Klāt atkal jauna diena! Noskaidro, ko tā tev ir paredzējusi!

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu vari apzināties, ka daudzu acis tiks pievērstas tev, tavam izskatam, prasmēm, vai pat kāds centīsies saskatīt kādu tavu nepilnību. Izmanto dienas gaišo pusi, lai uzlādētu savas baterijas, tai skaitā –  ar visu šo apkārtējo uzmanību. Tu vari galu galā paveikt kādu sen iesāktu darbu, tev palīdzēs šī iegūtā dienas pozitīvā enerģija.  

 

versis-mil-horVērsis

Spontanitāte un sirsnība būs šīs dienas valdošās emocijas! Turi savas acis un ausis plaši atvērtas, jo problēmas šodien var būt tavā ceļā. Pirms paraksti kādu nozīmīgu juridisku papīru,  rūpīgi izlasi to, it visu, īpaši sīko druku.  Zvaigznes tev atgādina, ka profilakse ir labāka nekā ārstēšanās, tāpēc sargi veselību.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes paredz, ka šodien tu satiksi kādu īpašu cilvēku, kurš, iespējams, paliks līdzās tev uz visiem laikiem, tas var būt dažādos veidos, dzīves pavērsienos. Tava laipnība un uzmanīgā daba raisīs citos simpātijas. Šodien tev ir nepieciešams apzināties, cik daudz laika tu  vari tērēt par ērtībām un izklaidi. Esi gatavs aizņemtībai, taču arī  jautrībai, tieši šāda solās būt šī diena!

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev raksturīgā nedaudz ekscentriskā  uzvedība un savādā pieeja, pielāgošanās lietām, šodien nepalīdzēs sasniegt vēlamo. Dodies uz priekšu un rīkojies, neprāto, bet dari! Kaut gan tu esi atvērts un gatavs pielāgoties pat visrevolucionārākajām izmaiņām, tev vēlreiz ir jāpārliecinās, ka seko pareizajam modelim. Domā ārpus savas ierastās komforta zonas, tā ļausies jauniem impulsiem, kas ienesīs nebijušas vēsmas pašreizējos projektos. Kad pārnāksi mājās,  atgūsi mieru un līdzsvaru.

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes uzsver, ka viens no veidiem kā nodrošināt panākumus, ir ticēt sev un savām spējām. Ļaujies šai sajūtai un tā tevi šajā dienā aiznesīs uz daudz augstākām virsotnēm. Visas dienas garumā nezaudē jautrību un redzēsi, ka tavas grūtības izzūd, ka risinot tās, paralēli pilnveido savas prasmes. Zvaigznes iezīmē, ka diena  paredz pilnvērtīgu notikumu gammu vakarā. Izbaudi!

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes iezīmē, ka šodien tevi sagaida kā labi, tā ne tik pozitīvi notikumi. Emocionāli cilvēki sajutīs, ka neesi gatavs savu sajūtu atklāšanai,  rīkojies nekonsekventi. Tomēr tavs joku arsenāls nekad nav izsmelts un tu joprojām spēsi sasmīdināt kā sevi, tā citus. Planētu stāvoklis mudina meditēt un nodarboties ar garīgi saturīgām darbībām, kas spēs koncentrēt visus tavus talantus.

 

svari-mil-horSvari

Planētu stāvoklis norāda, ka tava būtiskākā spēja un, jā, arī izaicinājums ir – salikt divas dažādas lietas kopā, panākot līdzsvaru. Zvaigznes uzskata, ka šodien tu vēlēsies stabilitāti, darot visu, lai tas realizētos. Tomēr tikai tu pats spēj to paveikt, īpaši pateicoties šodien ārkārtīgi spēcīgi izteiktam spēkam un gribai.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Kopā pavadīts laiks ar taviem mīļajiem ir ideāla recepte, lai padarītu dienu gaišāku, tā būs tava terapija! Zvaigznes norāda, ka būsi vairāk nekā gatavs pirkt lietas pēc savas personīgās izvēles. Kaulēšanās tev šajā dienā, visticamāk, nebūs sveša, jo esi gatavs iztērēt pamatīgu summu un atlaide, visticamāk, lieti noderēs.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tavā ceļā var būt kāda sieviete, kura teju mēģinās aptekalēt tevi, iesējams, to palīdzējis nodrošināt tavs šarms, kā priekšā ir grūti, ko iebilst. Draugiem šodien būs ļoti liela vērtība; alksi pavadīt daudz laika kopā ar viņiem, apspriežot kā personīgos, tā biznesa jautājumus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Daudzas iespējas ir atvērtas šobrīd, ja saproti, par ko ir stāsts. Iespējams, šodien jutīsies tā, it kā tev neviens negribētu sniegt nepieciešamo informāciju, kas liks tavām emocijām iekrāsoties mazliet drūmākos toņos – mēģini neļauties negācijām. Atceries, ka viss ir labojams, uzlabojams un maināms.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tavas emocijas šodien būs sakāpinātas. Tu varētu justies slikti par kaut ko, kas izdarīts agrāk. Kaut kādu iemeslu dēļ ne tava sirds, ne prāts nespēj to aizmirst. Tev ir jācenšas pārvarēt to, saprotot, ka pagātni mainīt nav iespējams. Daudz par to domājot, tu situāciju padari sliktāku nekā tā ir patiesībā.

 

zivis-mil-horZivis

Šobrīd tu esi noteiktā posmā, kurā nākas daudz ko izturēt, jo lietas mainās. Šodien nāksies patērēt krietni daudz enerģijas, un spriedze būs salīdzinoši liela, jo runa ir par darbu, kas tev ir ļoti svarīgs ne vien materiālajā ziņā, bet arī, iespējams, ir tava sirdslieta. Tev ir vēlme darīt vairāk, bet būs sajūta, ka kaut kas it kā attur. Taču šī situācija šoreiz tikai šķiet tik slikta, bet patiesībā viss ir vienkārši atrisināms. Pacietību!

 

Lielisku, pozitīvām emocijām pārpilnu šo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsRindā uz karalienes zārka apmeklējumu iestājas pasaulslavens cilvēks – apkārtējie izvelk telefonus! – FOTO
Nākamais rakstsPie karalienes zārka naktī noticis incidents; iesaistās policija