Šī diena būs labvēlīga, lai dažādas lietas pārdomātu loģikā un saprātīgā veidā. Šodien vairāk vajadzētu paļauties uz veselo  saprātu un tā pamatojumu. Dažādas saprātīgas pieejas lietām var izrādīties daudz efektīvākas nekā spontāni lēmumi vai rīcības.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena būs ļoti piemērota, lai meklētu veidus, kā izmantot savu individualitāti un radošumu. Līdz pat vakaram iespējamas dažādas kļūdas finanšu jautājumos. Panākumus varēsi gūt, pateicoties savai aktivitātei un aizrautībai.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien cilvēki tev apkārt būs ne vien kaujinieciski noskaņoti, bet arī prieka pilni un labā garastāvoklī. Ticamāk, ka arī kaujinieciskums šodien nebūs izprotams sliktā nozīmē. Mēģini arī tu atbildēt ar enerģisku rīcību un attieksmi. Savu viedokli un vēlmes izsaki pēc iespējas diplomātiskāk.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien priekšroku vajadzētu dot aktīvam dzīvesveidam. Radošumam mūsdienās ir liela nozīme teju jebkurā darbībā un situācijā. Šodien nevajadzētu koncentrēties uz intelektuāla rakstura darbībām, tās varētu šķist īpaši nogurdinošas un garlaicīgas.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Svarīgāki šodien kļūs jautājumi, kas saistīti ar taviem bērniem, labklājību un radošajiem individuālajiem vai biznesa mērķiem. Neaizmirsti, ka tavi talanti ir labs kapitāls un patiesībā arī lielisks līdzeklis, lai gūtu papildus ienākumus. Uzmanīgi šodien vajadzētu izturēties pret dažādiem aprēķiniem – veikt tos īpaši rūpīgi un precīzi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien varēsi vairāk aktivizēt un likt lietā savu uzdrīkstēšanos. Centies vairot savu enerģiju ar lietām, kas tevi patiesi iepriecina, kas tev patīk. Pretējā gadījumā tev var nākties cīnīties par katru savu soli, jo teju jebkas šķietami spēs sabojāt tavu garastāvokli.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien var gadīties, ka saasināsies hronisko slimību izpausmes. Tev vajadzētu kļūt izvēlīgākam attiecībā uz to, ko tu ēd, jo īpaši, ja atrodies tālu projām no mājām. Iespējams, kļūsi nervozāks un krietni vieglāk aizkaitināms. Pacenties to labot, neiesaistoties lietās, kas tev nesagādā prieku. Kļūsti vērīgāks pret sevi!

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien kļūsi vairāk tendēts uz izklaidi un dažādiem eksperimentiem. Vajadzētu ierobežot aktivitātes, kas saistītas ar uzņēmējdarbību, kā arī ar regulārajiem ikdienas uzdevumiem. Rūpīgi apsver un ar piesardzību izturies pret jebkuru priekšlikumu, ko izteicis tavs draugs, dzīves partneris vai bērns.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien krietni vien pieaugs tavu apņemšanos spēks. Tomēr, visticamāk, nespēsi virzīties uz savu mērķi ar milzu soļiem, paļaujoties tikai uz savu aktivitāti un iespējām. Liela daļa tavas enerģijas tiks izmantota dokumentiem, partnerības jautājumiem, sarunām ar vadību/kolēģiem u.c. līdzīgām lietām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tavs enerģijas līmenis teju dubultosies. Varēsi veikt ievērojamu progresu tādās jomās kā sports, bizness, starptautiskā sadarbība un individuālā jaunrade. Tiesa, tava aktivitāte var pieplakt, ja nāksies lemt par jautājumiem, kas saistīti ar lieliem naudas apjomiem vai kādu maksājumu kavēšanu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena solās būt stresa piepildīta. Tavs intelekts, veselais saprāts, praktiskums, zināšanas, izglītība un radošā domāšana palīdzēs tev atrast izeju no dažādām sarežģītām situācijām. Tikai tā spēsi tikt galā ar pašreizējām problēmām. Nenolaid rokas!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja vēlies, lai tava komunikācija ar cilvēkiem būtu viegla un droša, tev vajadzētu ļaut viņiem vairāk runāt, izpausties. Tas gan negarantēs pilnīgu izpratni, bet nozīmēs, ka izjūti cieņu pret citu cilvēku kā pret individualitāti. Tādā veidā parādīsi, ka neesi egoists, kurš koncentrējas tikai uz personiskā labuma gūšanu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavi panākumi dažādos ikdienas darbos šodien visvairāk būs atkarīgi no tā, cik enerģiski spēsi darboties, intensīvi komunicēt un, cik rūpīgi, apdomīgi spēsi pieņemt dažādus lēmumus. Esi uzmanīgs ar medikamentiem un darbā ar dažādām iekārtām.

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsĻoti nopietni brīdina par tuvākajās stundās gaidāmo laiku
Nākamais rakstsNotiek negaidītais – Magones sētā atgriezies… Žanis