Auns

Šodien ieteicams neiesaistīties konfliktos savā darba vietā. Tie ne pie kā laba nenovedīs, turklāt to iniciators, visticamāk, jau šodien tiks atlaists. Tev šajā dienā nepieciešams pievērst pastiprinātu uzmanību ar ģimeni saistītiem jautājumiem. Neļauj tuviniekiem pieņemt acīmredzami nepareizus lēmumus, kuri vēlāk var nonest līdz visas ģimenes finansiālās krīzes. Liec lietā jebkurus argumentus, kuri tavuprāt varētu būt gana pārliecinoši.

 

 

Vērsis

Šodien vēlēsies pabūt mierā un  klusumā pēc sarunas ar kādu no saviem kaimiņiem. Šis cilvēks būs pagalam garlaicīgs un lēnīgs, kā rezultātā saruna ar viņu pamatīgi ieilgs. Viņš stundas laikā burtiski izsūks no tevis visu enerģiju. Kad nākamreiz ieraugi šo enerģijas vampīru, uzreiz mūc pretējā virzienā. Ja esi gana drosmīgs, vari arī tiešā veidā viņam pateikt, ka komunikācija ar viņu dažādu iemeslu dēļ tevi dzen depresijā.

 

 

Dvīņi

Šodien gūsi vērienīgus panākumus profesionālajā jomā. Viss, ko tev vajadzēs darīt, ir ērti iekārtoties savā darba krēslā un pabeigt projektu, pie kura strādā jau ilgāku laiku. It īpaši jāpacenšas tiem, kuriem šis datums atzīmēts kā projekta nodošanas datums. Atliekot to uz vēlāku, zaudēsi kādu vērā ņemamu bonusu, kurš šoreiz tiks kādam uzcītīgākam kolēģim.

 

 

Vēzis

Šodien tevi vainos kāda cita nespējā kontrolēt savas emocijas. Tu burtiski uzsprāgsi, kad priekšnieks izteikts nepamatotus apvainojumus, kuri atstās negatīvu iespaidu uz tavu karjeru kopumā. Ja vēlies sevi pasargāt no darba zaudēšanas, neņem šo starpgadījumu tik ļoti pie sirds. Kad vadība atkal sāk tevi par kaut ko nosodīt, dziļi ieelpo, izelpo un iedomājies, ka tas viss ir tikai slikts sapnis. Atrodi veidu, kā saglabāt sevī mieru, savukārt vakarā – kā atbrīvoties no uzkrātās spriedzes.  

 

 

Lauva

Šodien saņemsi negaidītus ienākumus. Tā būs visai pieklājīga summa, kas radīs tevī ne mazums pozitīvu emociju. Tu gan nesteigsies to iztērēt, jo baidīsies, ka tā nokļuvusi tavā bankas kontā kļūdas pēc. Protams, labāk vispirms to noskaidrot, sazinoties ar banku. Visticamāk, pēc konsultācijas ar kādu bankas pārstāvi, noskaidrosies, ka nauda tik tiešām pienākas tev.

 

 

Jaunava

Šodien būsi apveltīts ar patiesu cēlumu. Spersi soli pretī kādam cilvēkam, kurš pagātnē nodarījis tev pāri, un dāvāsi viņam savu piedošanu. Lai nu kā, šai personai tava rīcība šķitīs aizdomīga – viņš domās, ka tā ir daļa no kaut kāda veida atriebības plāna. Diemžēl, viņš nespēs ne izprast, ne novērtēt tavu pretimnākšanu.

 

 

Svari

Šodien pievērsīsi pastiprinātu uzmanību savam ārējam izskatam. Tev būs nepieciešams kaut kādā veidā izcelties uz kolēģu fona, ko šajā dienā varēsi izdarīt tikai un vienīgi ar savu ārējo tēlu. Kāds tevi pārspēs ar savu profesionalitāti, kāds cits ar stāstiem par laimīgu laulību utt., savukārt tavu šarmu un harizmu šajā dienā nepārspēs neviens.

 

 

Skorpions

Šajā dienā tevi pārsteigs vadības rīcība. Tavs priekšnieks pamanīs, ka esi pamatīgi noguris un sapratīs, ka tev uzticētais darbs ir kļuvis pārlieku sarežģīts. Vēlāk tiksi uzaicināts uz sarunu zem četrām acīm, kuras laikā tevī radīsies aizdomas, ka esi soļa attālumā no darba zaudēšanas. Taču nē, viņš līdzjūtīgi tevī raudzīsies un informēs, ka tev tiek dotas pāris dienas pilnvērtīgai atpūtai, lai pēc tam ar jaunu sparu vari atkal pievērsties saviem pienākumiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien uzsāksi pavisam jaunu, garu dzīves ceļu. Sāksi doties augšup pa karjeras kāpnēm, baidoties atskatīties atpakaļ un vēl vairāk baidoties par to, kas tevi sagaida priekšā. Lai nu kā, nav pamata celt paniku. Tā tevi tikai izsitīs no sliedēm un metīs šķēršļus ceļā uz spožu karjeru. Tici sev un nekad nepārstāj sapņot. Tavi sapņi ir tie, kas tevi motivēs doties tālāk uz priekšu.

 

 

Mežāzis

Šodien patiesi izbaudīsi dialogu ar savu otro pusīti. Tavs partneris uzsāks sarunu ar mērķi pārrunāt kādu jums abiem svarīgu jautājumu. Iespējams, viņš beidzot būs gatavs spert nozīmīgu soli jūsu attiecībās. Tas var būt saistīts ar laulībām, bērna plānošanu, dzīvesvietas maiņu, nekustamā īpašuma, kādas dārgas lietas iegādi vai ko līdzvērtīgi grandiozu.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena paies visai mierīgi. Tu necentīsies uzstādīt sev lielus mērķus un vērsīsi uzmanību vien uz lietām, kas nesagādā tev milzu piepūli. Tas būs visai prātīgs solis un noteikti nāks par labu tavai emocionālajai veselībai. Vienīgais, kas tevi pārsteigs, būs tas, cik ļoti apkārtējie ir apmaldījušies savās domās. Kamēr apkārt būs kņada un rosība, tu dzīvosi harmonijā, vadoties pēc savas jaunās dzīves filozofijas.

 

 

Zivis

Šī diena tev atnesīs vairākas svarīgas atziņas. Pirmkārt, sapratīsi, ka tu ne vienmēr vari visu kontrolēt. Otrkārt, nāksies atzīt, ka tavs partneris nav marionete tavās rokās, kuru tu vari kustināt tā, kā tev tīk. Tavas otrās pusītes rīcība tevi pamatīgi izsitīs no sliedēm. Viņš izrādīs iniciatīvu beidzot realizēt kādu savu sapni, no kura līdz šim tev ir izdevies viņu atturēt. Šoreiz tev būs tikai viena iespēja – atbalstīt savu mīļoto.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsKivičs atklāj divus dīvainākos veidus, kādos Latvijā “uz sitiena” nopelnījis 500 eiro!
Nākamais rakstsRīgā un apkārtnē notikušas vairākas savstarpēji nesaistītas izvarošanas; policija rīkojas uz karstām pēdām