Šodien būs grūti pretoties jebkāda veida kārdinājumiem. Neaizmirsti par to, kas tev ir svarīgs un virzies tieši uz mērķi. Neiesaisties flirtā ar svešiniekiem. Ja plāno zaudēt svaru, ieteicams apmeklēt speciālistu. Tiem, kuri ir taupības režīmā, šodien īpaši jāuzmanās no liekiem tēriņiem.

 

 

Auns

Šodien tev nevajadzētu strīdēties ar saviem kolēģiem. Ja tu kādu aizvainosi, šis cilvēks var kļūt tev pat par bīstamu ienaidnieku. Izvēlies neitrālu uzvedības modeli un nekādā gadījumā neiejaucies strīdā, kas ar tevi nav saistīts. Ja tu varēsi izvairīties no asas vārdu pārmaiņas, būsi tikai ieguvējs. Ja nepieciešams, piekāpies kādā sīkā niansē.

 

 

Vērsis

Šodien, iespējams, kalsi plānus tuvākajai nākotnei. Ja nopietni esi apņēmies uzlabot savu figūru, tad pacenties atmest visus savus sliktos ieradumus un izvairies no it kā nekaitīgas panašķēšanās vakarā. Izlem, kas ir tas, ko ieviesīsi savā ikdienā, lai uzlabotu savas formas – vai tā būs trenažieru zāles apmeklēšana, vai garākas pastaigas ik dienu, vai kaut kas vēl citādāks. Izmēģini vairākas lietas, lai saprastu, kas tev patīk vislabāk.

 

 

Dvīņi

Iespējams, šodien nokļūsi kāda liela konflikta centrā. Tas radīsies tava labākā drauga ģimenē un, visticamāk, notiks pēc tava darba. Lai noslēgtu pamieru, izmēģini atjautības un humora spēku. Tu sajutīsies kā īsts attiecību speciālists, taču var gadīties, ka vakarā nevarēsi izbēgt no konflikta ar savu partneri vai kādu citu ģimenes locekļa.

 

 

Vēzis

Šodien tev vajadzētu meklēt ideālo partneri kopīgiem projektiem, jo vienam paveikt vajadzīgo var būt ļoti grūti. Turklāt kopīgais darbs veiksies daudz ātrāk un vienkāršāk nekā tad, ja to centīsies izdarīt vienatnē. Izvēloties piemērotāko partneri, ņem vērā dažādas lietas, piemēram, ar ko šis cilvēks nodarbojas savā pamatdarbā, kā izturas pret kolēģiem utt. Ņem vērā, ka labs komandas darbs nevedīsies ar cilvēku, kurš vairāk vēlas izskatīties labi, nekā strādāt.

 

 

Lauva

Šodien tu varēsi “augt” sava priekšnieka acīs. Visticamāk, tas notiks pēc tam, kad būsi atradis atbildi uz kādu ļoti svarīgu jautājumu, problēmu, kas ietekmē uzņēmuma nākotni. Vēloties izteikt tev pateicību, priekšnieks var būt pat visai dāsns. Priecājies par to, taču nepaliec mantkārīgs un raugi, lai tavs pašlepnums neuzkāpj debesīs.

 

 

Jaunava

Šodien tavu prātu pārņems mājsaimniecības problēmas, kas turpināsies visas dienas garumā, taču tu būsi lietas kursā par to, kas notiek un spēsi problēmām sagatavoties, tās risināt. Tu varēsi tās pārdzīvot ar pavisam nelielu kaitējumu savai nervus sistēmai, ja koncentrēsies uz labāko. Ja gadās kāds strīds, pieej tam ar humoru un jutīsi, ka viss padodas, nebojājot garastāvokli.

 

 

Svari

Iespējams, šodien sāksi domāt par to, kā un kur iegūt augstāku izglītības līmeni. Tas būs nepieciešams, lai tu palielinātu savu algu. Turklāt var gadīties, ka sapratīsi, ka tas palīdzēs ne vien darbā, bet ar iegūtajām zināšanām un pieredzi varēsi uzsākt arī pats savu biznesu. Domājot par šiem svarīgajiem jautājumiem, neaizmirsti arī par savu personīgo dzīvi – velti vakaru mīļajiem.

 

 

Skorpions

Šodien tev būs daudz dažādu ideju, ko varēsi pārdomāt, lai saprastu, kas tev būs noderīgs, bet kas ne tik ļoti. Iespējams, būsi tik ļoti iegrimis savās pārdomās, ka aizmirsīsi par kādu doto solījumu. Tas var apbēdināt pievilto cilvēku, taču, kad sīkāk paskaidrosi, kāpēc tā noticis, viņš, visticamāk, sapratīs un, iespējams, pat palīdzēs ar ieteikumiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev nevajadzētu kritizēt sevi, skatoties spogulī. Ja arī tevi nomāc tas, ko redzi atspulgā, atceries, ka tu daudz ko vari darīt sava ķermeņa labā, ir tikai jāgrib un jāvelta tam laiks, uzmanība. Sāc jau tagad, neatliec uz vēlāku laiku! Iespējams, šajā procesā tev vajag iesaistīt arī savu partneri vai draugu, lai kopā ceļš pretī skaistumam būtu vieglāks.

 

 

Mežāzis

Šodien sapratīsi, ka nav vērts tērēt savu enerģiju dažādiem sīkumiem. Kad tu sāksi koncentrēties uz savu galveno mērķi, viss sāks virzīties uz priekšu daudz ātrāk. Ja nepieciešams, lūdz citu cilvēku palīdzību un nebaidies no atteikuma. Vakarā sniedz savam ķermenim un garam kvalitatīvu atpūtu. Tam piemērotākais veids būs saunas un/vai baseina apmeklēšana.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tavs noskaņojums bieži mainīsies. Tu būsi jūtīgs pret apkārtējo cilvēku reakcijām un darbībām, tāpēc tavas emocijas var būt teju kā šūpolēs. Centies sevi atturēt no pārlieku liela negatīvisma. Centies paklusēt reizēs, kad sliktā garastāvokļa dēļ gribētos skaļi lamāties. Nepadodies apkārtējo spiedienam. Uz negatīvajiem reaģē ar komplimentu un smaidu – tā panāksi daudz vairāk!

 

 

Zivis

Šodien spēsi pabeigt daudzas lietas gan darbā, gan mājās. Tiesa, vakarā tā visa dēļ jutīsies ļoti noguris. Velti laiku sev un atpūties, parūpējies par savu veselību. Vislabāk varēsi atpūsties šoreiz savās mājās. Apsēdies, iededz svecīti, dari to, kas tev patiešām patīk. Ieej kontrastdušā vai aromātiskā vannā. Pirms došanās pie miera, klausies iemīļotākā izpildītāja dziesmas un/vai klausies, lasi iedvesmojošus tekstus.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsIzplata ļoti nopietnu brīdinājumu šoferiem Rīgā un Pierīgā: Izvērtējiet, vai tiešām kur jādodas
Nākamais rakstsDiemžēl pirmdienas vētra prasījusi arī upuri – VIDEO