Šī diena dāvās tev tādus mirkļus, lai vari saglabāt visskaistākās atmiņas. Šodien varēsi padarīt lietas, kas, iespējams, kādu laiku tikušas atliktas. Ticams, ka dažādās lietās palīdzēs paziņas.

 

Auns

Šodien daudz laika varēsi veltīt sev un savām mājsaimniecības lietām. Lieliski, ja vari veltīt laiku kārtošanai, tīrīšanai un darīt to lēni, nesteidzoties. Ticams, ka tu tik ļoti šim procesam pievērsīsies, pat tajā aizmirsīsies, tāpēc vakarā nevēlēsies vairāk doties uz kādu jau, iespējams, iepriekš plānotu pasākumu. Par to nesatraucies, prieku tev sagādās paveiktais!

 

 

Vērsis

Šodien tev nevajadzētu doties garā braucienā. Tas tevi pārāk nogurdinās. Ja tomēr tu nevari izvairīties no došanās ceļā, pārliecinies vai ar auto viss ir kārtībā, vai ir pieejams arī rezerves ritenis. Lai neļautos nogurumam, vadot automašīnu, ņem kādu līdzi sev kompānijā, lai varētu pa ceļam sarunāties. Tiesa, sasniedzot galamērķi, būsi priecīgs, ka esi turp nokļuvis.

 

 

Dvīņi

Šo dienu tev ieteicams pavadīt lēni, atsakoties no visām lietām, kas jādara steigā vai prasa lielu koncentrēšanos. Ja iespējams, atpūties un paguli arī dienas laikā. Ticams, ka šodien ar tevi sazināsies kāds draugs, kurš piedāvās tev doties izklaidēties, taču tev vajadzētu rūpīgi pārdomāt vai tiešām vari atļauties bezmiega nakti.

 

 

Vēzis

Šodien tev būs daudz un dažādi uzdevumi, ar kuriem vajadzēs censties tikt galā. Tiesa, ne viss solās izdoties tik gludi un raiti, kā būsi cerējis. Nevajadzētu aizrauties ar pārlieku lieliem fiziskiem treniņiem, jo šodien no tā nesolās būt liels labums, bet drīzāk tiek prognozēta iedzīvošanās traumās. Ja tev nepieciešams zaudēt svaru, izstrādā plānu un dari to lēni, veselīgi.

 

 

Lauva

Šī diena nebūs paredzēta spilgtu atmiņu radīšanai vairāk vajadzētu pievērsties ikdienas pienākumiem savās mājās, iespējams, ir lietas, kam pēdējā laikā nav atlicis tik daudz laika, ik vajadzētu. Nevajadzētu ļauties dažādām spontānām idejām un kaprīzēm. Ja iekrājušās kādas neizrunātas lietas, arī to vajadzētu censties šodien atrisināt.

 

 

Jaunava

Šodien tev būs grūtības atrast pareizos, lai pateiktu to, ko vēlies pateikt. Ja esi nolēmis izbeigt kādas attiecības, tev būs grūtības to izteikt vārdos. Ticams, ka cilvēks, ar kuru runāsi, neuztvers tevi visai nopietni. Ja vēlies tomēr kaut ko mainīt, tev būs nepieciešams pieminēt konkrētus faktus un situācijas, kas ļaus tev izklausīties nopietnākam.

 

 

Svari

Šodien nevajadzētu steigties, jo īpaši, ja jāveic svarīgi pirkumi. Pirms šī plāna realizēšanas, rūpīgi pārliecinies, kādas ir katra ģimenes locekļa vēlmes un vajadzības. Iespējams, ir lietas, kas viņiem steidzami nepieciešamas saistībā ar mācībām vai darbu. Nav izslēgts, ka šodien gūsi arī lielu prieku. Ticams, ka tevi apmeklēs kāds sen neredzēts cilvēks, kurš tev ir ļoti mīļš.

 

 

Skorpions

Nav paredzēts, ka šo dienu tu atcerēsies ar kādu spilgtu notikumu. Ticams, ka šī diena būs tik pat parasta un vienveidīga, kā tas pēdējā laikā ierasts. Ļoti iespējams, ka tev nāksies šo sestdienu veltīt darbam un tikai vakarā varēsi doties pelnītā atpūtā. Diemžēl tu būsi ārkārtīgi noguris, tāpēc nevēlēsies ne apmeklēt kādu pasākumu, ne uzņemt draugus. Bet tam ir arī labā puse – atpūties tā, kā vēlies, piemēram, ar tējas krūzi pie iecienītās TV pārraides.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien tev būs jāizdara kāda sarežģīta izvēle. Tu noteiksi, kā virzīsies tava personīgā dzīve, palūkojoties uz nesenās pagātnes notikumiem savā dzīvē. Neatkarīgi no tā vai izvēlēsies aizmirst kādu incidentu, vai tomēr atcerēties, atgādināt par to, tev vajadzēs izlemt kā rīkoties. Ja tas ir saistīts ar tavām romantiskajām attiecībām vai laulību, nopietni apdomā savas patiesās vēlmes. Ja domā par šo attiecību pārtraukšanu, laulības šķiršanu, dari to zināmu partnerim, uzklausot arī viņu.

 

 

Mežāzis

Šodien tu varēsi ļauties romantikai. Tu un persona, ar kuru kopā to baudīsi, abi kopā varēsiet teju pilnībā aizmirst par pārējās pasaules esamību. Tev patiks tas, ka jūs varat nesavtīgi nodoties viens otram un baudīt beidzot nedalītu uzmanību. Iespējams, tomēr arī nāksies šo un to nopietnāku pārrunāt, taču pacenties iekārtoties tā, lai šajā laikā tev nav jākārto nekādas citas darīšanas.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu tev ieteicams pavadīt kaut kur ārpus mājas – svaigā gaisā. Izbaudi gleznaino ainavu, kāda tā ir šobrīd, ieelpo svaigo gaisu, ieklausies jau dzirdamajās putnu čalās. Ticams, ka šādas pastaigas laikā satiksi kādu simpātisku personu, aizmirstot par visu apkārt, pat par savu ģimenes stāvokli. Esi uzmanīgs, ja tev jau ir attiecības, nopietni pārdomājot ikvienu soli.

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, varēsi pārdot kādu vecu lietu. Saprotot, ka šobrīd daudzi meklē šādu vecu, retu priekšmetu, varēsi par to prasīt ļoti labu summu. Iespējams, tevi pat pārsteigs tas, ka ātri šai lietai uzradīsies pircējs par tevis prasīto summu. Ticams, ka tas būs tāpēc, ka tikai pēc pārdošanas sapratīsi, ka patiesībā šī lieta maksā pat vēl krietni vairāk.

 

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsIesāktās “AstraZeneca” vakcīnas nonāk izlietnē – VIDEO
Nākamais raksts“Mīkstajiem neizdzīvot šajā pasaulē!” Žaņa prombūtnē liels notikums Magones dzīvē – VIDEO