Šodien solās būt diezgan aizņemta diena, tādēļ būs grūti nosēdēt mierā. Uzmanies no konfliktiem, tie var pasliktināt tavu veselību. Ja vien iespējams, uzturies ūdeņu tuvumā, kaut vai tas būtu baseins.

 

 

Auns

Dienas sākums būs visai labs, solās būt stabilitāte visās jomās.tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik daudz spēsi uzņemties, kā arī no tā vai nebaidīsies no riska.

 

 

Vērsis

Pēcpusdienā var gadīties kritiska situācija gan darbā, gan mājās. Nav ieteicams uzkundzēties vai arī tieši pretēji – padoties pārāk lielam kompromisam. Vislabāk paļaujies tikai uz sevi. Rūpējies par īpašuma saglabāšanu un uzturēšanu.

 

 

Dvīņi

Iespējams, ka diena sāksies ar dažādām domām un jūtām, kas varētu sajaukt tavu prātu. Šodien uzmanības centrā būs dažādas problēmas. Taču tu nedrīksti aizmirst par veselību. Otrajā dienas pusē, cik vien iespējams, uzturies mājās un atpūties.

 

 

Vēzis

Tev būs izteikta vēlme darboties, lai palielinātu savu aktivitāti un vairotu enerģijas līmeni. Tev jāizlemj, ko visvairāk vēlies dzīvē sasniegt un pie tā arī tev ir jāstrādā. Mēģini pārāk stingri neizturēties pret bērniem un citiem apkārt esošajiem cilvēkiem.

 

 

Lauva

Iespējams, spēsi uzsākt ienesīgu biznesu. Taču uzmanies no cilvēkiem, ar kuriem kopā gatavojies darboties, jo nepareiza izvēle tev varētu dārgi izmaksāt. Pārdomā rūpīgi visus lēmumus, ko šodien pieņemsi. Pēcpusdien iespējama veselības pasliktināšanās un nemiera sajūta.

 

 

Jaunava

Šodien vislabāk tev veiksies individuāls darbs, nevis darbošanās kolektīvā. Negaidi citu līdzdalību un palīdzību. Pat vissarežģītākās problēmas pārējie neuztvers tā kā to darīsi tu. Mēģini atpūsties un baudīt  to, kas tev visvairāk patīk. Dienas beigās solās izveidoties līdzsvars tavās sajūtās.

 

 

Svari

Pirmajā dienas pusē iespējama veselības pasliktināšanās – traumu gūšana. Veic visus nepieciešamos drošības pasākumus un esi uzmanīgs, lai izvairītos no nepatikšanām. Izvairies no konfliktsituācijām, risini tos ar gudrību un “vēsu” prātu. Pēcpusdienu pavadi šaurā ģimenes lokā.

 

 

Skorpions

Šodien tev nāksies pielāgoties jauniem apstākļiem, jābūt nosvērtam un jārīkojas gudri. Būs nepieciešama radoša pieeja darbiem. Pirms tikšanās ar cilvēkiem, pārliecinies, ka zini, ko runā un kā runā ar viņiem, lai nepateiktu ko lieku pat negribot.

 

 

Strēlnieks

Dienas pirmajā pusē tavs enerģijas daudzums pieaugs. Lai gan iespējamas dažādas grūtības, tomēr tām nebūs lielas ietekmes ne uz tavu darbu, ne privāto dzīvi. Attiecības ar partneri kļūs īpaši ciešas un sirsnīgas. Tu sajutīsi, ka patiesi esat viens otram vajadzīgi.

 

 

Mežāzis

Intuīcija palīdzēs tev saprast cilvēku patiesos nodomus un izvairīties no nepatikšanām un intrigām. Visas dienas garumā tu būsi star darbu un mājām, mēģinot atrisināt ģimenes lietas un problēmas profesionālajā jomā. Pārslodze var negatīvi atspēlēties uz tavu veselību.

 

 

Ūdensvīrs

Solās būt tipiska darba diena. Iespējams negaidīts vecu problēmu risinājums vai lielākas naudas iegūšana. Taču nesapņo par zelta kalniem. Tavām namdurvīm jābūt atvērtām cilvēkiem, kuriem nepieciešama tava palīdzība. Pievērs uzmanību problēmām, kas saistītas ar tev tuviem cilvēkiem.

 

 

Zivis

Iespējams, gaisā valdīs spriedze. Tas tāpēc, ka pašlaik tavā dzīvē ir daudz dažādu emociju, kas var nonākt konfliktā viena ar otru. Tev jābūt fiziski un garīgi sagatavotam uz dažādām lietām un pārmaiņām. Tavs spēks šobrīd tiek pārbaudīts.

 

 

Lai tev šī diena īpaši skaista!

Iepriekšējais rakstsUz šosejas Latgalē nofilmē vājprātīgu apdzīšanas manevru – VIDEO
Nākamais rakstsSadursmēs ar lauksaimniecības tehniku bojā gājuši trīs cilvēki