Auns

Šodien tev tiks uzticēts kāds svarīgs noslēpums. Tā kā to tev uzticējis cits cilvēks, tev nav tiesību uzzināto informāciju apspriest ar kādu citu, pat ļoti tuvām personām. Lai novērstu savu uzmanību, pieslēdzies jautājumiem, kuri skar tevi un tavus tuviniekus personīgi. Piemēram, padomā par iespējamajām pārmaiņām mājās, jaunu mēbeļu iekārtojumu utml.

 

 

Vērsis

Šodien pastāv risks pamatīgi nogurt no intensīvā darba ritma. Tiklīdz darba diena būs noslēgusies, ļaujies pilnīgai atpūtai. Dodies uz parku, lai tur uz kāda soliņa palasītu savu mīļāko grāmatu. Ja tik klusas un monotonas aktivitātes tev nav pa prātam, pievērsies kādam no saviem mīļākajiem hobijiem, ja vien tas neprasa no tevis garīgu un fizisku piepūli.

 

 

Dvīņi

Šodien kļūsi populārs pretējā dzimuma pārstāvju vidū. Pats pat nepamanīsi, pa kuru laiku tev apkārt saradušies tik daudzi pielūdzēji. Ja esi sirdī brīvs, neviens tev neaizliedz ļauties komunikācijai ar viņiem visiem. Ja gadījumā tev jau ir otrā pusīte, dari visu, kas tavos spēkos, lai neliktu viņam mocīties greizsirdībā, kamēr tu flirtē pa labi un pa kreisi.

 

 

 

Vēzis

Šodien vēlēsies izmēģināt kādu pavisam jaunu lomu. Tu uzvilksi šo masku savai personībai ar mērķi savaldzināt kādu īpašu cilvēku. Tavs plāns daļēji izdosies. Šī persona izrādīs interesi par tevi un piekritīs doties uz randiņu. Lai nu kā, jau pēc brīža sapratīsi, ka esi noguris no šīs tēlošanas un pajautāsi sev priekš kam tev tas viss vajadzīgs. Rezultātā atcelsi tikšanos un atgriezīsies pie cilvēkiem, kuri tevi mīl, novērtē un ciena tādu, kāds tu esi.

 

 

 

Lauva

Šodien tevi pārsteigs kāda ļoti ietekmīga cilvēka izrādītā interese par tevi. Tu klusiņām cerēsi, ka drīzumā viņš uzaicinās tevi strādāt savā uzņēmumā, uzskatot tevi par vērtīgu darbinieku. Diemžēl, viņa intereses nebūs saistītas ar profesionālo jomu. Viņš liks manīt, ka vēlētos uzsākt ar tevi romānu un, ka uzskata tevi par ļoti pievilcīgu (neraugoties uz faktu, ka viņam jau ir sava otrā pusīte).

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams pievērsties savas laulības dzīve dažādošanai. Ja nevēlies, lai tu un tavs mīļotais kļūstiet par pāri, kuri viens otru allaž garlaiko, rīkojies nekavējoties. Internets tev piedāvās veselu jūru ar svaigām idejām par to kad, kur un kā uzrīkot romantiskākos, aizraujošākos un atmiņā paliekošākos randiņus. Neaizmirsti uzņemt arī pāris skaistas fotogrāfijas, kurās raugoties vēlāk varēsi atminēties šīs dienas skaistos notikumus.

 

 

 

Svari

Šodien piedzīvosi pamatīgu vilšanos, kuru sagādās kāda tuva cilvēka rīcība. Pēdējā brīdī viņš paziņos, ka tomēr nevarēs aizdot tev solīto naudas summu. Tev nāksies meklēt citu iespēju, kur aizņemties nepieciešamos līdzekļus, lai atbrīvotos no sarežģījumiem finanšu jomā, taču tas nebūs trakākais. Īpaši nepatīkami sajutīsies tad, kad uzzināsi, ka cilvēks, kurš tevi pievīla, konkrēto naudas summu ir iedevis kādam citam.

 

 

Skorpions

Visi šīs dienas notikumi būs kā neliela īsfilma ar visai garlaicīgu sižetu. Par laimi, tev būs iespēja to kaut nedaudz atdzīvināt. Centies paraudzīties ar humoru uz visu apkārt notiekošo un atrodi kaut ko pozitīvu pat visnegatīvākajās lietās. Piemēram, kad priekšnieks sāks tevi kritizēt par laikā nepabeigto projektu, iedomājies viņu kā savu mīļāko multfilmu varoni. Tas palīdzēs atbrīvoties no stresa, taču raugi, lai nesāktu skaļi smieties!

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi pamatīgi piezemēts un sapīcis. Cilvēki tev apkārt izteiks komplimentus par tavu stilīgo apģērbu komplektu, kamēr tu pats to sauksi par vienkāršu džemperi. Šādi tu attieksies pret it visu – savu izskatu, attiecībām, darbu. Šis negatīvisms nodarīs kaitējumu ne tikai tavai nervu sistēmai, bet arī pārliecinās pārējos, ka patiešām esi neveiksminieks it visās dzīves jomās. Ar steigu sāc strādāt pie savas pašapziņas pacelšanas!

 

 

Mežāzis

Šodien spēsi pilnībā relaksēties, neraugoties uz to, ka vēl ir tikai darba nedēļas vidus. Apstākļi sakritīs tā, ka arī darba vietā varēsi atslābināties. Šīs pašas emocijas izjutīs arī pārējie darba kolēģi, kas gan nebūs nekāds pārsteigums, ņemot vērā faktu, ka priekšnieks būs devies atvaļinājumā vai komandējumā, savukārt tu pamanīsies visai veikli inficēt savus kolēģus ar vēlmi laiskoties.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena paies bez vērā ņemamām uzvarām. Nāksies pievērsties darbam pie kāda projekta, kurš liks krietni palauzīt galvu. Mājās atgriezīsies pilnībā izsmelts un lūgsi tuviniekiem tev likt mieru un netraucēt. Tavs lūgums tiks izpildīts, līdz ar to varēsi baudīt mieru un klusumu. Pēc brīža, kad tevi sāks mākt garlaicība, dosies pastaigā, cerot, ka svaigais gaiss palīdzēs atjaunot zaudēto enerģiju.

 

 

Zivis

Šodien atteiksies uztvert nopietni priekšniecības izteiktās piezīmes. Kad tavs priekšnieks liek tev manīt, ka konkrēto darbu izpildes aizkavēšanās ir nepieļaujama, ieteicams uzrotīt piedurknes un sākt strādāt, nevis pļāpāt ar savu darba kolēģi. Ja liksi vadībai vilties, var nākties piedzīvot nepatīkamas sekas. Pastāv risks, ka jau tuvākajā nākotnē tiks atrasts iemesls, kādēļ tev uzteikt esošo darba vietu.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais raksts“Nākamā apkures sezona būs ļoti, ļoti dārga.” Krievijas kara dēļ gāzes tarifi rudenī dubultosies
Nākamais rakstsOtro Lieldienu rīts sācies ar ziņu par nelaimi