Šodien gribēsies vairāk atpūsties, jautri pavadīt laiku, izklaidēties. Būs grūti turēt sevi grožos, noteikt dažādas robežas. Uzmanies no izšķērdības – padomā pirms tērē naudu. Atturies no pārēšanās un dārgām izklaidēm.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien vajadzētu veltīt laiku dažādiem mājsaimniecības darbiem. Piemērots brīdis, lai izrādītu savu mīlestību vecākiem, bērniem vai citiem tuviniekiem. Jebkuri jautājumi, kas saistīti ar pazīšanos, braucieniem, finanšu darījumiem un dažādām citām materiālām lietām, būtu jāatrisina rīta pusē.

 

 

versis-mil-horVērsis

Piemērota diena, lai komunicētu ar saviem ģimenes locekļiem, izmanto to, lai apmeklētu tuvākos radiniekus, kuri dzīvo tuvumā. Mēģini izveidot ciešākas attiecības ar kādu sev tīkamu cilvēku – izrunājieties, uzticieties viens otram. Šķiet, pēdējā laikā tev bijis pārlieku maz šādu sarunu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Situācijas, kas šodien norisināsies ap tevi, nevarēs raksturot kā vienkāršas un viegli prognozējamas. Taču šodien nevajadzētu visu ņemt tuvu pie sirds. Lai gan emocionalitāte kļūs spēcīgāka, tomēr nevajadzētu ļauties tikai tai un ļaut darboties arī uztverei un saprāta balsij.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien par tavu prioritāti kļūs tavas personiskās vajadzības un ģimenes intereses. Pastiprināsies arī tādas īpašības kā praktiskums un zinātkāre. Šodien ieteicams pievērst uzmanību arī savam veselības stāvoklim, iespējams, ir pienācis mirklis veikt kādus preventīvos pasākumus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vislielāko uzmanību tev vajadzētu pievērst savai personīgajai dzīvei un savām interesēm. Tas palīdzēs tev justies pārliecināti un droši. Ieteicams rūpīgi apdomāt savas prioritātes un tām pievērsties. Pārlūko arī ģimenes slimības vēsturi, lai saprastu vai nekas neliecina par kādām hroniskām, iedzimtām veselības problēmām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Domājot par savu nākotni, šodien nevajadzētu no redzesloka izlaist nekādus šķēršļus un ierobežojumus. Piemērota diena, lai intuitīvi sajustu dažādas savas eksistences nianses un samierinātos ar to, ka no tām nav iespējams izvairīties. Iespējams, gūsi skaidru izpratni par to, kā vari mainīt dažādus apstākļus savā ikdienā un dzīvē kopumā.

 

 

svari-mil-horSvari

Lieliska diena, lai plānotu dažādus tuvākos notikumus, ko tu varētu mainīt savā ikdienā. Tie var izrādīties vienlīdz svarīgi gan privātajā, gan profesionālajā sfērā. Ieteicams izlīgt ar tiem cilvēkiem, ar kuriem pēdējā laikā radušās dažādas nesaskaņas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien būs salīdzinoši krietni vieglāk pierast pie atšķirīgām lietām, tradīcijām vai palīdzēt citiem iepazīt savus paradumus. Tavas emocijas šodien plūdīs aumaļām, taču tas viss solās notikt dabiski un brīvi. Tev būs dažādas izredzes saprast pareizo ceļu, kas jāizvēlas. Līdz ar pareizās izvēles izdarīšanu, tev nebūs jācīnās ar pārlieku lieliem apkārtējo pārmetumiem par savu sentimentalitāti.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nepalaid garām iespēju uzlabot vai ieviest dažādas skaidrības tavās ģimenes attiecībās. Šī diena var izrādīties saspringta un emocionāla tavas un kāda cita cilvēka sentimentalitātes dēļ. Tomēr sapratīsi, ka ar komunikāciju daudz ko var lieliski atrisināt, jo īpaši, ja tā ir mierīga un konstruktīva.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Iesākot jebkuru sarunu, tev vajadzētu vispirms noskaidrot otra cilvēka noskaņojumu un, ja iespējams, pašreizējās dzīves prioritātes. Tas palīdzēs daudz ātrāk izveidot savstarpējo sapratni. Informācija apmaiņai, sanāksmēm un oficiālām sarunām vajadzētu veltīt laiku dienas pirmajā pusē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien dabiski būs tavi centieni uzlabot savu veselību un fizisko formu – tev izdosies. Nevajadzētu aizmirst par savas ģimenes komfortu – gan emocionālo, gan fizisko. Ja nepieciešams palīdzēt saviem vecākiem vai citiem tuviem radiniekiem, tam labāk izvēlēties dienas pirmo pusi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien prioritāte būs atpūtai nevis darbam. Vajadzētu pēc iespējas vairāk laika pavadīt brīvā dabā un/vai piedaloties ģimenes pasākumos. Lieliski piemērota diena arī, lai pavadītu laiku patīkamā atmosfērā. Velti laiku arī tam, lai darītu to, kas tev patiesi patīk.

 

 

Lai tev skaista šī diena!

Iepriekšējais rakstsVērtīgi: augi, kas noderīgi veselībai, skaistumam, pievilcībai un ne tikai
Nākamais rakstsIzskan ļoti nopietns brīdinājums par laiku tuvākajās stundās