Šodien nevajadzētu pārlieku emocionāli reaģēt uz informāciju, ko saņem no apkārtējiem. Iespējams, saņemsi tādas ziņas, kas tev nepatīk, bet centies meklēt izeju no grūtībām nekavējoties.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien Auniem būs raksturīga nosliece uz neuzmanīgu rīcību. Tas neradīs tev nekādas īpašas problēmas, bet, iespējams, varētu nedaudz aptraipīt tavu profesionālo reputāciju. Var gadīties, ka apkārtējie nepatiks tavs apģērbs vai arī kādas tavas izdarītās izvēles.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu izjutīsi lepnumu par kādu no saviem jaunākajiem radiniekiem. Iespējams, tiksi uzaicināts apmeklēt konkursu, kurā piedalīsies tavs bērns. Tu nespēsi savaldīt asaras, kad redzēsi, kā viņam veicas un izdodas tas, ko viņš dara.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Iespējams, šodien iegūsi sev jaunu konkurentu. Visticamāk, tā būs persona, kura nesen pievienojusies tava darba kolektīvam vai arī nesen ienākusi tavā dzīvē citā veidā. Var gadīties, ka tu vienīgais redzēsi šī cilvēka patiesos mērķus, kamēr apkārtējie viņam akli pakļausies. Vienīgais, ko tu vari darīt – pierādīt vēlreiz pats savu profesionalitāti.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena tev būs raksturojama ar to, ka radīsies visdažādākās un neparastākās pieejas ikdienišķām lietām. Spēsi visu darīt ar smaidu sejā un cilvēkiem, kuri atradīsies tev apkārt, patiks optimisms, ko tu izstaro. Viņi, iespējams, vēlēsies pievienoties tajā, ko tu dari un mēģinās gūt iedvesmu no tā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev vajadzētu vairāk sevi “iekustināt” emocionāli. Tu būsi tik daudz un dažādu cilvēku ielenkumā, turklāt katrs no viņiem rīkosies un domās savā unikālā veidā. Kad nonāksi mājās, būsi noguris no visām šīm lomām, ko spēlē apkārtējie un tu pats, viņiem pielāgojoties. Kad būsi kopā ar ģimeni, tev nebūs jāuztraucas, ka kāds varētu interpretēt tavus vārdus nepareizi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tavs noskaņojums, visticamāk, būs ļoti koķets un jautrs. Var gadīties, ka būsi teju visu notikumu un uzmanības centrā. Tādā veidā tu spēsi brīnišķīgi sasniegt savu primāro mērķi, kas lieliski parādīs apkārtējiem tavas spējas. Cilvēkiem nāksies saprast, ka ar tevi vienmēr ir jārēķinās.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien ieteicams izvairīties no pārlieku lielas fiziskās slodzes. Tādējādi tu šodien riskēsi ar savu veselību, pārpūloties, kas tev var pamatīgi kaitēt, iespējams, pat rezultātā var nākties pavadīt vairākas dienas slimnīcā. Vēl šodien vajadzētu ierobežot pārlieku lielās emocijas. Neizlādē tās pār sev mīļiem cilvēkiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien nesolās būt īpašas uzmanības cienīgi notikumi. Visu, ko darīsi, varēsi veikt lēnām un ar lielu gandarījumu. Varēsi lepoties ar savu profesiju. Vakarā, kad būsi kopā ar ģimeni, varēsi izbaudīt īpaši patīkamus mirkļus. Precētie Skorpioni sapratīs, ka viņiem ir ļoti laimīga laulība un to, ka viņi vienkārši dievina savu laulāto un bērnus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien pilnībā vajadzētu izvairīties no personīgās iniciatīvas darba vietā. Pirms paud kādam savas daudzās idejas, noskaidro dažādus faktus, iegūsti vairāk informācijas. Iespējams, vajadzētu pavadīt vairāk laika un pievērsties vairāk darbam, kas saistīts ar informācijas iegūšanu, apkopošanu un izvērtēšanu, nevis censties izdomāt ko jaunu pašam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien nekādā gadījumā tu nedrīksti padoties steigai un/vai panikai. Visu, ko tu plāno darīt, tev vajadzētu īstenot lēni, maigi un pakāpeniski. Nebūtu par sliktu arī tas, ja tu lūgtu palīdzību kādam no saviem vairāk pieredzējušajiem tuviniekiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējams, šodien paliksi neapmierināts ar savu iekšējo izvēli vai iespējām. Tu nolemsi palīdzēt kādam no saviem draugiem, iegādājoties no viņa kādu lietu, kas viņam pašam vairs nebūs vajadzīga. Kad nokļūsi mājās un tuvāk aplūkosi savu pirkumu, viss kļūs pilnīgi skaidrs… tur atradīsies lietas un vietas, kas nebija redzamas ar neapbruņotu aci.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šo dienu tu varēsi vairāk vai mazāk pavadīt romantiskā gaisotnē. Iespējams, pat negribot sapratīsi, ka starp tevi un kādu cilvēku momentā valda jūtu ķīmija. Var gadīties, ka šis cilvēks tevi uzaicinās vakariņās, par ko tu būsi ļoti priecīgs.

 

 

Brīnišķīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsIzplatīta būtiska vēsts “Domina Shopping” pircējiem
Nākamais rakstsNepatīkami laika apstākļi ceturtdien, šoferīšiem jābūt piesardzīgiem!