Auns

Šo dienu pavadīsi viegli un ar mierīgu prātu. Darbā neviens un nekas netraucēs tevi veikt savus tiešos pienākumus. Rezultātā darbs uz priekšu ritēs raiti un vakarā tikpat kā nejutīsi nogurumu. Optimistiski raudzīsies arī uz gaidāmo vakaru. Vēlēsies to pavadīt tuvāko cilvēku lokā, ārpus mājas sienām. Tev atliks vien izvēlēties, kur un kā to pavadīt: piknikā, kino vai kādā izklaižu centrā.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams neizrādīt savu pārākumu komunikācijā ar vecākas paaudzes cilvēkiem, it īpaši vecākiem un vecvecākiem. Cilvēki, kuri tevi dāvājuši tev dzīvību un tevi audzinājuši nav pelnījuši šādu attieksmi. Ieklausies katrā viņu sniegtajā padomā. Izrādi cieņu pret dzirdēto un piekrīti viņu teiktajam, savukārt pēc tam rīkojies tā, kā pats uzskati par pareizu. 

 

 

Dvīņi

Šodien ieteicams neiegādāties dažāda veida elektroierīces. Lieta, kuras iegādei iztērēsi teju visu savu budžetu, nedarbosies tā, kā cerēts. Atliec šo pirkumu uz nedaudz vēlāku laiku, kad būsi pietiekami izpētījis piedāvāto preču klāstu un kvalitāti. Pēc darba veic tirgus izpēti un iepazīsties arī ar internetā pieejamajām atsauksmēm un apskatiem.

 

 

Vēzis

Šodien grūtības sagādās veiksmīga dialoga izveide ar kādu konkrētu personu. Šis cilvēks centīsies pārliecināt tevi par savu taisnību. Tev būs diametrāli pretējs viedoklis, no kura tu nekādi nebūsi gatavs atkāpties. Var gadīties, ka visa šī situācija noslēgsies ar pamatīgu konfliktu, pēc kura ne tu, ne tavs oponents nevēlēsieties viens ar otru jebkad vēl komunicēt.

 

 

Lauva

Šodien būsi nedaudz noguris. Atnākot uz darbu, tev tiks uzticēts kāds jauns projekts un tu uzreiz sapratīsi, ka šis nebūs no vienkāršākajiem uzdevumiem. Nebaidies veltīt laiku sev uzticama kompanjona atrašanai, jo vienam pašam, bez sabiedrotā, tev diez vai izdosies tikt ar visu galā. Par palīgu izvēlies kādu, kuram ir bagāta dzīves un profesionālā pieredze.

 

 

Jaunava

Šodien saņemsi atzinību no priekšniecības. Triumfa sajūtas pilns nodosi viņam kādu projektu, pie kura beidzot esi pabeidzis savu darbu. Tavs boss būs patīkami pārsteigts un jau nedaudz vēlāk tev tiks uzticēts apmācīt kolēģus izmantot sevis izstrādātās metodes. Diemžēl, nāksies samierināties ar faktu, ka laikus neesi savu ideju patentējis.

 

 

Svari

Šodien ieteicams nepārvērtēt savas spējas. Mērķi, kurus sev esi uzstādījis, nav sasniedzami vienas nakts laikā. Vispirms uzlabo savas zināšanas un prasmes, tāpat arī sastādi rīcības plānu tuvākajai nākotnei. Atrodi cilvēkus, kuri atbalsta tavas idejas un var tev kaut kādā veidā palīdzēt ceļā uz saviem sapņiem. Ja nepieciešams, met pie malas lepnumu un sazinies ar savu, apkārtējo vidū ļoti cienījamo, tuvinieku.

 

 

Skorpions

Šī diena neatnesīs nekādus nepatīkamus pārsteigumus. Viss tavā dzīvē noritēs tā, kā tam ierasts noritēt. Mājas, darbs, atpūta – tas ir viss, kas tevi šodien sagaida. Īpašākais dienas notikums būs kāda neliela, interneta veikalā iegādāta pirkuma saņemšana. Saņemot savu pasūtījumu, pievērsīsies konkrētās ierīces izpētei.

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi nedaudz noskumis, skatoties kā tevis kārotais paaugstinājums tiek kādam citam. Ja esi pārliecināts, ka priekšniecība nav tevi gana objektīvi novērtējusi, neklusē par to. Karjeras izaugsme paies tev gar degunu, ja laikus neuzsāksi sarunu. Esi taktisks un mierīgi izskaidro savu neapmierinātību, kā arī uzdod visus sev interesējošos jautājumus.

 

 

Mežāzis

Šodien ne visai veiksmīgi noslēgsies kāda svarīga ģimenes apspriede. Jautājumi, kurus būs nepieciešams pārrunāt tuvinieku vidū,  diemžēl, neatrisināsies tā, kā biji cerējis. Tas tevi pamatīgi aizkaitinās, taču tu nesteigsies izpaust savu neapmierinātību. Zinot, ka pieņemts nepareizais lēmums, klusumā sēdēsi un gaidīsi, kā kāda tava tuvinieka projekts piedzīvos izgāšanos. Patiesību sakot, tā nav godīga rīcība, tomēr, lai ko arī tu teiktu, tev neizdosies pārliecināt savus ģimenes locekļus par ko citu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien saņemsi kādu ļoti vilinošu piedāvājumu. Viens no taviem bijušajiem kolēģiem tevi informēs, ka viņa jaunajā darba vietā ir atbrīvojusies ļoti prestiža vakance. Tev būs jāizdara izvēle starp pašreizējo darba vietu un jauno. Pirms pieņem lēmumu, konsultējies ar savu ģimeni, kā arī izvērtē visus plusus un mīnusus.

 

 

Zivis

Šodien izrādīsi sev netipisku stūrgalvību. Ne pa kam nevēlēsies piekrist savam darba kolēģiem, neraugoties uz faktu, ka viņa idejas būs nenoliedzami labākas. Galu galā, uzstājot uz savu, tu novedīsi jūsu kopējo projektu pamatīgos džungļos, no kuriem vēlāk izkļūt būs ļoti grūti. Tu vari izvairīties no šīm problēmām, ja ieklausīsies kolēģa sniegtajos padomos un pratīsi atzīt to, ka esi kļūdījies.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsUz šosejas Lieldienās notiek nelaime; latvieši metas apspriest autobusa šofera rīcību – VIDEO
Nākamais rakstsMagone pirms Lieldienām paveikusi ko tādu, kas nebūs pa spēkam kurai katrai sievietei (un daudziem vīriešiem)