.

 

 

 

Vērsis

Šodien nāksies padomāt par dāvanu savai otrai pusītei. Būsi piemirsis par kādiem īpašiem ģimenes svētkiem, par kuriem tev atgādinās sens draugs. Tu būsi pateicīgs un steigsies uz veikalu, lai nopirktu mīļotajam cilvēkam to, par ko viņš jau sen sapņojis. Saņemot to, viņš jutīsies kā septītajās debesīs un būs patiesi aizkustināts par šī sapņa piepildīšanu.

 

 

Dvīņi

Šodien tevi samulsinās kāds atgadījums pa ceļam uz darbu. Tu pamanīsi izsalkušu, klaiņojošu kucēnu šķērsojam ceļu. Jau nedaudz vēlāk, kad viņš būs aizgājis, mocīsies sirdsapziņas pārmetumos, ka neapstādināji mašīnu un nepalīdzēji šim četrkājainajam draugam, bet, sagaidot zaļo signālu luksoforā, steidzies mājup.

 

 

Vēzis

Šodien ieteicams rūpīgi uzraudzīt apkārt notiekošo. Mājinieki kādus savus pienākumus darīs pavirši, tādēļ nāksies regulāri aizrādīt un labot kļūdas. Esi iecietīgs un saglabā mieru!

 

 

 

Lauva

Šodien pārskatīsi ģimenes budžetu un pašreizējos iekrājumus. Novirzīsi noguldījumus vienā, kopējā bankas kontā un pārrunāsi ar ģimenes locekļiem kopīgos plānus un mērķus. Šķitīs, ka visi ar finansēm saistītie jautājumi jau ir atrisināti līdz brīdim, kad kāds notikums vakarā liks tev izņemt daļu no uzkrājumiem, kā rezultātā iekrātā summa manāmi saruks.

 

 

 

Jaunava

Šodien atradīsi savas dzīves jēgu un to tev parādīs kāda nelaime tuva drauga dzīvē. Uzzinot, ka šis cilvēks ir nopietni saslimis, jautāsi sev, vai tiešām tas ir tā vērts – satraukties, pārdzīvot par dažādiem sīkumiem, veltīt laiku lietām, kas tevi neinteresē, nogurdina utml. Pēc dziļām pārdomām, apsolīsi sev, ka turpmāk primāri parūpēsies par savu veselību. Būt fiziskā un emocionālā līdzsvarā ir daudz vērtīgāk, nekā dzīties pakaļ kārtējam eiro.

 

 

Svari

Šodien saņemsi daudz komplimentus par savu profesionalitāti. Tas var novest pie ļoti interesanta piedāvājuma, kuru noteikti ir vērts apdomāt.

 

 

Skorpions

Šodien alksi veikt dažādus radošus eksperimentus. Nebaidies izkāpt no rāmjiem un ļauj vaļu savai iztēlei! Pastāv liela iespēja, ka realizēsi kādu patiesi grandiozu ideju. Lai to izdarītu, nemeklē padomu pie citiem, ļauj darboties sev pašam, kā arī necenties kopēt vai atvasināt savu projektu no kāda jau esoša projekta. Tiecies pēc unikalitātes!

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams izskaust savtīgumu attiecībās ar citiem cilvēkiem. Ja kāds tavs sens, mīļš draugs izsaka tev visai sarežģīti izpildāmu lūgumu, padomā, vai tiešām vēlies atteikt savu palīdzību. Atteikums var viņu aizvainot līdz sirds dziļumiem, kā rezultātā viņš var nolemt tevi izdzēst ārā no savas dzīves. Rīkojies, lai nepiedzīvotu šādu nepatīkamu scenāriju.

 

 

 

Mežāzis

Šodien nespēsi atkauties no apkārtējo piezīmēm. Dienas gaitā sapratīsi, ka šo cilvēku neapmierinātības pamatā ir fakts, ka pēdējā laikā nepagurstam tu strādā pie kāda sev nozīmīga projekta, visu pārējo atstājot otrajā plānā. Kamēr vien mērķtiecīgi darīsi savu darbu un nostādīsi to pirmajā vietā, šī problēma neizzudīs, taču tev izdosies nolīdzināt visus negludumus tad, kad projektu būsi pabeidzis.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien dosies uz kādu ļoti eksotisku vietu. Iespējams, tas ir zoodārzs, kur dosies kopā ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem. Eksotiskās faunas izpēte izvērtīsies pārsteidzoša. Pielīdzināsi dažādu dzīvnieku mentalitāti un uzvedību saviem kolēģiem, draugiem, vadībai, ģimenes locekļiem un atradīsi daudz ko kopīgu viņu starpā.

 

 

Zivis

Šodien būsi gluži kā eremīts, kurš atteicies no jebkāda veida komunikācijas. Tavas rīcības pamatā būs vēlme aizbēgt no apkārtējo cilvēku tukšajām runām un diskusijām. Daudz svarīgāka tev būs iedziļināšanās pašam savās domās, nevis mutes dzesēšana, pļāpājot ar apkārtējiem. Ja pacentīsies pierakstīt savas pārdomas uz papīra, var gadīties, ka galu galā sanāks grāmatas vērts materiāls, kurš var konkurēt ar pasaules ievērojamāko filozofu rakstu darbiem.

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsBūtiska ziņa lielāko “Maxima” veikalu pircējiem
Nākamais rakstsDiemžēl Lieldienu rītā saņemta ļoti skumja ziņa