Auns

Šodien piedzīvosi vairākus greizsirdības uzlidojumus. Paradoksāli, taču būs saistīti nevis ar tavu laulāto draugu, bet gan kādu no jaunajiem darba kolēģiem. Būsi aizvainots redzēt, kā šis jaunais vīrietis vai sieviete aktīvi flirtē ar kādu citu. Tev nepieciešams atbrīvoties no šīs greizsirdības, cik vien ātri tas iespējams. Padomā arī par to, kā justos tava otrā pusīte, ja šo uzzinātu.

 

 

Vērsis

Šodien tev nebūs nepieciešams meklēt ticamu attaisnojumu tam, kādēļ vēlies pavadīt piektdienas vakaru ārpus savas mājas četrām sienām. Tavi mājinieki dosies katrs uz savu pusi, līdz ar to ik viens no jums piektdienas vakaru pavadīs, vadoties pēc saviem personīgajiem plāniem. Tu, piemēram, dosies uz kafejnīcu kopā ar saviem darba kolēģiem. Lai arī šī pasēdēšana pamatīgi ieilgs, mājās neviens pret to neprotestēs (pastāv liela iespēja, ka pārējie paši pārradīsies vēl vēlāk).

 

 

Dvīņi

Šī diena būs patīkamu un priekpilnu emociju piepildīta. Darbā gūsi atzinību par kādu nesen pabeigtu projektu, kurš atnesīs tev arī dāsnu peļņu. Nolemsi par nopelnīto naudu iegādāties dāvanu savai otrajai pusītei vai kādam, uz kuru lolo acis. Izvēloties dāvanu, vadies nevis pēc savas, bet gan mīļotā cilvēka gaumes.

 

 

Vēzis

Šo dienu ieteicams pavadīt ārpus trokšņainās pilsētas. Pēc darba dodies uz sporta zāli, savu dārzu vai apciemo laukos dzīvojošos tuviniekus. Svaigais gaiss atjaunos zaudētu spēku un enerģiju, kā arī mudinās tevi uz filozofiskām pārdomām. Nokļūstot pats savu domu virpulī, tu sapratīsi, ka dzīve ir daudz vienkāršāka, nekā apkārtējie to pozicionē.

 

 

Lauva

Šodien būsi neizsakāmi labā noskaņojumā. Vakarā satiksies ar kādu draugu no skolas laikiem. Jūs apmainīsieties ar jaunumiem, sēžot bārā vai kafejnīcā, ar skaļajām čalām pievēršot apkārtējo uzmanību. Vēl jo vairāk visus pārsteigsiet brīdī, kad abi kopā sāksiet dziedāt kādu senu dziesmu, kura jums saistās ar kopīgām atmiņām.

 

 

Jaunava

Šodien piedzīvosi kādu liktenīgu satikšanos. Tā notiks publiskā vietā, uz kuru dosies vakarā, pēc darba. Tavs acu skatiens sastapsies ar kādas ļoti simpātiskas personas acu skatienu. Jūs nejauši saskarsieties un starp jums uzdzirkstīs vairākas spēcīgas dzirksteles. Viss norisināsies gluži kā romantiskajās filmās un pastāv liela iespēja, ka šis būs sākums garam un laimīgam, mīlestības pilnam stāstam.

 

 

Svari

Šodien būsi spiests iesaistīties ģimenes brīvdienu plānošanā. Tuvinieki uzstās, ka tev jādodas līdzi viņiem uz laukiem, taču tev šī ideja nešķitīs saistoša, līdz ar to iebildīsi. Diemžēl, tavus iebildumus neviens nedzirdēs, kā rezultātā nāksies gluži kā skolas laikos prasmīgi notēlot pēkšņu saslimšanu. Pateicoties veiksmīgajam tēlojumam, būsi atbrīvots no došanās ārpus pilsētas.

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams nedāļāt smaidus un komplimentus katram garāmgājējam. Tā vietā visu savu šarmu liec lietā komunikācijā ar cilvēku, kuru sapņo reiz saukt par savu vīru vai sievu. Šī persona klusībā gaida, kad tu spersi pirmo soli. Šī ir īstā diena, lai uzdrošinātos un dotu kādu mājienu par savām jūtām. Vari būt drošs, ka saņemsi uz tām pozitīvu atbildi.

 

 

Strēlnieks

Šodien apšaubīsi sevi un savu profesionalitāti. Vēlāk izrādīsies, ka bailēm nav pamata, ja vien laikā spēsi pabeigt darbu pie kāda nozīmīga projekta. Būs nepieciešams likt lietā rūpīgu analīzi un neatlaidīgu darbu, kas nozīmē, ka nevari atļauties tik dārgo laiku veltīt sevis šaustīšanai. Pirms projekta nodošanas priekšniecībai, palūdz kādam pieredzējušākam kolēģim to pārbaudīt. 

 

 

Mežāzis

Šodien pastāv liels risks piedzīvot pamatīgu migrēnu. Tai nelīdzēs pat medikamentu lietošana. Lai atbrīvotos no spēcīgajām galvassāpēm, ieteicams griezties pie ārsta. Viņš atradīs tām cēloni un sniegs padomu, kā atveseļoties. Viss, kas tev būs jādara – rūpīgi jāseko ārsta sniegtajām norādēm un jābeidz sevi vainot par to, ka kaut ko nepagūsi laikā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien atradīsi cēloni kādām nesenām problēmām darbā. To izraisītājs būs kāds konkrēts cilvēks, kuram patiesi uzticējies. Būsi šokēts, vīlies un izmisis. Izvairies no atriebības plānu kalšanas un tā vietā atrodi veidu, kā turpmāk sevi pasargāt no šāda veida nebūšanām. Iespējams, vienīgais un labākais risinājums konkrētajā situācijā ir komunikācijas pārtraukšana.

 

 

Zivis

Tavs noskaņojums šajā dienā svārstīsies no viena grāvja otrā. No rīta visiem dāvāsi sirsnīgu smaidu, bet jau nedaudz vēlāk nespēsi ne smieties, ne smaidīt. Diemžēl, pats nevarēsi izskaidrot, kas ir pamatā šīm krasajām emociju maiņām. Iespējams, ieraudzīsi kādu cilvēku vai sajutīsi smaržu, kas tev atsauks atmiņā kādu nepatīkamu atgadījumu.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKādi ir populārākie matu izkrišanas iemesli?
Nākamais rakstsJauns pavērsiens Intara Busuļa dzīvē